Skab en hyggelig retro-stemning med en gyngestol

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste gyngestol til børn: Lækker gyngestol til børn

Her får du en lækker gyngestol til børn, der er det perfekte afslapningsmøbel til enten stuen eller børneværelset. Det enkle og moderne design gør sig godt i enhver bolig, og så er gyngestolen dejlig behagelige at sidde på.

Bedste gyngestol til stuen: Blød og behagelig gyngestol

Med Cody er du sikret en blød og komfortabel gyngestol, der nærmest ligner en lænestol. Derfor er den det oplagte valg til stuen, da du kan sidde yderst behageligt, når du slapper af med fjernsyn, en god bog eller lignende.

Bedste gyngestol til haven: Massiv gyngestol til haven

Gyngestol til haven i et holdbart og robust design af mangotræ, så du er garanteret en stol, der kan holde til lidt af hvert. På samme tid kan du hurtigt gøre stolen til det optimale hvilested med en lækker pude og et tæppe.

10 gyngestole, der er en nyttig og stilren tilføjelse til ethvert rum i hjemmet

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Klassisk FDB gyngestol

FEATURES

 • Mål: 89 x 60 x 57 cm.
 • Farve: Natur (fås også i hvid, grå, eg og sort)
 • Materiale: Bøg
Klassisk FDB gyngestol
PRISER FRA
 

 

3.999,-

 

I 1950’erne blev denne ikoniske og klassiske FDB gyngestol designet af Børge Mortensen. Oprindeligt var det blot en stol, der med tiden ligeledes fik gyngemeder. Herved får du en lækker og gammeldags gyngestol.

Med denne retro FDB gyngestol får du et stilrent og klassisk møbel i høj kvalitet ind i dit hjem. Den har nemlig et sæde, der er fremstillet af formpresset bøg, mens benene, understellet og mederne er lavet af massiv bøg. Det brugte træ er alt sammen FSC-certificeret samt fra skove i Europa.

Lækker gyngestol i kunstlæder

FEATURES

 • Mål: 92 x 84 x 75 cm.
 • Farve: Cognacfarvet      
 • Materiale: Kunstlæder og metal

Lækker gyngestol i kunstlæder
PRISER FRA
 

 

Bayville er en lækker gyngestol med et læderlook, der skaber en hyggelig og indbydende stemning i ethvert rum i hjemmet. Stolen er lavet i et tidløst og moderne design, så du aldrig behøver at skille dig af med den.

Gyngestolen er fremstillet i cognacfarvet kunstlæder med et sort metalstel. Den har selvfølgelig også meder, så du trygt kan læne dig tilbage og rokke frem og tilbage alt efter ønske og behov.

Desuden kommer Bayville med fine detaljer og to armlæn, så du kan sidde endnu mere behageligt.

Moderne og smart gyngestol fra House Nordic

FEATURES

 • Mål: 102 x 107 x 77 cm.
 • Farve: Sort            
 • Materiale: Kunstlæder og metal

Moderne og smart gyngestol fra House Nordic
PRISER FRA
 

 

2.049,-

 

Er du på udkig efter en flot og bred gyngestol, der passer ind i et moderne og nordisk hjem? Så bør du tage et kig på denne runde gyngestol fra House Nordic. Kisa er en smuk gyngestol i sort kunstlæder, der skiller sig ud fra mange andre modeller.

Sammensmeltningen af den iøjnefaldende overdel med de slanke metalben samt mederne gør stolen til et rent og tidløst møbel, du ikke vil kunne få nok af. Gyngestolen er indbegrebet af nordisk design, men kræver en del plads i dit hjem.

Lækker gyngestol til børn

FEATURES

 • Mål: 67 x 65 x 43 cm.
 • Farve: Mørkegrå        
 • Materiale: Stof, egetræ og metal

Lækker gyngestol til børn
PRISER FRA
 

 

Her får du en lækker gyngestol til børn, der er velegnet til enten børneværelset eller stuen. Cento er betrukket med et fint og neutralt mørkegråt stofbetræk, så dit barn vil sidde ekstra blødt.

Stellet er lavet i sort metal, mens mederne er fremstillet i matlakeret egetræ. Denne gyngestol kan bruges af børn i alderen mellem 3 og 6 år og har en maksimalbelastning på cirka 60 kilo. Mangler du en gyngestol til børn i dit hjem, er denne model et oplagt valg.

