Få plads til hele familien samt gæster med et havebord med udtræk

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste havebord med udtræk til den mindre familie: Solidt rundt havebord med udtræk i teaktræ

Her får du et lille havebord med udtræk, der er velegnet til den mindre familie. Det stilrene havebord er anvendeligt på en terrasse, hvor pladsen er trang samt til personer, der ikke har brug for meget bordplads.

Bedste havebord med udtræk til den store familie: Naturligt havebord i træ med udtræk

Med Bali fra 4Living får du et ekstra stort havebord, så der altid er plads til hele familien samt til dine gæster. Det er det perfekte bord til hygge- og grillaftener på terrassen, hvor der skal være en del bordplads.

Bedste runde havebord med udtræk til den mellemstore familie: Ovalt havebord med udtræk i teaktræ

Rundt havebord i et klassisk og rustikt design lavet af det holdbare og robuste kerneteaktræ. Dette bord er hyggeligt og lækkert, så det passer godt ind på stort set enhver terrasse.

9 smarte og flotte haveborde, du kan forlænge efter behov

Naturligt havebord i træ med udtræk

Features:

Mål: 180/230 x 100 x 75 cm.

Farve: Teak

Materialer: Teaktræ

Naturligt havebord i træ med udtræk
PRISER FRA
 

 

3.835,-

 

Bali fra 4Living er et lækkert og rustikt havebord med udtræk, så du kan få mere plads rundt om bordet. Du kan nemlig forlænge bordet fra 180 centimeter og helt op til 230 centimeter.

På den måde får du et bord, hvor der kan sidde helt op til otte eller 10 personer rundt om bordet, når det er forlænget.

Havebordet består af en fint slebet overflade i naturligt massivt teaktræ med skrå fine ben. Det giver det rustikke bord et mere moderne udtryk, så det passer godt ind med enhver indretning på terrassen eller andre udendørsarealer.

Enkelt og elegant havebord med udtræk

Features:

Mål: 150/200 x 90 x 73 cm.

Farve: Sort og grå

Materialer: Aluminium og polywood

Enkelt og elegant havebord med udtræk

Det flotte havebord Nydala er det oplagte havebord til de mange aftener på terrassen med venner og familie om sommeren. Her er der tale om et enkelt og elegant havebord, hvor du får masser af plads.

Det er nemlig forsynet med udtræk, så du kan øge bordets længde fra 150 til 200 centimeter alt efter behov. Ønsker du ikke at forlænge bordet, lader du blot tillægspladerne være gemt under bordpladen.

Den grå bordplade er fremstillet af polywood, hvilket ligner træ. Dog kræver denne type af materiale ikke nogen særlig vedligeholdelse. Stellet er sort og er lavet af aluminium, så du får et holdbart og robust bord.

Solidt rundt havebord med udtræk i teaktræ

Features:

Mål: 180/240 x 120 cm.

Farve: Teak

Materialer: Kerneteaktræ

Solidt rundt havebord med udtræk i teaktræ
PRISER FRA
 

 

4,999,-

 

Ønsker du et rundt havebord med udtræk, finder du her en robust og klassisk model i eksklusivt kerneteaktræ. Dette giver bordet en hyggelig og varm glød, så det passer godt ind i havens eller terrassens omgivelser.

Havebordet kan udvides fra 180 til 240 centimeter, så du nemt kan få plads til hele familien. Du skal blot trække bordets ender fra hinanden, hvorefter du finder en tillægsplade i midten af bordet.

Hvidt havebord med udtræk i aluminium

Features:

Mål: 160/240 x 100 x 75 cm.

Farve: Hvid

Materialer: Aluminium

Hvidt havebord med udtræk i aluminium

Her får du et flot og stilrent havebord med udtræk i et hvidlakeret stel samt en bordplade i aluminium. Takket være materialet er havebordet vedligeholdelsesfrit, hvorfor du nemt kan holde det pænt år efter år så længe, at du passer godt på det.

I midten af havebordet finder du en tillægsplade, så det er muligt at forlænge bordet fra 160 centimeter til 240 centimeter. Når bordet ikke er forlænget, er der plads til fire personer samt en person ved hver bordende.

