Få en afslappende plads og skab hygge med en udendørs hængestol

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste udendørs hængestol på stativ: LAFORMA Cira hængestol, m. hynder og stativ – polyester, natur polyrattan og stål

Her får du en lækker hængestol på stativ, du kan placere udenfor i haven eller på terrassen. Takket være stativet er det nemt at flytte rundt på stolen alt efter dine ønsker og behov.

Bedste udendørs hængestol i et minimalistisk og funktionelt design: Langholm hængestol, sort

Med denne hængestol kan du nemt skabe et afslappende og hyggeligt udendørsområde. Du kan sidde behageligt på den bløde pude og læse en god bog eller tage en kort lur, mens du nyder det gode vejr.

Bedste behagelige udendørs hængestol: Viga dobbelt udendørs hængestol

Behagelig og flot hængestol med en indbygget fodstøtte samt solid stander i Pulverlakeret stål. Stolen kommer med flere smarte funktioner, hvilket gør det muligt for dig at sidde så afslappende og komfortabelt som overhovedet muligt.

5 skønne og komfortable hængestole til udendørs brug

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

LAFORMA Cira hængestol, m. hynder og stativ – polyester, natur polyrattan og stål

Features:

Mål: 197 x 105 x 105 cm.

Farve: Natur

Materiale: Polyrattan, stof og stål

Få en afslappende plads og skab hygge med en udendørs hængestol - LAFORMA Cira haengestol m. hynder og stativ polyester natur polyrattan og staal

Hvis du søger efter en hængestol på stativ, er denne Cira-hængestol fra Laforma et godt bud. Stolen er UV-resistent og består af naturfarvet polyrattan, så den har et moderne og naturligt udseende.

Derudover er stolen designet med stofhynder, så du har mulighed for at sidde blødt og komfortabelt i den. Gør du brug af denne hængestol udenfor, er det vigtigt, at du beskytter den med et cover i de kolde måneder.

I og med at dette er en hængestol på stativ, er den ydermere nem at flytte rundt på, hvis du vil bruge den forskellige steder udenfor.

Venture Design Lexi hængestol i sort med grå hynde

Features:

Mål: 58 x 94 cm.

Farve: Grå og sort

Materiale: Kunstflet, aluminium og polyester

Få en afslappende plads og skab hygge med en udendørs hængestol - Venture Design Lexi haengestol i sort med graa hynde

Lexi-hængestol fra Venture Design er den perfekte løsning, hvis du ønsker at skabe en hyggekrog på terrassen.

Denne stol er både moderne og stilfuld, og så er den formet som en kugle, hvilket giver den et helt specielt udtryk. Yderligere er stolen placeret på en rund base og er fremstillet af både kunstflet, polyester samt aluminium.

Derudover medfølger der en lækker blød pude i farven grå, så den kan sidde på bedste vis.

Langholm hængestol, sort

Features:

Mål: 179 x 104 x 62 cm.

Farve: Sort

Materiale: Polyrattan og metal

Få en afslappende plads og skab hygge med en udendørs hængestol - Langholm haengestol

Langholm er en hyggelig og praktisk hængestol, som er perfekt til at skabe et afslappende område udenfor i din have eller på din terrasse. Hængestolen er lavet i et funktionelt og minimalistisk design og kommer med en grå samt blød pude, så du altid kan sidde behageligt.

Endvidere er stolen fremstillet af holdbart og vedligeholdelsesvenligt polyrattan og metal i sort. Det gør, at stolen er velegnet til at stå udenfor uden, at den tager skade af det.

Ydermere er det muligt at skille selve kurven og stativet fra hinanden, hvis dette ønskes. På den måde kan du nemt opbevare denne hængestol på stativ indenfor om efteråret og vinteren.

Amazonas Taurus California hængestol bæreevne på 150 kg

Features:

Mål: 146,5 x 167,5 x 115 cm.

Farve: Brun, orange og natur

Materiale: Pulverlakeret stål, tekstil/stof og metal

Amazonas Omega Terracotta hængestol med stander
PRISER FRA
 

 

2.041,-

 

Med denne behagelige og specielle hængestol er der lagt op til optimal hygge og afslapning.

Stolen har en indbygget fodstøtte, og så er den desuden også vendbar. Herved kan du vende den afdæmpede brune farve eller den varme terracotta-farve opad alt efter ønske.

Hængestolen er lavet til at holde mange år frem i tiden i diverse vind og vejr og er yderst sikker samt stabil. Takket være standerens smarte kædemonteringssystem er det muligt at hænge stolen op i den højde, du ønsker.

