Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af runde sofaborde

Bedste runde sofabord i træ: Living&more sofabord – Karla – Eg

Med dette flotte runde sofabord i træ er der plads til alle de ting, som du har brug for at placere på sådan et bord. Bordet kommer nemlig med en stor bordplade samt magasinhylde, hvor du kan placere diverse magasiner, aviser og så videre.

Bedste runde sofabord i glas: GUBI Pedrera

Dette smukke runde sofabord i glas passer perfekt ind i et hjem med fokus på en stilren og elegant indretning. Bordet er forsynet med en fin glasbordplade og flotte ben i aluminium, der smeltes sammen på en yderst stilfuld måde.

Bedste praktiske runde sofabord: Halle sofabord m. hjul, hvidlakeret

Hvis du ønsker et smart rundt sofabord i en hvid farve, er Halle en rigtig god mulighed. Her får du et praktisk sofabord med hjul, så du nemt kan flytte bordet rundt, når der er brug for det. 7 smukke og stilrene runde sofaborde til stuen

8 elegante sofaborde til enhver smag

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Nordic Sofa Table

SPECIFIKATIONER:

  • Mål: 45 x 78 cm. (h x ø)
  • Farve: Naturfarvet eller sort
  • Materiale: Egetræ eller birketræ
Nordic Sofa Table
PRISER FRA
 

 

3.995,-

 

Her får du et stilrent rundt sofabord i et gennemarbejdet dansk design. Sofabordet kan fås i to forskellige træsorter: Lyst egetræ og sortlakeret birketræ. Herved kan du selv vælge din favorit.

Mens det lyse egetræ giver et dynamisk og naturligt look til stuen, bidrager det sortlakerede birketræ med et mere klassisk udtryk. Lige meget hvilket bord du vælger, er det perfekt for dig, der ønsker et tidløst designprodukt.

Takket være det specialdesignede krydsstel og de smukke udskæringer får du et sofabord, som du kan få glæde af i mange år frem i tiden. Det runde sofabord har desuden en diameter på 78 centimeter, så der er rig mulighed for at skabe hyggelige rammer for både familie og venner.

Bordet kan placeres ved sofaen, en lænestol eller andre steder, hvor du har brug for et smart rundt sofabord.

Living&more sofabord – Karla – Eg

SPECIFIKATIONER:

Mål: 45 x 80 x 80 cm. (h x b x d)

Farve: Naturfarvet

Materiale: Egetræ

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - livingogmore sofabord karla eg
PRISER FRA
 

 

1.999,-

 

Karla fra Living&more er et lækkert rundt sofabord i egetræ. Med dette sofabord kan du byde naturen velkommen indenfor, mens du ydermere får plads til masser af hygge. Dette bord giver nemlig plads til alt lige fra spil til snacks og meget mere.

Takket være det minimalistiske og enkle design vil det naturfarvede sofabord passe godt ind i de fleste hjem. Derudover kommer bordet med en magasinhylde, hvor du kan opbevare diverse aviser og magasiner, hvis du ønsker dette.

Mikado sofabord, sort

SPECIFIKATIONER:

Mål: 50 x 90 x 90 cm. (h x l x d)

Farve: Sort og naturfarvet

Materiale: Højtrykslaminat og egetræ

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - MIKADO SOFABORD
PRISER FRA
 

 

1.599,-

 

Hvis du er på udkig efter et rundt sofabord i sort, så er Mikado et rigtig godt valg. Her får du nemlig et flot rundt sofabord i sort højtrykslaminat.

Endvidere kommer sofabordet med massive egetræsben, hvilket komplementerer den sorte bordplade ganske fint. Samtidigt giver det bordet et mere trendy look. Lige meget hvordan du har valgt at indrette dit hjem, kan du være sikker på, at dette sofabord vil passe godt ind.

Kare Design Wire Black sofabord – klart glas/sort stål, rundt (2/sæt)

SPECIFIKATIONER:

Mål: Det lille: 30,5 x 60 x 60 cm. Det store: 33,5 x 69,5 x 69,5 cm. (h x l x b)

Farve: Sort

Materiale: Stål og glas

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - KARE DESIGN Wire Black sofabord
PRISER FRA
 

 

2.779,-

 

Er du på udkig efter ikke bare et, men et sæt med to sofaborde? Så finder du den perfekte løsning lige her. Wire Black er et fantastisk sæt af to runde sofabord fra Kare Design. Sofabordene er enkle og stilrene og er af utrolig høj kvalitet.

De to borde er fremstillet af sort stål, mens bordpladerne er lavet af mørkt sikkerhedsglas. Sammensmeltningen af disse materialer giver bordene et let og luftigt udtryk, hvilket er en stor fordel, da det herved vil virke som om, at de ikke fylder særlig meget. Dette sofabordssæt vil aldrig gå af mode og kan derfor pryde dit hjem i mange år frem i tiden.

Frej sofabord m. hylde, hvid marmorlook

SPECIFIKATIONER:

Mål: 45 x 80 x 80 cm. (h x l x d)

Farve: Hvid og sort

Materiale: Glas og metal

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - FREJ SOFABORD M
PRISER FRA
 

 

999,-

 

Med dette simple og moderne runde sofabord får du en model, der vil pryde dit hjem på fineste vis. Sofabordet er forsynet med glasbordplader i et hvidt marmorlook samt et sort pulverlakeret metalstel.

