fatboy hængekøje

Fatboy hængekøje: Måske den mest komfortable hængekøje

Bedste Fatboy hængekøje: Fatboy Headdemock Sunbrella

Smuds- og vandafvisende samt UV-resistent Fatboy hængekøje med både nakkepude og betræk. Nem at samle og super komfortabel at ligge i.

Fatboy hængekøje på stativ eller til ophæng i haven?

Fatboy er kendt for nogle af markedets bedste sækkestole, der både er slidstærke, vandafvisende og yderst komfortable – og der findes naturligvis en hængekøje, der er inspireret af sækkestolen. Materialet er det samme, hvilket betyder, at hængekøjen både er vand- og smudsafvisende, og derudover virkelig slidstærk og robust. Og så er den naturligvis virkelig komfortabel at ligge i. Nogle vil måske endda vove at påstå, at det er markedets bedste hængekøje.

Se en gennemgang af dine muligheder for en Fatboy hængekøje herunder.

Fatboy Headdepleck Hængekøje

FEATURES

 • Mål: 245 x 116 cm
 • Maks. bæreevne: 150 kg
 • Fås i flere farver
 • Vand- og smudsafvisende

fatboy headdepleck hængekøje
PRISER FRA
 

 

2.450,-

 

Headdepleck er Fatboys svar på en hængekøje, der kan hænges op mellem havens træer. Selvom hængekøjen er foldbar, er den stadig både meget behagelig og robust sammenholdt med mange andre typer af hængekøjer. Der medfølger desuden et smart ophæng til hængekøjen, så den er nemmere at hænge op.

Materialet er både smuds- og vandafvisende, og du får en hængekøje, der holder i mange år ud i tiden. Især hvis du husker at tage den ind om natten – og speciel når sæsonen er slut. Selvom hængekøjen er vandafvisende, har den ikke godt af at hænge ude i regnvejr.

Fatboy Headdemock hængekøje

FEATURES

 • Mål inkl. stativ: 330 x 138 x 110 cm
 • Maks. bæreevne: 150 kg
 • Fås i flere farver
 • Vand- og smudsafvisende

fatboy headdemock hængekøje
PRISER FRA
 

 

2.518,-

 

3.356,-

 

Har du ikke lige to træer i haven med den perfekte afstand imellem til at hænge en hængekøje, skal du se dig om efter en hængekøje på stativ. Her har Fatboy også svaret på dine bønner med Headdemock, som er en mere rummelig udgave af Headdepleck på stativ. Hængekøjen er både længere og bredere, og den kan rumme op til 2 personer.

Stativet til hængekøjen er meget stabilt, så selv hvis børn bruger hængekøjen, risikerer du ikke, at stativet vælter. Der kan desuden tilkøbes nakkepude for mere komfort og et smart overtræk, så ikke du behøver tage hængekøjen ind hver aften.

Se også de mange andre hængekøjer på stativ her

Fatboy Headdemock Sunbrella

FEATURES

 • Mål inkl. stativ: 330 x 138 x 110 cm
 • Maks. bæreevne: 150 kg
 • Fås i flere farver
 • Vand- og smudsafvisende
 • UV-resistent
 • Inkl. nakkepude og overtræk

fatboy headdemock sunbrella hængekøje med stativ
PRISER FRA
 

 

3.566,-

 

3.356,-

 

Headdemock Sunbrella er en opgraderet version af den originale Headdemock hængekøje. Målene er de samme, men materialet er anderledes, idet det er 100% UV-resistent. Det betyder, at du sagtens kan efterlade hængekøjen ude i solen uden frygt for et afbleget og grimt betræk, når sæsonen er omme.

Dette er en samlet Fatboy Headdemock Sunbrella pakke, der både indeholder overtræk og nakkepude. Overtrækket er smart, når der loves regnvejr, eller når familien tager på ferie over sommeren. Hængekøjen kan nemlig sagtens tåle at stå ude i solskin, men den bør stadig skærmes for regn og skidt. Puden gør hele oplevelsen endnu mere komfortabel. Headdemock Sunbrella er oplagt til solbadning.

Hængekøje med eller uden stativ?

En hængekøje med stativ er generelt set dyrere end en hængekøje uden stativ. Men der er mange fordele ved at vælge en hængekøje med stativ. Det er nemlig både praktisk og nemt. Selvom du har to gode træer i haven til en hængekøje, kan du nemlig ikke selv placere dem – eller flytte dem for den sags skyld. Det er altså havens indretning og tiden på dagen, der afgør, hvorvidt du ligger i sol eller skygge. Med en hængekøje på stativ, kan du flytte hængekøjen ud i solen, hvis du gerne vil solbade, og du kan lige så nemt flytte den retur ind i skyggen, når du trænger til at blive kølet ned eller tage en morfar uden at blive ristet.

Dertil kommer, at en hængekøje med stativ ikke behøver at blive pakket sammen hver aften. Du kan nøjes med at lægge et overtræk over, der beskytter mod vind, vejr, sol og fugleklatter. Der findes desuden UV-resistente modeller, der ikke mister farven, hvis de står ude i solen hele sommeren.

Sov i din hængekøje om natten

Det bliver mere og mere populært at sove i hængekøje. Ikke kun i form af en lur i skyggen i løbet af søndagen, men også om natten. At putte ned i en sovepose i hængekøjen, når mørket falder på, er en helt speciel oplevelse, der både er børn og voksne velundt. Kig på stjerner og fald i søvn til den vuggende bevægelse, der beviseligt giver en hurtigere indsovning og en mere tryg søvn.

De store Fatboy hængekøjer kan rumme 2 personer, så tag din partner, din veninde eller din søn eller datter i hånden, og oplev en nat i en hængekøje. Det er en anbefalelsesværdig sommerferieaktivitet.