Vælger du at forlænge bordet, er der i stedet plads til otte personer samt en person ved hver ende. Herved får du et havebord, hvor du kan fordoble pladsen rundt om bordet på ingen tid.

Stilfuldt havebord med udtræk

Features:

Mål: 160/240 x 90 x 75 cm.

Farve: Teak og sort

Materialer: Teaktræ og aluminium

Stilfuldt havebord med udtræk

Med Panama får du et stilfuldt og skønt havebord med udtræk. Havebordet er udført i naturligt teaktræ og sort aluminium. Disse to materialer komplementerer hinanden på bedste vis, da du får et rustikt havebord i en moderne udgave.

I og med at havebordet er forsynet med udtræk, kan du skabe mere plads til hele familien eller gæster. Der er i alt plads til fire personer rundt om bordet samt to personer i enderne uden udtræk. Forlænger du bordet, kan du få plads til helt op til 10 personer.

Ovalt havebord med udtræk i teaktræ

Features:

Mål: 180/240 x 120 x 75 cm.

Farve: Teak

Materialer: Teaktræ

Ovalt havebord med udtræk i teaktræ

Hvis du ikke er meget for et firkantet eller rektangulært bord, har du også andre muligheder, når det kommer til et havebord med udtræk. Du kan blandt andet tjekke dette ovale havebord med udtræk ud.

Dette havebord er fremstillet af teaktræ, der giver et moderne og klassisk udtryk på din terrasse. Det sikrer, at du får et ekstra holdbart bord, der forbliver pænt i mange år så længe, at du vedligeholder det.

Desuden kommer havebordet med en tillægsplade, så du kan forlænge det fra 180 centimeter til 240 centimeter. Du kan derfor uden problemer få plads til helt op til otte personer med dette bord.

Sort havebord med udtræk i aluminium

Features:

Mål: 160/240 x 100 x 75 cm.

Farve: Sort

Materialer: Aluminium

Sort havebord med udtræk i aluminium

Leder du efter et vedligeholdelsesfrit havebord med udtræk, er Marbella et oplagt valg. Dette sorte havebord i aluminium er både praktisk og smart på flere punkter, da det ligeledes kan forlænges, når der er behov for det.

Normalt er bordet 160 centimeter, men du kan forlænge det helt op til 240 centimeter. Det sikrer, at du kan få plads til op til 10 personer rundt om bordet.

Mangler du blot et almindeligt havebord, er det stadig anvendeligt til den gennemsnitlige familie på omkring fire personer. Du kan bare lade være med at gøre bordet større.

Lille havebord med udtræk

Features:

Mål: 126 x 70 x 75 cm.

Farve: Træ og sort

Materialer: Eukalyptustræ og metal

Lille havebord med udtræk

Er du på udkig efter et lille havebord med udtræk, så du nemt og hurtigt kan få plads til flere mennesker rundt om bordet? Så er det værd at tage et nærmere kig på Askia.

Askia er et fint havebord, der er velegnet til en mindre terrasse eller et sted, hvor der ikke er meget plads. Det smarte ved udtrækket er, at de ekstra plader hænger på siden af bordet, så du hurtigt kan sætte dem fast, hvis der kommer ekstra gæster.

Uden udtræk er der cirka plads til to personer, men med udtræk er det muligt for omkring tre til fire personer at sidde rundt om bordet. Det moderne bord er forsynet med en bordplade lavet af certificeret FSC-eukalyptustræ, mens stellet består af sort pulverlakeret metal.

Ekstra langt havebord med udtræk

Features:

Mål: 245/314 x 100 x 75 cm.

Farve: Sort og grå

Materialer: Aluminium og duraboard

Ekstra langt havebord med udtræk

Har du brug for et ekstra stort havebord, så er Concorde XXL det perfekte valg for dig. Det simple og elegante havebord er udstyret med udtræk samt en tillægsplade, så du kan forlænge bordet fra 245 til 314 centimeter. På den måde får du plads til den helt store familie samt dine gæster.

Bordpladen er lavet af gråt FSC-certificeret duraboard, som er modstandsdygtigt over for både UV-stråler og diverse ridser.