Blød og behagelig gyngestol

FEATURES

 • Mål: 103 x 100 x 76 cm.
 • Farve: Grå        
 • Materiale: Stof, træ og metal

Blød og behagelig gyngestol
PRISER FRA
 

 

Med Cody får du en blød og behagelig gyngestol. Ønsker du en gammeldags gyngestol i dit hjem, men skal den være mere moderne at se på samt ekstra komfortabel, er Cody muligvis det perfekte valg for dig.

Gyngestolen har komforten i højsædet, da den er fremstillet i blødt og lækkert gråt stof. Samtidigt har Cody en fin siddepude, så du sidder endnu blødere. Desuden har gyngestolen meder i sortlakeret træ samt et sort metalstel, hvilket komplementerer det grå stof meget fint.

Denne gyngestol er perfekt til stort set alle rum i hjemmet. Du kan både placere den i stuen, på børneværelset, i soveværelset eller på kontoret takket være det lækre design.

Udendørs gyngestol fra Cane-Line

FEATURES

 • Mål: 72 x 88 x 76 cm.
 • Farve: Kan fås i mange farver     
 • Materiale: Pulverlakeret aluminium

Udendørs gyngestol fra Cane-Line
PRISER FRA
 

 

3.679,-

 

Hvis du ønsker at nyde din have eller sidde udenfor på terrassen i en lækker stol, kan det være, at denne gyngestol fra Cane-Line falder lige i din smag. Gyngestolen kan både placeres udendørs og indendørs, så du selv kan beslutte, hvor den skal stå henne i dit hjem.

Denne gyngestol er lavet af pulverlakeret aluminium og har et moderne samt simpelt udtryk. Den er designet af de danske designere Strand & Hvass og er udført på en måde, så den er nem at implementere i resten af din indretning.

Gammeldags retro gyngestol i massivt træ

FEATURES

 • Mål: 57 x 100 x 117 cm.
 • Farve: Grå (fås også i naturfarvet)
 • Materiale: Massivt akacietræ

Gammeldags gyngestol i massivt træ

Denne trægyngestol er udført i vintagestil med et tidløst design, så du får et praktisk møbel til alle steder i din bolig. Den gammeldags gyngestol i grå er lavet af massivt akacietræ, hvorfor den er både ekstra holdbar samt vejrbestandig.

Det betyder, at du kan gøre brug af gyngestolen både indendørs og udendørs alt efter ønske og behov. Takket være gyngestolens høje ryglæn sidder du ekstra komfortabelt. Placerer du ligeledes en lækker pude eller hynde i den, bliver det den optimale siddeplads.

Massiv gyngestol til haven

FEATURES

 • Mål: 70 x 90 x 97 cm.
 • Farve: Naturfarvet
 • Materiale: Massivt mangotræ

Massiv gyngestol til haven
PRISER FRA
 

 

1.087,-

 

Her får du en holdbar og robust gyngestol til haven i et elegant og tidløst design. Med denne smarte gyngestol får du en praktisk og klassisk tilføjelse til dine udendørsarealer, så du altid har et sted, du kan nyde udsigten eller det gode vejr.

Gyngestolen består af massivt mangotræ med en smuk finish, da den både er blevet poleret og lakeret. I og med at mangotræ er både robust og hårdfør, kan stolen tåle en del selvom, at den står udenfor.

Selve farven på gyngestolen varierer fra stol til stol, da mangotræ er et naturmateriale. Herved får du din helt egen unikke stol.

Smuk gyngestol til børn til indendørs og udendørs brug

FEATURES

 • Mål: 50 x 76 x 85 cm.
 • Farve: Naturfarvet
 • Materiale: Naturlige materialer

Smuk gyngestol til børn til indendørs og udendørs brug
PRISER FRA
 

 

995,-

 

Osma er den perfekte gyngestol til børn, når der skal slappes af uanset, om det er indenfor eller udenfor. Gyngestolen er fra Speedtsberg og er lavet i et naturligt design, der vil gøre sig godt enten i haven, på terrassen eller i boliger med fokus på det naturlige.

Den stilrene og smukke gyngestol til børn har et dejligt højt ryglæn samt to armlæn, så dit barn kan sidde ekstra behageligt. Du kan ligeledes placere en lille pude, så den er blød at sidde på.

Naturlig gyngestol i rattan

FEATURES

 • Mål: 90 x 98 x 63 cm.
 • Farve: Natur
 • Materiale: Rattan

Naturlig gyngestol i rattan
PRISER FRA
 

 

994,-

 

Er du vild med naturlige møbler, og mangler du en gyngestol? Så er gyngestolen Celta lige noget for dig. Her er der tale om en gyngestol i rattan, der er oplagt til et hjem med fokus på naturen.

