Cosori Premium Smart Airfryer med WiFi – Forbind til nettet via app

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

En Cosori Premium Smart Airfryer er ikke blot smart af udseende og design, men også af funktion. Denne airfryer kommer spækket med funktioner, der gør den så alsidig, så det nærmest er en umulighed at få prøvet alt, den kan. Og så alligevel – for airfryeren kommer med en flot app (der fås på dansk!), som du kan styre maskinen med.

Prøv denne smarte airfryer nu, og bestil den med det samme – eller læs med herunder, hvor vi gør dig lidt klogere på hvad den kan.

GRATIS FRAGT
Cosori Premium Smart Airfryer med WiFi - Forbind til nettet via app - Airfryer smart cosori svart
Cosori Premium Smart - Airfryer
Pris fra 2.190

Styr din Cosori Premium fra den anden side af huset

Lad os begynde med alt det, der er mere end blæret ved denne maskine. For det første, så føles den som airfryernes svar på en smartphone. Med en klar touchskærm i høj kontrast, der er let vinklet op mod brugeren fra køkkenbordet, virker den dejligt brugervenlig. Ja, selv for de madlavningsforskrækkede føler man nærmest, at maskinen inviterer til at lade sig kaste ud i kulinariske eksperimenter.

Ud over maskinens eget brugervenlige interface udmærker den sig også ved at forbinde til andre enheder i dit hjem. For at styre den behøver du derfor også kun noget, du kender alt for godt i forvejen: din smartphone. Med en dansk app (der kommer både til iPhone og Android) kan du nemlig styre din Cosori Premium Smart Airfryer fra den anden side af huset.

Cosori Premium Smart APP

Nogle vil måske synes, at denne funktion er nok så overflødig. For hvornår vil man egentlig justere på sin ovns indstillinger, hvis man ikke i forvejen er i køkkenet for at se til maden først? Alligevel er det heller ikke svært at forestille sig dem, der virkelig mener, at fjernstyringen gør en forskel for madlavningen. Hvis nyhedsværten breaker en vigtig nyhed, eller hvis børnene græder, og kræver din opmærksomhed, kan det være meget rart.

Du kan også styre denne airfryer med din stemme. Den forbinder nemlig også til din Google Home eller Alexa, hvis du har en af delene. Forestil dig hvor nemt det må være blot at kunne fortælle din airfryer, at den skal skrue ned til halvt blus – mens du sidder i sofaen. Jo, hvis man virkelig vil insistere på sin egen bekvemmelighed, så anbefaler vi en Cosori Premium Smart Airfryer.

Find lækre opskrifter og få instruktioner fra app’en

Cosori Premium Smart opskrifter

Vi må sande at havde erfaret, at en app til et madlavningsapparat slet ikke er nogen dårlig idé. I app’en finder du mere end 100 originale forprogrammerede opskrifter – og der kommer hele tiden flere.

Derudover minder app’en dig også om når maden er færdig, eller når den skal vendes. På den måde behøver du ikke at stille et ur, og du skal ikke bekymre dig om at se til maden hele tiden.

Smart, ikke?

Kunderne og anmelderne har talt – og der er masser af ros

Cosori Premium Airfryer er allerede blevet en populær maskine blandt mange forbrugere over hele norden – og også i Danmark. Og hvis du kaster blot et kort blik på anmeldelserne fra andre kunder, så vil du se, at den modtager ganske meget ros.

Faktisk har Corosi Premium Smart Airfryer vundet flere kåringer som en airfryer, der er noget ud over det sædvanlige. Af Red Dot Design Award har den fået prisen som verdens fineste airfryer – intet mindre. Og af norske Tekguide er den i 2021 blevet kåret som bedst i test.

Når det kommer til tillid og troværdighed scorer denne airfryer altså i top. Både forbrugernes og anmeldernes hjerter har den vundet – og det siger altså ikke så lidt i denne branche. Måske det samme vil ske for dig? Så bestil din Cosori Premium Smart Airfryer nu.

Nem og hurtig at betjene

Cosori Premium Smart

Vi har nævnt denne airfryers brugervenlighed tidligere. Her kan du føje endnu mere til listen i samme kategori. Cosori Premium Airfryer kommer nemlig med 11 forudindstillede programmer. Det gør det fantastisk nemt at begynde madlavningen – blot ved tryk på en enkelt knap.

Ud over, at det er hurtigt og nemt at begynde tilberedningen, så sikrer denne airfryer også, at aftensmaden kan komme hurtigere på bordet. Cosori Premuim Smart Airfryer tilbereder nemlig mad op til 1,5 gange hurtigere end en almindelig ovn. Og resultatet? Sprødt, lækkert og velsmagende – i hvert fald når du får øvet dig lidt.

Relateret artikel: Cosori Premium Vs. Pro – hvilken skal du vælge?

Cosori Premium Airfryer er perfekt til familien

Cosori Premium Smart

Med en kapacitet på 2,2 kg / 5,5 L kan Cosori Premium Smart Airfryer lave mad til op til 5 personer ad gangen. Dette gør den idéel til familier, da selv større portioner ikke skal laves af flere omgange.

En rigtig tidsrøver hos familier er oprydningen efter aftensmaden. Men her kommer denne airfryer igen til sin ret. For mængden af rengøringsarbejde, der er forbundet med oprydningen omkring denne maskine, er minimal. Non-stick-madkurvene i airfryeren er lavet således, at fedt og madrester ikke sætter sig fast. Den er nem at rengøre i hånden, og du kan også sagtens komme den i opvaskemaskinen.

Kort sagt: Vi kan ikke anbefale denne lækre og funktionelle maskine nok. Selvfølgelig er prisen også derefter, så det er ikke alle budgetter og familier, den vil passe ind hos. Ikke desto mindre er vi sikre på, at mange familier vil få stor gavn og glæde af at bestille en Cosori Premium Smart Airfryer. Og det kan du også.

GRATIS FRAGT
Cosori Premium Smart Airfryer med WiFi - Forbind til nettet via app - Airfryer smart cosori svart
Cosori Premium Smart - Airfryer
Pris fra 2.190
Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.