Der er mere end blot en enkelt bordplade, da bordet har en hylde nederst. Det vil sige, at du har god plads til at opbevare diverse ting på sofabordet alt efter, hvad du gerne vil have i nærheden, når du sidder i sofaen.

Det hvide marmorlook er perfekt for dig, der er vild med alt, hvad der har med marmor at gøre.

Relateret: Geniale indskudsborde til enhver smag

GUBI Pedrera Sofabord

SPECIFIKATIONER:

Mål: 106x86cm

Farve: Gennemsigtig og sølv

Materiale: Glas og aluminium

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - stressless enigma sofabord

Er du på jagt efter et stilrent og elegant rundt sofabord i glas? Så bør du tage GUBI Pedrera i betragtning. Dette sofabord er udført i glas og er lavet med lækre detaljer i aluminium.

På grund af det elegante design er sofabordet velegnet til et stilfuldt hjem. Glasbordpladen svæver på en let og luftig måde over de flotte ben i aluminium. Du vil uden tvivl opleve, at dette sofabord giver et friskt pust til din indretning.

Selve bordpladen har ydermere en god størrelse og sørger for, at der er god plads til opbevaring af lidt af hvert. Det er perfekt, hvis du har flere gæster på besøg, hvor der er brug for godt med bordplads ved sofaen.

Halle sofabord m. hjul, hvidlakeret

SPECIFIKATIONER:

Mål: 40 x 60 x 60 cm. (h x l x d)

Farve: Hvid og sølv

Materiale: Metal og hvidlakeret metal

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - Halle sofabord m. hjul hvidlakeret
PRISER FRA
 

 

699,-

 

Halle er er smart rundt sofabord i hvid, der er velegnet til dig, som ønsker en funktionel model. Designet er yderst neutralt og enkelt, hvorfor dette bord ikke vil ende med at være omdrejningspunktet i din stue.

Til gengæld er det hvidlakerede bord praktisk, da det er fremstillet med hjul. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan flytte bordet fra sted til sted alt efter ønske og behov. Desuden kommer sofabordet med et metalstel i mat krom. Dette stel går godt sammen med den hvide farve.

Ikke nok med at sofabordet selvfølgelig har en bordplade øverst, så er der også en hylde nederst. Det giver dig rig mulighed for at placere alle de ting på bordet, som du gerne vil have tæt på dig, når du slapper af i sofaen.

Holte rundt sofabord i ægte valnød finer med diameter på 75 cm.

SPECIFIKATIONER:

Mål: 36 x 75 cm. (h x d)

Farve: Naturfarvet

Materiale: MDF og valnøddefinér

Giv din stue et harmonisk og stilrent udtryk med et rundt sofabord - Holte rundt sofabord i aegte valnoed finer med diameter paa 75 cm
PRISER FRA
 

 

1.845,-

 

Her er der tale om et smukt rundt sofabord i træ, som hverken du selv eller dine gæster vil kunne tage øjnene fra. Sofabordet er fremstillet af MDF og af med ægte valnøddefinér. Det giver bordet et utroligt eksklusivt og elegant look.

Derudover er sofabordet monteret på et kraftigt og robust stel i det samme look som resten af bordet. Dette stel sørger for, at bordet står stabilt på gulvet. Med dette sofabord i din stue vil du opnå en varm og hyggelig stemning, der er perfekt til enhver stue.

Derfor er det en fordel med et rundt sofabord i din stue

Vi kender og elsker alle sammen runde sofaborde. Ikke nok med at det er rart at have et bord lige ved sofaarrangementet, er disse borde også utroligt flotte og stilrene. Rent faktisk er der rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør have et rundt sofabord i din stue.

Se også: Flotte sofaer med høj ryg for ekstra komfort

Runde sofaborde hjælper med at samle hele rummet

Hvis du kigger i et hvilket som helst indretningsmagasin, vil du se sofaer, reoler og så videre i stuen. Men lige midt i rummet vil der typisk være et sofabord som for eksempel et rundt sofabord.

Dette er på grund af, at et sofabord samler hele rummet på den mest optimale måde. Runde sofaborde fungerer som en form for midtpunkt i en stue, og de er med til at fuldende selve indretningen. Når du placerer et sofabord i midten af dit sofaarrangement, vil du straks få følelsen af, at stuen er komplet.

Runde sofaborde er praktiske og alsidige

Runde sofaborde er praktiske, da de kan bruges til mange forskellige ting. Du kan spille spil eller lægge puslespil med dine børn på bordet. Du kan også placere drikkevarer og snacks på bordet til en hyggelig fredag aften derhjemme.

Har du gæster på besøg, kan du bruge sofabordet til hyggespisning. Du kan selvfølgelig også altid bruge bordet som en fodskammel, hvis der ikke er plads til at placere dine fødder andre steder.

Runde sofaborde er smukke

Runde sofaborde er bare yderst smukke. De gør det nemmere for dig at sidde rundt om bordet og have en samtale med venner og familie, og så gør de bare noget godt for enhver stue.

Det er muligt at finde runde sofaborde i et hav af forskellige stilarter. Du kan derfor selv vælge, om det skal være et rundt sofabord i egetræ, et rundt sofabord i glas, et rundt sofabord i sort, et rundt sofabord i hvid eller noget helt andet. Det er helt op til dig og dine præferencer.

Se også: Brug små reoler til opdeling og opbevaring

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.