Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste øreklapstol i et enkelt design: Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn

Øreklapstolen designet af Foersom & Hiort-Lorenzen er lige sagen, hvis du ønsker at få en enkel og klassisk model ind i din bolig. Den grønne stol står højt hævet over gulvet på sine flotte og slanke matlakerede egetræsben.

Bedste øreklapstol i rattan: RGE Koriander Butterfly lænestol – natur rattan og metal

En øreklapstol findes i mange forskellige udgaver. Skal din stol skille sig ud fra mængden, bør du se om denne model i et vaskeægte nordisk design falder i din smag. Det er helt klart en øreklapstol, der tiltrækker opmærksomhed.

Bedste øreklapstol i forskellige farver og materialer: Brunstad Bella lænestol – Sortlakeret stel – Flere farver

Denne øreklapstol er lavet i mange forskellige farver, så du kan få den i lige den farve, der passer bedst ind i dit hjem. Du kan også selv vælge, om den skal være i læder eller i tekstil.

6 raffinerede og klassiske øreklapstole

Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn

Features:

Mål: 110 x 70 x 82 cm. (h x b x d)

Farve: Grøn

Materiale: Uld, polyamid og eg

Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller - Foersom Hiort Lorenzen oereklapstol
PRISER FRA
 

 

13.999,-

 

Denne øreklapstol er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen, som har ladet sig inspirere af rokokoens design. Dette kommer til udtryk i stolens bløde og svungne former.

Øreklapstolen er en del af Gesja-serien, som bygger på, at gedigne og ofte dominerende polstermøbler godt kan have et let og elegant udseende. Derfor står øreklapstolen flot hævet over gulvet på sine slanke egetræsben. Egetræet stammer fra europæiske skove og er FSC-certificeret.

Selve betrækket er fremstillet af en lækker blanding, der består af 95 % uld og 5 % polyamid. Møbelstoffet er naturligvis mærket med både Oeko-Tex og EU Ecolabel.

Boston lænestol – Sort Dolaro læder

Features:

Mål: 105 x 72 x 80 cm. (h x b x d)

Farve: Sort

Materiale: Læder og egetræ

Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller - Boston laenestol Sort Dolaro laeder
PRISER FRA
 

 

4.995,-

 

Denne øreklapstol er udført i lækkert sort læder, hvilket giver den et flot udtryk. Desuden er det med til at understrege stolens klassiske stil. Takket være stolens rene linjer er den velegnet i ethvert hjem, da den naturligt vil blende ind i mange indretningsstile.

Derudover kommer øreklapstolen med dybe øreklapper. Det sikrer, at du kan hvile dit hoved på bedste vis.

De fire firkantede ben i egetræ afrunder og fuldender stolens tidløse udtryk. Med denne stol i dit hjem får du en model, som du kan have glæde af i mange år frem i tiden, da den aldrig går af mode. Du kan ydermere tilkøbe en skammel, der matcher lænestolen.

Tranekær øreklapstol, sort okselæder

Features:

Mål: 102 x 82 x 72 cm. (h x b x l)

Farve: Sort

Materiale: Okselæder og eg

Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller - TRANEKAeR OeREKLAPSTOL
PRISER FRA
 

 

6.699,-

 

Med en Tranekær-øreklapstol i dit hjem får du en flot og stilren stol. Stolens elegante og minimalistiske udseende gør, at den kan bruges i ethvert rum uanset indretningsstil.

Alle slidflader er dækket med sort okselæder, mens de øvrige flader er i bonded læder. Det sorte læder bliver komplementeret på fineste vis af fire stoleben fremstillet i massivt egetræ.

Sidst men ikke mindst er det værd at fremhæve, at øreklapstolen er yderst komfortabel at sidde i, når du skal slappe godt og grundigt af.

LaForma Knut lænestol m. armlæn

Features:

Mål: 95 x 77 cm. (h x d)

Farve: Hvid og Naturfarvet

Materiale: Stof og Asketræ

Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller - LAFORMA Vanda laenestol

Hvis du er på udkig efter en mere farverig og iøjnefaldende øreklapstol, er Knut et godt bud. Øreklapstolen fra LaForma er fremstillet af hvid stof med ben i asketræ, hvilket giver en rigtig fin kontrast til stolen.

Derudover kommer den lækre stol med behagelige armlæn, så du altid kan sidde godt og behageligt. Denne flotte stol er fyldt med både charme og stål og er perfekt til dig, der ønsker at indrette dit hjem med farver.

Så hvis du ønsker en øreklapstol, der vil give noget helt særligt til dit hjem, får du det med garanti med denne smarte model.

Varax Butterfly Lænestol

Features:

Mål: 110 x 87,5 x 86 cm. (h x b x d)

Farve: Grå

Materiale: Rattan og metal

Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller - RGE Koriander Butterfly laenestol natur rattan og metal

Har du brug for en øreklapstol i et nordisk og moderne design, bør du kigge nærmere på denne skønne model fra REG. Stolen skiller sig ud fra de andre øreklapstole ved at være let og luftig. Dette skyldes, at den er fremstillet af rattan og metal.

Du kan placere stolen i din stue, dit soveværelse eller lignende. Uanset hvor du vælger at placere stolen, vil den tiltrække opmærksomhed, da den er så fin at se på. Det er som at få et stykke natur ind i din bolig.

Se også: Havesofaer i rattan

Brunstad Bella lænestol – Sortlakeret stel

Flere farver

Features:

Mål: 110 x 73 x 87 cm. (h x b x d)

Farve: Findes i flere farver

Materiale: Læder eller tekstil, eg og stål

Øreklapstol: 6 forskellige og flotte modeller - Brunstad Bella laenestol Sortlakeret stel Flere farver
PRISER FRA
 

 

10.350,-

 

Denne øreklapstol kan du have i mange år, da den er udført i et tidløst design. Ydermere er den lavet i en høj kvalitet.

Lænestolen fremstår med et let og indbydende udtryk, og så er den perfekt, når du ønsker at slappe af efter en lang dag. Stolen er nemlig yderst komfortabel og giver dig altid den rette støtte, da den har en regulerbar ryg.

Det er muligt at købe stolen i enten læder eller tekstil. Underdelen af stolen består af en sokkel af sortlakeret eg og en drejesokkel i sortlakeret stål.

Hvad er en øreklapstol?

En øreklapstol er en lænestol med en høj ryg, armlæn og to øreklapper på hver side af stolens ryg. Takket være de to øreklapper er stolen yderst behagelig, så du kan slappe af på bedste vis. Du kan nemlig læne dit hoved op ad disse klapper. Det giver dig en rigtig god hvilestilling. 

Se også: Flagermusstolen – en ægte designklassiker

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.