Vær klar til vandsjov i haven med et badebassin med rutsjebane

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste badebassin med rutsjebane for børn i flere aldre: Intex – Pool – Slik Badeland – Badebassin med kæmpeslikkepinde

Med dette sjove slikbadeland kan både større og mindre børn hygge sig løs i vandet, når det er varmt udenfor. Der er både en lille og en stor pool, som er velegnet til hver deres aldersgruppe, så alle dine små kan hygge sig.

Bedste badebassin med rutsjebane med en stor vandkapacitet: Oppusteligt bassin med havdyr – Aftagelig rutsjebane

Her får du et smart badebassin med en vandkapacitet på helt op til 308 liter. Desuden kommer badebassinet med en praktisk aftagelig rutsjebane og en sjov vandsprøjte, så der er mulighed for masser af vandleg i haven.

Bedste badebassin med rutsjebane med sjove funktioner: Intex – Dinoland Play Center Badebassin – Badebassin med dinosaurtema

Smart badebassin fyldt med sjove funktioner og søde dinosaurer, der kan gøre ethvert barns dag ekstra god. Badebassinet kommer med en lang række af spændende funktioner såsom en rutsjebane, en vandsprøjte samt et dinosaur-ringspil og en kuglebane. 5 badebassiner med rutsjebane alle børn vil elske

5 badebassiner med rutsjebane alle børn vil elske

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Intex – Pool – Slik Badeland – Badebassin med kæmpeslikkepinde

Features:

Mål: 295 x 191 x 130 cm.

Vandkapacitet: Lille pool: 168 l. Stor pool: 206 l.

Anbefalet alder: Lille pool: Fra 2 år. Stor pool: Fra 3 år.

Vær klar til vandsjov i haven med et badebassin med rutsjebane - Intex Pool Slik Soppebassin Med Rutsjebane

Hvis du er på udkig efter det perfekte badebassin til dine børn, kan du ikke gå galt i byen med denne model fra Intex. Her får du et vaskeægte slikbadeland fyldt med kæmpeslikkepinde og alt, hvad der får tankerne hen på slik og sukker.

Badebassinet er udstyret med en rutsjebane i midten, så de små kan rutsje løs. Desuden er der mulighed for at koble sprinkleren til, så dine børn kan holdes afkølede på de varme dage. Badebassinet er opdelt i to pools, hvor der både er en lille pool samt en stor pool.

Mens den lille pool maksimalt kan rumme 168 liter, kan den store pool rumme op til 206 liter. Har du børn i flere aldre, er dette en fordel. Den lille pool er nemlig velegnet fra 2 år, og den store er velegnet fra 3 år.

Intex badebassin – Gator play center – 180 liter – Soppebassin med rutsjebane

Features:

Mål: 203 x 173 x 89 cm.

Vandkapacitet: 180 l.

Anbefalet alder: Fra 3 år.

Vær klar til vandsjov i haven med et badebassin med rutsjebane - Intex badebassin Gator play center

Her får du et sødt og finurligt soppebassin med rutsjebane fra Intex, så dine børn er klar til masser af sjov i det varme vejr. Soppebassinet er forsynet med en oppustelig pude placeret for enden af rutsjebanen, så dine børn altid lander blødt.

Derudover står der en krokodille i den ene ende, der er klar til at sprøjte løs med vand. Den vandsprøjtende krokodille gør sig nemlig klar til, at dine børn har taget sig en sjov tur i rutsjebanen. På de andre sider af badebassinet er der placeret en fiskespand og en oppustelig and.

Badebassinet er let at fylde op med vand ligesom, at det er nemt at tømme den efter brug takket være det indbyggede afløb. Vandkapaciteten er på i alt 180 liter, og badebassinet kan bruges af børn fra 3 år.

Oppusteligt bassin med havdyr – Aftagelig rutsjebane

Features:

Mål: 239 x 206 x 86 cm.

Vandkapacitet: 308 l.

Anbefalet alder: Fra 2 år.

Vær klar til vandsjov i haven med et badebassin med rutsjebane - oppustelig legeland m havdyr

Med dette oppustelige badebassin med havdyr er dine børn sikret mange timers vandleg og underholdning i haven. Der medfølger en aftagelig rutsjebane, så det er muligt at rutsje løs, når det ikke er nok bare at plaske rundt.

