Skab mere plads med en puf med opbevaring

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg:

Bedste store puf med opbevaring: Dublin Puf med Opbevaring

Flot og elegant puf på ben i en god størrelse, så den snildt kan fungere som ekstra siddeplads og desuden byder på masser opbevaringsplads.

Bedste runde puf med opbevaring: Retina Puf

Minimalistisk rund puf i skandinaviske farver, der byder på god komfort og rigeligt med opbevaringsplads.

Bedste lille puf med opbevaring: Nordal – Rund Puf med Opbevaring

Mangler du en fodskammel til sofa eller lænestol, er denne lille puf helt perfekt, og så kan du endda opbevare slumretæppet i den.

4 gode bud på en lækker puf med opbevaring

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Dublin Puf med Opbevaring

Features:

 • Mål: 125 x 55 x 46 cm
 • Farve: Flere farver
Skab mere plads med en puf med opbevaring - DUBLIN puf
PRISER FRA
 

 

1.999,-

 

Stor og praktisk puf, hvor sædet kan vippes og holder sig selv, når opbevaringspladsen skal nås. Den elegante puf kommer i 10 flotte farver og er en del af en møbelserie kaldet Dublin, der både inkluderer sofa og lænestol i samme design. Grundet puffens rummelige størrelse og design med ben, kan den også bruges som bænk i f.eks. entreen eller som supplerende siddeplads i dagligstuen, og der er masser af opbevaringsplads, da rummet under sædet er stort.

Se også: Flere bænke med opbevaring

JUUL 051 Puf

Features:

 • Højde: 39 cm
 • Diameter: 80 eller 100 cm
 • Farve: Flere farver
Skab mere plads med en puf med opbevaring - juul 051 puf
PRISER FRA
 

 

7.034,-

 

Stilrigtig puf, der passer ind i den skandinaviske og minimalistiske indretning. Puffen er både i et pænt design og meget komfortabel at sidde på. Derudover er der god plads til opbevaring, uanset om du vælger puffen i 80 eller 100 cm i diameter.

Puffen er designet af Jens Juul Eilersen og er oplagt som ekstra siddeplads i dagligstuen, hvor der samtidig skabes rigeligt med skjult opbevaringsplads. Det er oplagt med en puf i hver side af sofaen, men den kan også sagtens stå alene eller være placeret i en helt anden del af rummet.

Nordal – Rund Puf med Opbevaring

Features:

 • Højde: 45 cm
 • Diameter: 60 cm
 • Farve: Blå
Skab mere plads med en puf med opbevaring - nordalrund puf med opbevaring o60 cm bla flojlnordlyhomedk 16049034

Marokkansk puf i blå fløjl med frynser i bunden, der bringer den helt rigtige sydlandske stemning ind i hjemmet uden at være prangende. Puffen kan bruges som fodskammel, men er også stor nok til at udgøre en ekstra siddeplads i stuen ved behov. Toppen kan tages af for adgang til et praktisk opbevaringsrum, der er perfekt til tæpper, men som også kan bruges til alt muligt andet, der er rart at have ved hånden; uden at det ligger fremme.

Nordal er kendt for at skabe møbler til den personlige indretning, og puffen her er ingen undtagelse. Kvaliteten er god, og er der er kræset for detaljerne, men samtidig er den perfekt som interiør i den lidt skæve og personlige indretning.

Retina Puf – Grå

Features:

 • Højde: 35 cm
 • Diameter: 60 cm
 • Farve: Grå
Skab mere plads med en puf med opbevaring - Retina Puff graa

Smart lille puf, der er praktisk som fodskammel i stuen eller ekstra siddeplads på børneværelset. Puffen er i 100% Polyester, og den er nem at gøre ren med en fugtig klud. Toppen kan fjernes for adgang til et lille opbevaringsrum, hvor der kan ligge et par tæpper, bamser eller ugeblade.

Designmæssigt gør puffen ikke det store nummer ud af sig. Den er rimelig neutral i både farve og design og vil nemt kunne blende ind i de fleste indretningsstile.

