Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind – Skab den perfekte hyggekrog

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af lammeskind til stol

Bedste lammeskind til stol til voksne: Amerikansk Lammeskind – 100×60 cm.

Med dette unikke og bløde lammeskind vil du sidde skønt og komfortabelt på enhver stol i dit hjem. Det sorte lammeskind er et vaskeægte luksusskind.

Bedste lammeskind til stol til børn: Baby Lammeskind – Ca. 75×50 cm.

Her får du et blødt og økologisk babylammeskind, der er velegnet til børn. Skindet er varmeregulerende og passer godt til en barnestol eller andre steder.

Bedste imiterede lammeskind til stol: Cabora Imiteret lammeskind 60 x 90,01 cm.

Dette imiterede lammeskind er perfekt, hvis du ikke ønsker et ægte lammeskind. Skindet er lavet i en flot mørkegrå farve, så det vil se elegant ud på enhver stol.

7 bløde og hyggelige lammeskind til stol

Gotlandsk Lammeskind – Diamantkvalitet

Features:

Mål: 90-100 x 70 cm. (l x b)

Farve: Naturgrå

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - Gotlandsk Lammeskind Diamantkvalitet
PRISER FRA
 

 

5.179,-

 

Dette bløde og hårdføre lammeskind fra Gotland vil passe perfekt til din yndlingsstol, så du kan sidde komfortabelt til alle tider. Derudover er skindet lavet i en rigtig høj kvalitet.

Den høje kvalitet kan mærkes i de skønne krøller, der kommer, når skindet klippes. Desuden er den korte længde på hårene, når de krøller, yderst resistente over for snavs og skidt. Det gotlandske lammeskind er meget slidstærkt, og du kan bruge det både indenfor og udenfor alt efter ønske og behov.

Amerikansk Lammeskind – 100×60 cm.

Features:

Mål: 100 x 60 cm. (l x b)

Farve: Sort

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - Amerikansk Lammeskind
PRISER FRA
 

 

1.839,-

 

Dette dobbeltsidet amerikanske lammeskind er noget helt særligt, da skindets bagside er behandlet på en speciel måde. Læderet på skindets bagside er nemlig behandlet på en måde, så det er meget blødt og en del glattere.

Med dette bløde lammeskind placeret på en stol vil du ikke have lyst til at rejse dig igen, når først du har sat dig ned. Hvis du gerne vil have et unikt og vaskeægte luksusskind ind i dit hjem, er dette lammeskind i en sort farve det perfekte valg. Det kan ydermere fås i hvid samt i sandfarvet.

Se også: 5 lækre og bløde ryatæpper

Øko-Lammeskind – ca. 90×60 cm.

Features:

Mål: 90 x 60 cm. (l x b)

Farve: Naturbrun

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - Oeko Lammeskind
PRISER FRA
 

 

899,-

 

Her får du et øko-lammeskind, der er præcis, som naturen har skabt det. Skindet kommer fra engelske får, der alle er helt unikke og mørkebrune. Derfor kan lammeskindet variere fra billedet, da fårene naturligvis ikke ser ud på præcis samme måde.

Dette lammeskind er tidløst og elegant og er smart til en stol, så du kan sidde og hygge dig på bedste vis. Du kan placere det bløde skind i alt lige fra en gyngestol til en lænestol, en spisebordsstol eller andre steder. 

New Zealandsk Lammeskind – 90 cm.

Features:

Mål: 90 x 60 cm. (l x b)

Farve: Koralblå

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - New Zealandsk Lammeskind
PRISER FRA
 

 

1.049,-

 

Er du på udkig efter et lammeskind til stol, der vil pifte din bolig op på bedste vis? Så bør du tage et nærmere kig på dette kortehårde lammeskind fra New Zealand. Dette lammeskind er en del af koralkollektionen og er lavet i en flot blålig farve.

Lammeskindet er yderst tæt, så det er med til at bringe stil og komfort ind i din bolig. Placerer du dette lækre og attraktive lammeskind på en stol i stuen eller i soveværelset, vil du på ingen måde fortryde det.

Passer blå ikke ind i dit hjem, kan skindet også fås i andre fine farver.

Baby Lammeskind – Ca. 75×50 cm.

Features:

Mål: 75 x 50 cm. (l x b)

Farve: Naturlig hvid farve

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - Baby Lammeskind
PRISER FRA
 

 

374,-

 

Hvis du søger efter et lækkert lammeskind til børn, er dette bløde og økologiske babylammeskind det perfekte valg. Lammeskindet har en god størrelse, så du kan placere det på en barnestol. Selvfølgelig kan skindet også bruges andre steder.

Dette lammeskind er fra New Zealand og er forsynet med en varmeregulerende egenskab, så det er perfekt til spædbørn. Derudover er skindet uden skadelige stoffer, Øko-tex-certificeret samt Woolmark-certificeret.

Cabora Imiteret lammeskind 60 x 90,01 cm.

Features:

Mål: 90,01 x 60 cm. (l x b)

Farve: Mørkegrå

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - Cabora Imiteret lammeskind
PRISER FRA
 

 

-,-

Vil du gerne pryde dit hjem med et fint lammeskind, men er du ikke så meget for de ægte varianter? Så kan du vælge et imiteret lammeskind i stedet for. Dette imiterede lammeskind er lavet i mørkegråt korthåret akryl/polyester.

Takket være lammeskindets enkle og stilrene look vil det se rigtig godt ud på en stol i din stue eller i andre rum i din bolig. Skindet er perfekt til en stol, hvor du gerne vil sidde blødt og lækkert. Du kan eksempelvis placere lammeskindet på en lænestol foran fjernsynet.

Relateret: Fede tæpper til stuen

Icelandic 55 x 100 cm lammeskind

Features:

Mål: 100 x 55 cm. (l x b)

Farve: Sort og hvid

Lammeskind til stol: 7 flotte lammeskind - Skab den perfekte hyggekrog - Icelandic 55 x 100 cm lammeskind
PRISER FRA
 

 

 

Er du i gang med at indrette et hyggeligt hjørne i din stue, i dit soveværelse eller andre steder i hjemmet? Så vil dette lammeskind være helt perfekt. Her får du nemlig et hvidt langhåret lammeskind med sorte pletter. Det kan dog også fås i andre farver.


Lammeskindet er yderst elegant og ser dejlig blødt ud. Du kan endda både bruge lammeskindet indendørs og udendørs. Vil du gerne pynte dine havestole med skindet, er det derfor også en mulighed.

FAQ om lammeskind til stol

Kan man vaske et ægte lammeskind?

Kort og godt kommer det an på, hvilket ægte lammeskind du har. Derfor afhænger det af dit lammeskind, hvordan du skal vaske det. Dog skal du helst undgå at vaske dit lammeskind i vaskemaskinen lige meget, hvad vaskeanvisningen siger.

Kan man vaske et fake lammeskind?

Igen kommer det meget an på det specifikke fake lammeskind, da det varierer fra skind til skind. For at være helt sikker er det en god idé, at du starter med at kigge på skindets vaskeanvisning, inden du kommer for godt i gang.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.