Viga dobbelt udendørs hængestol m. hynder – grå stof og rattan, sort stål

Features:

Mål: 186 x 133 x 160 cm.

Farve: Grå og sort

Materiale: Rattan, stof og stål

Få en afslappende plads og skab hygge med en udendørs hængestol - Viga dobbelt udendoers haengestol m. hynder graa stof og rattan sort staal

Her får du endnu en lækker og smart hængestol på stativ. Ønsker du en hængestol udendørs, er dette et rigtig godt valg.

Takket være stolens unikke og moderne design vil den passe godt ind i diverse indretningsstile og omgivelser. Stolen er lavet af rattan, sort stål og gråt stof, hvilket giver den perfekte kombination til en flot hængestol.

I denne stol er der god plads til at slappe af og slænge sig, hvis du ønsker at læse en god bog eller blot nyde stilheden udenfor. Ved køb af stolen medfølger der hynder, så du kan sidde yderst behageligt.

Skab mere hygge med en hængestol udendørs

Med en hængestol udendørs på terrassen eller i haven kan du nemt få skabt et hyggeligt område, der lægger op til optimal afslapning. I og med at mange hængestole er lavet på en smuk og æstetisk måde, er de også med til at skabe et dekorativt element.

Desuden tilføjer disse typer af stole et sjovt element til dine udendørsarealer. Det kan hurtigt blive omdrejningspunktet i din have eller på din terrasse, hvis du samtidigt placerer andre lækre havemøbler omkring stolen.

Køber du en hængestol, får du helt sikkert et møbel, der tiltrækker alle – uanset om det er din familie eller vennerne, der er på besøg. Folk elsker at sidde i sådan en stol, fordi det er yderst afslappende og behageligt.

Læs også: Liggestole til de solrige dage

En hængestol udendørs giver mange fordele

At indrette din have eller din terrasse med en hængestol er ikke kun fordelagtigt i forhold til, at det giver et sjovt og dekorativt element til dine udendørsarealer. Der er nemlig mange andre fordele ved at vælge en hængestol udendørs. Disse fordele er blandt andet:

  • Afslappende: Du kan nyde dine weekender eller fridage ved at slappe af i sådan en stol. En hængestol er rummelig og meget behagelig at sidde i, hvorfor du sagtens kan læse en god bog eller tage en middagslur.
  • Undskyldning for at tilbringe mere tid udendørs: At opholde sig udenfor er fantastisk for både krop og sind. I dag tilbringer mange af os det meste af vores tid indendørs. Men med en hængestol kan du få en god undskyldning for at sidde mere udenfor, når det er godt vejr.
  • Er nem at flytte rundt fra sted til sted: Vælger du en hængestol på stativ, kan du nemt flytte den fra sted til sted. Herved behøver du ikke lade stolen stå det samme sted hele tiden, hvis du gerne vil rykke den fra tid til anden.

En hængestol på stativ er en smart løsning

Leder du efter en hængestol, men har du ikke nogen træer, grene eller planker, hvor du kan hænge stolen op? I sådan et tilfælde behøver du ikke at give slip på din drøm om at få en hængestol udendørs. I stedet skal du bare kigge efter en hængestol på stativ.

En hængestol på stativ er en god løsning, da du kan placere den alle steder i din have eller på din terrasse. Det betyder altså også, at du kan rykke den rundt lige meget, om du vil sidde i solen eller i skyggen.

Kan du bedst lide at sidde og nyde tiden udenfor i solen, så placerer du blot stolen et sted, hvor der er masser af sol. Foretrækker du derimod at sidde i skyggen, så er det skam ikke noget problem.

Se også: Lækre hængekøjer på stativ

Hvilken hængestol udendørs er den bedste?

Der findes mange forskellige typer af hængestole. Men der er ikke en speciel model, der er den bedste. Det kommer i sidste ende an på dine behov og personlige præferencer. Mens nogle er vilde med en rund hængestol i polyrattan, foretrækker andre en model i træ.

Hvordan hænger jeg en hængestol udendørs op?

Det kommer an på, hvilken type du har købt. Der findes nemlig to forskellige måder i forhold til, hvordan du skal hænge din stol op. Den første kræver en minimal indsats, da du blot skal hænge stolen på det medfølgende stativ. Den anden type skal hænges fra et loft, et tag, en planke eller lignende.

Hvad koster en hængestol?

Prisen for en hængestol udendørs varierer alt efter den type, du vælger. De findes i en lang række af prisklasser, hvor nogle af dem er billigere end andre. Inden du køber en model, så lav et budget. Det gør det nemmere for dig at finde den rette stol, der passer til dig og dit budget.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.