Gyngestolens naturlige udtryk kombineret med de mange fine detaljer gør, at stolen passer perfekt i et sommerhus, i en udestue eller andre steder, hvor du har brug for en hyggelig afslapningsplads.

Celta kan tilmed placeres udenfor, hvis du har brug for en gyngestol i haven eller på terrassen. Placer et lækkert tæppe på stolen eller et lammeskind for at opnå det ultimative hyggested.

Hvordan finder jeg den bedste gyngestol?

Når det kommer til at købe den bedste gyngestol, er der ingen tvivl om, at det kræver tid og overvejelser. Ligesom når du skal købe ethvert andet møbel til dit hjem, er du nødt til at tænke dig godt om, inden du køber sådan en stol.

Hvor meget plads har du?

Det sidste, du ønsker, er at ende med en gyngestol, der ikke er plads til i dit hjem. Derfor er det en god idé at tjekke, hvor meget plads du rent faktisk har. Vær opmærksom på, at nogle gyngestole fylder meget mere end andre.

Hvor vil du bruge din gyngestol?

Indendørs, udendørs, på dit barns værelse eller i stuen? Der er en lang række af steder, hvor du kan placere din gyngestol. Alt efter, hvor du ønsker at placere den henne, er der nogle ting, du skal have in mente.

Ønsker du at placere gyngestolen udendørs, skal den naturligvis være lavet til dette. Er du derimod på udkig efter en gyngestol til stuen, vil det være mest rart med en stol, som du sidder ekstra behageligt i.

Hvad er dit budget?

Hvor og hvordan du ønsker at bruge din gyngestol, vil give dig et billede af hvilken slags stol, du ønsker. Det kan hjælpe dig med at lave et budget. Du skal dog huske at være realistisk. I dag finder du gyngestole i mange forskellige prisklasser. Der burde derfor være noget, der passer inden for dit budget.

Hvilken type gyngestol ønsker du?

Gyngestole kan se ud på mange forskellige måder. Mens nogle er lavet i et mere moderne og nytænkende design, er andre fremstillet med et mere retro, traditionelt og klassisk look.

Om du skal vælge det ene eller det andet kommer an på dine præferencer samt indretningsstilen i dit hjem. Du finder alt lige fra en klassisk FDB gyngestol til en moderne gyngestol, naturlig gyngestol og meget mere.

Tips til at indrette dit hjem med en gyngestol på bedste vis

At tilføje en gyngestol til dit hjem kan virkelig give noget helt særligt. De er ideelle både til soveværelser, stuer og endda i haven eller på en terrasse. Med en gyngestol får du så mange muligheder, da stolen kan bruges et hav af steder i din bolig. Men det er vigtigt, at du ender med at placere den det helt rigtige sted i det pågældende rum.

Hvis du for eksempel beslutter dig for at placere en gyngestol i stuen, skal du nøje tænke over, hvor du vil placere den. Det er bedst at vælge et sted med masser af lys. Dette vil give dig mulighed for at gøre masser af ting fra selve stolen såsom at læse, strikke, amme dit barn, se fjernsyn eller noget helt andet.

Hvis du har en brændeovn, kan du eventuelt placere din gyngestol tæt på den. For at gøre det mere behageligt kan du også dekorere den med puder og tæpper.

Du kan ydermere oprette et lille læsehjørne i dit soveværelse. Tricket er ikke at putte for meget i dette hjørne nær din gyngestol. På den måde kan du nemlig skabe et mere afslappende og harmonisk miljø, hvilket er perfekt i et soveværelse. Det gælder også, hvis du vælger at gøre dette på børneværelset med en gyngestol til børn.

Læs også: Smarte sækkestole til børn

Hvis du vil dekorere et udendørs rum med en gyngestol, er det vigtigt at vælge det rigtige materiale. Husk, at stolen sandsynligvis vil blive udsat for regn samt UV-stråler. Du kan eventuelt placere din gyngestol på din terrasse, hvor der er den bedste udsigt eller i haven et sted, hvor der er rart at sidde og slappe af. At gøre brug af en gyngestol i dit hjem er en fantastisk måde, hvorpå du kan tilføje et strejf af både komfort og stil. Derfor er det essentielt, at du ender med at få det bedste ud af den – også hvad angår placeringen.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.