Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste trådløse høretelefoner til børn: JBL Jr460NC Trådløse Høretelefoner

Lækre høretelefoner fra anerkendte JBL med anbefalet maks. dB og støjreduktion, så barnet kan nyde musik og tegnefilm uden forstyrrende elementer. 

Bedste høretelefoner med ledning til små børn : OTL Paw Patrol Høretelefoner

Til de mindste er Paw Patrol høretelefonerne et godt valg med det fine design og dB-begrænsningen på 85.

Bedste høretelefoner til større børn: SACKit Trådløse Høretelefoner

Gode høretelefoner til de større børn med en lang batterilevetid, støjreduktion og mulighed for både at bruge høretelefonerne med og uden ledning.

De 5 bedste høretelefoner til børn

Leder du efter de helt rigtige hovedtelefoner til dit barn, får du i guiden her 5 gode bud, der strækker sig over forskellige modeller, prisklasser og funktioner.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

OTL Paw Patrol Høretelefoner

Features:

 • Maks. output: 85 dB
 • Med ledning
 • Anbefalet alder: 3-7 år
Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn - Dummy Brand Paw Patrol Hoeretelefoner

Smarte høretelefoner med Paw Patrol design, der er perfekte til afslapning med en lydbog eller tegnefilm. Høretelefonerne har et maks. output på 85 dB. På den måde er du sikret, at barnet ikke kan skrue høretelefonerne højere op, end ørene har godt af.

Puderne er polstrede og passer til små ører, og høretelefonerne kan justeres, så de passer i størrelsen til dit barns hoved.

Høretelefonerne tilsluttes med et almindeligt jack-stik, som de fleste devices er udstyret med.

Belkin SOUNDFORM Mini Høretelefoner

Features:

 • Flere farver
 • Maks. output: 85 dB
 • Trådløse
 • Batterilevetid: 30 timer
Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn - Belkin SOUNDFORM Mini Hoeretelefoner

Rigtig lækre høretelefoner, der fås i farverne sort, pink og blå, så der er noget til enhver smag. Hovedtelefonerne er trådløse, så hverken du eller barnet skal bekymre jer om ledninger og stik. De har en imponerende batterilevetid på 30 timer.

Høretelefonerne er designet til børn. Det betyder, at de er solide og skulle kunne holde til lidt af hvert, og de er desuden komfortable for barnet at have på med de bløde puder og mulighed for størrelsesjustering. Og så er de sikre for hørelsen med et maks. output på 85 dB.

JBL Jr460NC Trådløse Høretelefoner

Features:

 • Flere farver
 • Maks. output: 85 dB
 • Trådløse
 • Batterilevetid: 20 timer
 • Støjreduktion
Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn - JBL Jr460NC Traadloese Hoeretelefoner

JBL er kendt for at lave nogle rigtig gode højtalere og høretelefoner, og denne version til børn har mange af de samme kvaliteter som varianterne til voksne – de har bare den ekstra sikkerhed, at de ikke kan skrues for højt op.

Ulempen ved børnehøretelefoner er, at det kan være svært at høre lyden, hvis der er meget støj omkring. Derfor er det ekstra smarte ved denne model, at den er med støjreduktion. Det gør dem også velegnede til sensitive børn.

SACKit Trådløse Høretelefoner

Features:

 • Med og uden ledning
 • Batterilevetid: 22 timer
 • Støjreduktion
Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn - SACKit Traadloese Hoeretelefoner

Endnu et par lækre trådløse høretelefoner med støjreduktion. Faktisk kan de reducere den omkringliggende støj med hele 20 dB, hvilket gør dem gode i støjende omgivelser som f.eks. på flyveturen.

Det smarte ved disse høretelefoner er desuden, at de kan bruges uden ledning i op til 22 timer, og at de efterfølgende kan bruges med ledning, når de går ud, eller hvis du ikke har mulighed for opladning.

Vær opmærksom på, at det ikke er egentlige børnehøretelefoner, og at de derfor kan skrues højere op end modellerne til børn.

BLUEDIO HT Turbine Trådløse Høretelefoner

Features:

 • Trådløse
 • Batterilevetid: 40 timer (ved musik)
 • Støjreduktion
Høretelefoner til børn: De 5 bedste on-ear hovedtelefoner til børn - BLUEDIO HT Turbine Traadloese Hoeretelefoner

Her får du et par prisvenlige høretelefoner til de større børn, da de har en dB-begrænsning på 118 dB, hvilket er højere end anbefalingen til mindre børn.

Til gengæld er de med støjreduktion og har en meget lang batterilevetid på op til 40 timer ved musik og 1.600 timer ved standby, hvilket er imponerende, prisen taget i betragtning.

Det er muligt at skifte sang direkte på hovedtelefonen, så barnet selv kan skifte sang uden at have adgang til devicen, og høretelefonerne kan desuden være tilkoblet to forskellige enheder på én gang.

Relateret: Tablet til børn

Anbefalinger for dB og børn – lydstyrken må ikke være for høj

Børns øre er sartere end voksnes. Derfor må høretelefoner, der er udviklet til børn, ikke som udgangspunkt kunne skade barnets hørelse, og derfor må de ikke have en dB på mere end 85.

Faktisk anbefales det alle, at der bruges høreværn ved lyde, der har en højere dB end 85 for at beskytte hørelsen. Til sammenligning har en normal samtale 60 dB og en plæneklipper 90 dB.

Børn under 3 år bør som udgangspunkt ikke bruge høretelefoner. Derfor vil høretelefoner have en minimumsalder på 3 år.

Er der tale om større børn, kan du sagtens vælge modeller, der ikke er deciderede børne høretelefoner. Du skal dog fortsat være opmærksom på lydstyrken. Det vigtige er i denne sammenhæng, at barnet ikke hører for højt musik for længe.

Se også: Smartwatch til børn

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår må børn bruge hovedtelefoner?

Generelt set anbefales det, at børn begynder at bruge hovedtelefoner, når de når en vis alder og udviklingsmæssig milepæl. Der er dog ikke en fast aldersgrænse, da det kan variere fra barn til barn. Som en tommelfingerregel anbefales det normalt, at børn er mindst 2-3 år gamle, før de begynder at bruge hovedtelefoner. Det er vigtigt at være opmærksom på barnets helbred og sikkerhed samt at begrænse eksponeringen for høje lyde, især i en ung alder.

Kan børn bruge AirPods?

AirPods og lignende trådløse øretelefoner er ikke specifikt designet til børn, og producenterne kan have anbefalinger angående minimumsalderen for brug. De fleste producenter angiver normalt, at brugere skal være mindst 12 år eller ældre på grund af potentielle sikkerhedsrisici og pasformen til mindre ører. Derudover er der bekymringer omkring den potentielle indvirkning på børns hørelse, især når det kommer til langvarig og høj lyttevolumen. Det er vigtigt at konsultere producentens anbefalinger og eventuelt tale med en børnelæge, før man tillader små børn at bruge AirPods eller lignende trådløse øretelefoner.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.