Gem rodet væk med en puf med opbevaring

Tæpper har det med at komme til at ligge og flyde hulter til bulter i sofaen efter brug, og det er ikke særligt kønt. Løsningen er at lægge dem sammen igen og igen og igen – eller at købe en puf med opbevaring, som du kan gemme dem væk i.

Udover opbevaringsfordelen ved en puf, giver den også mulighed for en ekstra siddeplads eller at fungere som fodskammel til lænestol eller sofa; afhængigt af størrelsen.

Et møbel med flere funktioner er praktisk i alle henseender; men især i mindre rum er det en fordel at vælge flerfunktionelle møbler, der sparer på den i forvejen trange plads.

Vælg en puf til børneværelset

Uanset, om du har små børn eller teenagere i huset, er en puf med opbevaring en ret smart løsning til værelset, der byder på både siddeplads og opbevaring i én og samme løsning.

Puffer fås i så forskellige størrelser og designs, at det er nemt at finde noget til både børne- og teenageværelse. Til prinsesseværelset kan en lille puf bruges til at gemme udklædningstøjet af vejen, samtidig med at der tilbydes en siddeplads til krea- eller sminkebordet.

Til teenageværelset kan i stedet vælges en puf i en god størrelse til at slænge sig på med lidt ekstra opbevaringsplads til skolebøger, sengetøj eller snacks.  

Læs også: Skuffedarium til børneværelset

Brug en puf som alternativ til en chaiselong

Når du skal vælge sofa, overvejer du garanteret, om det skal være en sofa med eller uden chaiselong – eller måske endda en u-sofa. Der er naturligvis fordele og ulemper ved det hele, og valget afhænger også i høj grad af plads og indretning i stuen.

Ved overvejelserne omkring sofakøb bør du også overveje en puf med opbevaring som alternativ eller supplement til en sofa med chaiselong. Selvom der ikke findes en puf i det design, du ønsker at købe sofa i, kan du nemt finde en særskilt puf, der passer i materiale, design og farve. Men du kan også vælge en puf, der skiller sig ud fra sofaen og fungerer som et møbel i sig selv – afhængigt af, hvilken stil du er mest til.

En puf – kontra en chaiselong – har flere fordele. Dels kan den flyttes rundt efter behov og placeres i den side af sofaen, hvor der nu er behov for det. En chaiselong sidder permanent i den ene side af sofaen og kan ikke flyttes. Heller ikke, hvis du skal flytte til en ny bolig eller ønsker at rykke rundt på møblerne i stuen. Der kan en sofa med chaiselong virkelig give indretningsmæssige udfordringer, der ofte fører til en udskiftning af hele sofaen. Det er ikke nødvendigt med en puf.

Derudover får du ekstra opbevaringsplads i en puf. Nogle modeller kan kun rumme et tæppe eller to, mens andre er meget rummelige og også har plads til bøger, snacks, elektronik og andet, der er rart at have inden for rækkevidde, når du slænger dig på sofaen.

Læs også: smarte senge med opbevaring

Brug en puf med opbevaring som entrémøbel

Selvom en puf typisk er noget, der købes som et supplement til sofaen i stuen eller som ekstra siddeplads på børneværelset, så er den også praktisk som entrémøbel, hvis du vælger en puf med ben og vipbart sæde. Her får du et bænklignende møbel, der har ekstra komfort sammenlignet med mange standard entrébænke.  

Puffen i entréen kan med fordel bruges til opbevaring af huer, vanter og halstørklæder om vinteren og solbriller, kasketter og solcreme om sommeren – og selvfølgelig også tasker og punge. Puffen kan eventuelt ruminddeles yderligere med opbevaringskasser i den rette størrelse for en bedre orden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruger man en puf til?

En puf er en blød og polstret skammel, som kan bruges til at hvile fødderne på, som et ekstra siddeplads eller som en dekorativt tilbehør i hjemmet.

Hvor høj skal en puf være?

Højden på en puf afhænger af dens anvendelse. Hvis den skal bruges som en fodskammel, er det bedst at vælge en lavere puf, der matcher højden af ​​sofaen eller lænestolen. Hvis den skal bruges som en ekstra siddeplads, er det bedst at vælge en puf, der er omkring samme højde som sofaen eller lænestolen, eller lidt lavere.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.