høretelefoner til børn

Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn

Vores topvalg

Bedste trådløse høretelefoner til børn: JBL Jr460NC Trådløse Høretelefoner

Lækre høretelefoner fra anerkendte JBL med anbefalet maks. dB og støjreduktion, så barnet kan nyde musik og tegnefilm uden forstyrrende elementer. 

Bedste høretelefoner med ledning til små børn : Dummy Brand Paw Patrol Høretelefoner

Til de mindste er Paw Patrol høretelefonerne et godt valg med det fine design og dB-begrænsningen på 85.

Bedste høretelefoner til større børn: SACKit Trådløse Høretelefoner

Gode høretelefoner til de større børn med en lang batterilevetid, støjreduktion og mulighed for både at bruge høretelefonerne med og uden ledning.

De 5 bedste høretelefoner til børn

Leder du efter de helt rigtige hovedtelefoner til dit barn, får du i guiden her 5 gode bud, der strækker sig over forskellige modeller, prisklasser og funktioner.

Dummy Brand Paw Patrol Høretelefoner

Features:

 • Maks. output: 85 dB
 • Med ledning
 • Anbefalet alder: 3-7 år
PRISER FRA
 

 

219,-

 

Smarte høretelefoner med Paw Patrol design, der er perfekte til afslapning med en lydbog eller tegnefilm. Høretelefonerne har et maks. output på 85 dB. På den måde er du sikret, at barnet ikke kan skrue høretelefonerne højere op, end ørene har godt af.

Puderne er polstrede og passer til små ører, og høretelefonerne kan justeres, så de passer i størrelsen til dit barns hoved.

Høretelefonerne tilsluttes med et almindeligt jack-stik, som de fleste devices er udstyret med.

Belkin SOUNDFORM Mini Høretelefoner

Features:

 • Flere farver
 • Maks. output: 85 dB
 • Trådløse
 • Batterilevetid: 30 timer
PRISER FRA
 

 

265,-

 

Rigtig lækre høretelefoner, der fås i farverne sort, pink og blå, så der er noget til enhver smag. Hovedtelefonerne er trådløse, så hverken du eller barnet skal bekymre jer om ledninger og stik. De har en imponerende batterilevetid på 30 timer.

Høretelefonerne er designet til børn. Det betyder, at de er solide og skulle kunne holde til lidt af hvert, og de er desuden komfortable for barnet at have på med de bløde puder og mulighed for størrelsesjustering. Og så er de sikre for hørelsen med et maks. output på 85 dB.

JBL Jr460NC Trådløse Høretelefoner

Features:

 • Flere farver
 • Maks. output: 85 dB
 • Trådløse
 • Batterilevetid: 20 timer
 • Støjreduktion
PRISER FRA
 

 

569,-

 

JBL er kendt for at lave nogle rigtig gode højtalere og høretelefoner, og denne version til børn har mange af de samme kvaliteter som varianterne til voksne – de har bare den ekstra sikkerhed, at de ikke kan skrues for højt op.

Ulempen ved børnehøretelefoner er, at det kan være svært at høre lyden, hvis der er meget støj omkring. Derfor er det ekstra smarte ved denne model, at den er med støjreduktion. Det gør dem også velegnede til sensitive børn.

SACKit Trådløse Høretelefoner

Features:

 • Med og uden ledning
 • Batterilevetid: 22 timer
 • Støjreduktion
PRISER FRA
 

 

999,-

 

Endnu et par lækre trådløse høretelefoner med støjreduktion. Faktisk kan de reducere den omkringliggende støj med hele 20 dB, hvilket gør dem gode i støjende omgivelser som f.eks. på flyveturen.

Det smarte ved disse høretelefoner er desuden, at de kan bruges uden ledning i op til 22 timer, og at de efterfølgende kan bruges med ledning, når de går ud, eller hvis du ikke har mulighed for opladning.

Vær opmærksom på, at det ikke er egentlige børnehøretelefoner, og at de derfor kan skrues højere op end modellerne til børn.

BLUEDIO HT Turbine Trådløse Høretelefoner

Features:

 • Trådløse
 • Batterilevetid: 40 timer (ved musik)
 • Støjreduktion
PRISER FRA
 

 

299,-

 

Her får du et par prisvenlige høretelefoner til de større børn, da de har en dB-begrænsning på 118 dB, hvilket er højere end anbefalingen til mindre børn.

Til gengæld er de med støjreduktion og har en meget lang batterilevetid på op til 40 timer ved musik og 1.600 timer ved standby, hvilket er imponerende, prisen taget i betragtning.

Det er muligt at skifte sang direkte på hovedtelefonen, så barnet selv kan skifte sang uden at have adgang til devicen, og høretelefonerne kan desuden være tilkoblet to forskellige enheder på én gang.

Relateret: Tablet til børn

Anbefalinger for dB og børn – lydstyrken må ikke være for høj

Børns øre er sartere end voksnes. Derfor må høretelefoner, der er udviklet til børn, ikke som udgangspunkt kunne skade barnets hørelse, og derfor må de ikke have en dB på mere end 85.

Faktisk anbefales det alle, at der bruges høreværn ved lyde, der har en højere dB end 85 for at beskytte hørelsen. Til sammenligning har en normal samtale 60 dB og en plæneklipper 90 dB.

Børn under 3 år bør som udgangspunkt ikke bruge høretelefoner. Derfor vil høretelefoner have en minimumsalder på 3 år.

Er der tale om større børn, kan du sagtens vælge modeller, der ikke er deciderede børne høretelefoner. Du skal dog fortsat være opmærksom på lydstyrken. Det vigtige er i denne sammenhæng, at barnet ikke hører for højt musik for længe.

Se også: Smartwatch til børn