Fatboy hængekøje: Måske den mest komfortable hængekøje

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Bedste Fatboy hængekøje med stativ: Fatboy Headdemock Superb med stativ

Smuds- og vandafvisende samt UV-resistent Fatboy hængekøje med både nakkepude og betræk. Nem at samle og super komfortabel at ligge i.

Bedste Fatboy hængekøje til 2 personer: Fatboy Headdemock Superb Deluxe

Få den ultimative afslapning med Fatboy Headdemock Superb Deluxe hængekøjen! Inkluderer pude og stabilt stativ til to personer (max. 150 kg). Vejrbestandigt stof og slidstærkt metal – den bedste Fatboy hængekøje til 2 personer.

Fatboy hængekøje på stativ eller til ophæng i haven?

Fatboy er kendt for nogle af markedets bedste sækkestole, der både er slidstærke, vandafvisende og yderst komfortable – og der findes naturligvis en hængekøje, der er inspireret af sækkestolen. Materialet er det samme, hvilket betyder, at hængekøjen både er vand- og smudsafvisende, og derudover virkelig slidstærk og robust. Og så er den naturligvis virkelig komfortabel at ligge i. Nogle vil måske endda vove at påstå, at det er markedets bedste hængekøje.

Se en gennemgang af dine muligheder for en Fatboy hængekøje herunder.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Fatboy Headdemock Superb med stativ

FEATURES

 • Mål inkl. stativ: 330 x 138 x 110 cm
 • Maks. bæreevne: 150 kg
 • Fås i flere farver
 • Vand- og smudsafvisende

fatboy headdemock hængekøje

Har du ikke lige to træer i haven med den perfekte afstand imellem til at hænge en hængekøje, skal du se dig om efter en hængekøje på stativ. Her har Fatboy også svaret på dine bønner med Headdemock Superb med stativ, som er en mere rummelig udgave af Headdepleck på stativ. Hængekøjen er både længere og bredere, og den kan rumme op til 2 personer.

Stativet til hængekøjen er meget stabilt, så selv hvis børn bruger hængekøjen, risikerer du ikke, at stativet vælter. Der kan desuden tilkøbes nakkepude for mere komfort og et smart overtræk, så ikke du behøver tage hængekøjen ind hver aften.

Se også de mange andre hængekøjer på stativ her

Fatboy Headdemock Superb Deluxe

FEATURES

 • Mål inkl. stativ: 330 x 138 x 110 cm
 • Maks. bæreevne: 150 kg
 • Fås i flere farver
 • Vand- og smudsafvisende
 • UV-resistent
 • Inkl. nakkepude og overtræk

fatboy headdemock sunbrella hængekøje med stativ

Fatboy Headdemock Superb Deluxe er en opgraderet version af den originale Headdemock hængekøje. Målene er de samme, men materialet er anderledes, idet det er 100% UV-resistent. Det betyder, at du sagtens kan efterlade hængekøjen ude i solen uden frygt for et afbleget og grimt betræk, når sæsonen er omme.

Dette er en samlet Fatboy Headdemock Superb Deluxe pakke, der både indeholder overtræk og nakkepude. Overtrækket er smart, når der loves regnvejr, eller når familien tager på ferie over sommeren. Hængekøjen kan nemlig sagtens tåle at stå ude i solskin, men den bør stadig skærmes for regn og skidt. Puden gør hele oplevelsen endnu mere komfortabel. Headdemock Sunbrella er oplagt til solbadning.

Fatboy Headdemock Deluxe

FEATURES

 • Mål: 245 x 116 cm
 • Maks. bæreevne: 150 kg
 • Fås i flere farver
 • Vand- og smudsafvisende

Headdemock Hammock Deluxe

Oplev luksuriøs afslapning i din egen have med Fatboy Headdemock Deluxe hængekøjen! Denne hængekøje inkluderer en behagelig pude og et stabilt stativ, så du ikke er afhængig af træer eller reb.

Den er velegnet til to personer og kan bære op til 150 kg. Med dens vejrbestandige polyester og slidstærke metal kan du nyde den i mange år, og når den ikke er i brug, kan den nemt dækkes til eller opbevares i den medfølgende taske. Køb den nu for at tilføje stil og komfort til dit udendørsområde!

Hængekøje med eller uden stativ?

En hængekøje med stativ er generelt set dyrere end en hængekøje uden stativ. Men der er mange fordele ved at vælge en hængekøje med stativ. Det er nemlig både praktisk og nemt. Selvom du har to gode træer i haven til en hængekøje, kan du nemlig ikke selv placere dem – eller flytte dem for den sags skyld. Det er altså havens indretning og tiden på dagen, der afgør, hvorvidt du ligger i sol eller skygge. Med en hængekøje på stativ, kan du flytte hængekøjen ud i solen, hvis du gerne vil solbade, og du kan lige så nemt flytte den retur ind i skyggen, når du trænger til at blive kølet ned eller tage en morfar uden at blive ristet.

Dertil kommer, at en hængekøje med stativ ikke behøver at blive pakket sammen hver aften. Du kan nøjes med at lægge et overtræk over, der beskytter mod vind, vejr, sol og fugleklatter. Der findes desuden UV-resistente modeller, der ikke mister farven, hvis de står ude i solen hele sommeren.

Sov i din hængekøje om natten

Det bliver mere og mere populært at sove i hængekøje. Ikke kun i form af en lur i skyggen i løbet af søndagen, men også om natten. At putte ned i en sovepose i hængekøjen, når mørket falder på, er en helt speciel oplevelse, der både er børn og voksne velundt. Kig på stjerner og fald i søvn til den vuggende bevægelse, der beviseligt giver en hurtigere indsovning og en mere tryg søvn.

De store Fatboy hængekøjer kan rumme 2 personer, så tag din partner, din veninde eller din søn eller datter i hånden, og oplev en nat i en hængekøje. Det er en anbefalelsesværdig sommerferieaktivitet.  

FAQ

Hvordan sætter man en hængekøje op?

Det afhænger af typen af hængekøje, men generelt kræver det to solide træer eller en hængekøje stand. Følg producentens instruktioner for korrekt opsætning.

Er det godt at sove i hængekøje?

Ja, mange mennesker nyder at sove i en hængekøje på grund af den blide og vuggende bevægelse, der kan forbedre søvnen.

Kan Fatboy hængekøje tåle regn?

Ja, Fatboy hængekøjer er lavet af vejrbestandige materialer, der kan modstå regn og fugt. Det anbefales dog at dække hængekøjen til eller opbevare den indendørs under meget våde eller stormfulde forhold for at beskytte den bedst muligt.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.