Gokart til børn – De 5 bedste (Pedal & El Gokarts)

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste gokart til mindre børn: Ferrari Pedal Gokart

Til nybegynderen er denne lille gokart det oplagte valg. Der er ingen problemer med at nå pedalerne, og der er mulighed for god fart.

Bedste gokart til større børn: Gokart med luftdæk

God komfort, gode køreegenskaber og mulighed for at indstille sædet i forskellige positioner giver tilsammen en rigtig lækker gokart – også til de større børn.

Bedste gokart med batteri: Azeno Formula El Gokart

Skal der være ekstra fart over feltet, skal du vælge denne sjove gokart med el, der har en imponerende maks. hastighed på op til 18 km/t.

De 5 bedste gokarts til børn

En gokart til børn er et sjovt supplement til cykler og løbehjul. Der er mulighed for at få god fart på, lave bremsespor og køre om kap – som en ægte racerkører. Et godt tip er derfor også at købe to gokarts, da de med sikkerhed vil blive brugt mere i leg med søskende og venner.

Nedenfor har vi samlet 5 af de bedste gokarts til børn – og der er noget for alle aldersgrupper, behov og pengepunge.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Ferrari Pedal Gokart

Features:

 • Anbefalet alder: 3 – 5 år
 • Med pedaler
 • Gummidæk med luft
Gokart til børn - De 5 bedste (Pedal & El Gokarts) - Ferrari 6950140 Pedal Gokart
PRISER FRA
 

 

669,-

 

Super fin lille gokart med pedaler til de mindste. Den fylder ikke meget i garagen og er nem at manøvre rundt – også for nybegyndere. Der medfølger et flag, der med sikkerhed vækker ekstra begejstring, og så er gokarten faktisk licenseret og udstyret med det officielle Ferrari-mærke.

Til de små, der skal lære at køre med pedaler, er denne gokart et oplagt førstevalg, inden der investeres i en større gokart. Især til mindre søskende, der endnu ikke har lange nok ben til de større søskendes gokart.

Til trods for den beskedne størrelse, er gokarten alligevel designet med rigtige gummidæk med luft for en bedre og mere stabil kørekomfort. Det betyder også, at den har en maks. vægt på op til 30 kg, og at større søskende dermed sagtens kan prøve en tur.

Mercedes Gokart

Features:

 • Anbefalet alder: 3 – 8 år
 • Med pedaler
 • Gummidæk med luft
Gokart til børn - De 5 bedste (Pedal & El Gokarts) - Mercedes Benz 6950312 Pedal Gokart
PRISER FRA
 

 

1.394,-

 

Hvem vil ikke gerne køre Mercedes? Denne gokart er designmæssigt taget til næste level. Den er virkelig flot i ægte Mercedes-stil, og den er certificeret og forsynet med det rigtige Mercedes-logo.

Den flotte røde farve, det lækre og behagelige sæde og gummidækkene med luft, der sikrer god kørekomfort, er altsammen med til at sikre, at du med denne gokart virkelig får noget for dine penge.

Den er ikke bare flot og passer godt ind i indkørslen, den kører også godt, har håndbremse og den holdbarhed, det kendes fra Mercedes’ øvrige produkter. Og så kan sædet indstilles i 3 forskellige positioner, så gokarten kan vokse med barnet.

Gokart med luftdæk

Features:

 • Anbefalet alder: 5 – 11 år
 • Med pedaler
 • Gummidæk med luft
Gokart til børn - De 5 bedste (Pedal & El Gokarts) - gocart med luftdaek green 5 11 ar born
PRISER FRA
 

 

1.849,-

 

Virkelig lækker gokart i original stil og god kvalitet. Her får du en gokart med et komfortabelt sæde med god støtte, der kan indstilles til børn i flere aldersgrupper. Den passer bedst børn i højden 110 – 150 cm, hvilket i gennemsnit svarer til børn i alderen 5 – 11 år.

Gummidækkene er med luft for stabil og behagelig kørsel – og så er de yderst støjsvage. Sædet er højrygget, og der er båthorn, så barnet kan varsle, når det kommer drønende i fuld fart.

Pedalerne er med friløb, og der er håndbremse i siden, så der kan bremses ved behov. Alt i alt en lækker standard gokart, der har potentiale til at holde i rigtig mange år.

Audi Sport Gokart

Features:

 • Anbefalet alder: 3 – 12 år
 • Med pedaler
 • Gummidæk med luft
Gokart til børn - De 5 bedste (Pedal & El Gokarts) - audi sport gocart sort med lavprfil gummidaek 3 12 ar
PRISER FRA
 

 

2.100,-

 

Lækker gokart i god kvalitet med gummidæk for en mere stabil kørsel. Sædet kan indstilles ret meget, og derfor kan gokarten bruges til børn i et fint aldersspænd – perfekt til søskendegruppen eller institutionen.

Sædet er blødt at sidde på og giver en god komfort sammenlignet med andre gokarts på markedet. Og designet er flot med Audi-mærkater, ligesom der er gode motorlyde, der giver en ekstra dimension til legen.

På gokarten sidder der desuden en håndbremse, der både giver mulighed for at bremse og lave bremsespor – i ægte racerstil.

Azeno Formula El Gokart

Features:

 • Anbefalet alder: +7 år
 • Batteri: 24V
 • Tophastighed på 18 km/t
Gokart til børn - De 5 bedste (Pedal & El Gokarts) - Azeno Formula Gokart 24V Drifter 6950437 Elbil
PRISER FRA
 

 

2.689,-

 

Skal der være rigtig fart over feltet – og har I god plads i haven – er det oplagt at lave en racerbane i ægte Le Man-stil og øve drifting rundt i svingene. Her kan også større børn være med, og der er lagt op til mange timers sjov i vennegruppen.

Gokarten har et batteri på 24V og en tophastighed på 15 – 18 km/t. Der er altså mulighed for at få god fart på – og med to gokarts kan der køres om kap, hvilket kun gør legen endnu sjovere.

Der er 2 gear, og det er muligt at drifte rundt i svingene, når hastigheden er sat til “hurtig”. Vær opmærksom på, at der stadig er tale om en børnegokart, og at den klarer sig bedst på asfalt.

Husk på, at når der er tale om en elgokart med mulighed for højere fart at indkøbe det nødvendige sikkerhedsudstyr som for eksempel hjelme.

Relateret: Gåbil til børn

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.