Du kan derfor sagtens lade bordet stå udenfor året rundt. Dog anbefales det, at du opbevarer det i en garage eller lignende for at holde det pænt i længere tid. Stellet består af sort aluminium, som giver bordet et mere stilrent udtryk.

Vælg et praktisk havebord med udtræk og få plads til hele familien


I dag finder du et stort udvalg af haveborde på markedet. Der findes endda også haveborde uden udtræk og haveborde med udtræk. Leder du efter et praktisk havebord, hvor du nemt og hurtigt kan få plads til hele familien, er det værd at overveje et havebord med udtræk. Sådan et havebord har mange fordele såsom:

  • Nemt og hurtigt at udvide bordet, så der er plads til flere personer.
  • Kan fås i mange størrelser.
  • Kan fås i mange stilarter og design.
  • Praktisk og fleksibelt.
  • God til mindre terrasser eller haver.

Valg af havebord til din terrasse


I mange tilfælde er et havebord hjertet på en terrasse. Bordet skaber nemlig et sted, hvor venner og familie kan mødes, sætte sig ned og nyde noget mad, når solen skinner.

Når det kommer til sådan en stor investering, skal du tænke over flere faktorer, før du køber et bord. Fire af de vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv, er:

Hvor mange mennesker skal der være plads til?

Så hvor mange mennesker skal der kunne sidde rundt om dit havebord? En gennemsnitlig familie har ofte brug for et havebord, hvor der som minimum er plads til fire personer.

Helt generelt bør du altid vælge et havebord, hvor der i hvert fald er plads til de personer, der bor i husstanden. Dog kan det være en fordel at vælge et havebord med udtræk, så du altid kan lave flere siddepladser til gæster og resten af din familie.

Hvordan vil du bruge dit havebord?

Hvis dit havebord bliver brugt regelmæssigt i løbet af sommeren, kan det være en god idé at vælge et bord med et design, der er holdbart og let at rengøre.

Desuden kan du tænke over, hvordan det føles at sidde ved bordet. Vil det være behageligt i lange perioder? Endvidere kan du overveje, hvordan du og din familie vil bruge bordet. Vil det være til grillaftener, morgenkaffen på en søndag eller til underholdning?

Hvilken type af materiale?

En anden ting, du kan overveje, er, hvilket materiale bordet skal være i. Selvfølgelig skal det passe ind til resten af møblerne på din terrasse samt til dit hus. Men det er ligeledes vigtigt at vælge bord efter materialer, når det kommer til vedligeholdelsen.

Nogle typer af materialer er nemlig meget nemmere at vedligeholde end andre. Eksempelvis kræver nonwood eller polywood ikke nogen særlig vedligeholdelse, mens teaktræ gør.

Hvilken form for havebord?

Der findes fire forskellige former for haveborde, du kan vælge mellem. Du tror måske, at et bord bare er et bord. Men disse forskellige former har hver deres individuelle fordele og ulemper.

Rektangulært havebord

Rektangulære borde er noget af det mest almindelige og populære. De er nemme at sidde rundt om og er velegnet til stort set enhver størrelse af terrasse. Det er desuden en god form, hvis der skal sidde mere end fire personer rundt om bordet.

Firkantet havebord

Hvis du har en firkantet terrasse, er det oplagte valg også et firkantet havebord. Den største fordel ved et firkantet bord er, at det er mere intimt og er perfekt til færre personer. Hvis der er fire personer eller mindre, så kan et rektangulært bord sprede folk lidt for meget væk fra hinanden.

Ovalt havebord

Ovale haveborde er praktiske, da det er nemmere for dig hurtigere at lave ekstra siddepladser også selvom, at det er et bord uden udtræk. Dette bord har de samme fordele som et rektangulært bord, men det giver opfattelsen af, at det fylder mindre på terrassen.

Rundt havebord Runde borde er perfekte til mindre terrasser og haver. Ligesom et firkantet bord er det mere intimt og lægger op til gode samtaler. Dog kan det være svært at få plads til flere personer, hvis det er nødvendigt. I sådan et tilfælde kan du investere i et rundt havebord med udtræk.

Læs også: Dekorer haven eller terrassen med en plantekasse med espalier

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.