Endvidere kommer badebassinet med en sjov vandsprøjte, der kan kobles til en haveslange. Det gør, at den vil sprøjte med vand.

Badebassinet er forsynet med sikkerhedsventiler og er lavet af forstærket for-testet vinyl. Desuden har denne model en vandkapacitet på op til 308 liter og passer til børn i alderen fra 2 år og opefter.

Intex – Dinoland Play Center Badebassin – Badebassin med dinosaurtema

Features:

Mål: 302 x 229 x 112 cm.

Vandkapacitet: 290 l.

Anbefalet alder: Fra 2 år.

Vær klar til vandsjov i haven med et badebassin med rutsjebane - intex dinoland play center badebassin

Hvis dine børn er vilde med dinosaurer, er dette badebassin med dinosaurtema et oplagt valg. Her kan dine børn få en fantastisk sjov dag omgivet af finurlige og søde dinosaurer, der står rundt omkring i badebassinet.

Badebassinet kommer med en rutsjebane samt en vandsprøjte, der sprøjter lystigt på de små, når de rutsjer. Vandsprøjten skal blot tilsluttes til en haveslange. Derudover indeholder badebassinet et dinosaur-ringspil samt en kuglebane.

Dette badebassin rummer op til 290 liter vand og kan bruges af børn fra 2 år og opefter.

Bestway Lava Lagoon Badebassin – Badebassin med strandtema

Features:

Mål: 265 x 265 x 104 cm.

Vandkapacitet: 208 l.

Anbefalet alder: Fra 2 år.

Bestway Lava Lagoon Badebassin

Er du på udkig efter et oppusteligt soppebassin med rutsjebane, der er perfekt for børn, som elsker vand? Så er dette soppebassin med strandtema et godt bud. Her kan dine børn plaske rundt i vandet og lege, at de er små livreddere, som skal redde badende gæster fra hajen i vandet.

Det smarte ved dette badebassin er, at det er forsynet med en aftagelig rutsjebane. På den måde kan I tage rutsjebanen af og på alt efter ønske og behov. For enden af rutsjebanen finder du en blød landingspude, så de små altid lander stille og roligt.

Der er ydermere mulighed for at koble en haveslange på vandsprøjten, så tårnet sprøjter med vand. Selve hajen i badebassinet kan desuden også nemt tages med op af vandet og bruges til leg og sjov.

Når de små livreddere er færdige med vandleg, kan badebassinet tømmes via den indbyggede ventil. Badebassinet kan rumme op til 208 liter vand og er velegnet til børn fra 2 år.

Indbyd til udendørs vandleg og hygge med et badebassin med rutsjebane

Et badebassin til børn er den perfekte mulighed for at få de små udenfor, når det er godt vejr. Hvis du glæder dig til at sidde på terrassen og nyde, at dine børn plasker rundt i vandet, er det oplagt at investere i et badebassin med rutsjebane.

Når det er varmt udenfor, er det rart for både store og små at blive kølet ned. I stedet for at tage en tur på stranden eller sprøjte løs med haveslangen, er det værd at overveje et badebassin til børn. Ikke nok med at det kan give timevis af sjov og underholdning, så er det også en ting, som hele familien kan hygge sig med sammen.

Ønsker du et badebassin, der giver lidt mere end blot muligheden for at plaske rundt med vand, så tag et kig på en eller flere modeller med sjove funktioner. Som vi har nævnt, er det altid en fordel med et badebassin eller et soppebassin med rutsjebane. Derudover finder du badebassiner med alt lige fra spil til vandsprøjter og meget mere.

Læs også: Bedste børnegitter til trapperne

Nøglefaktorer ved valg af et badebassin til børn

Ved køb af et badebassin til børn er der flere faktorer, du bør overveje. Hvis du tænker over nedenstående faktorer inden køb, er der en større chance for, at du ender med det helt rigtige badebassin, som både dig og dine børn vil elske.

Dybde: Dybden af poolen afhænger af dit barns eller børns alder og størrelse. Hvis du ønsker at købe en pool til et lille barn, skal du bruge et badebassin eller et soppebassin, der ikke er alt for dybt. Det anbefales derfor, at du kigger på målene, så du får et indblik i dybden.

Alder: I og med at der findes så mange badebassiner, er de egnede til forskellige aldre. Mens nogle er bedst til lidt større børn, er andre perfekte til de helt små. Du bør derfor tjekke, hvilken alder bassinet anbefales til. Har du børn i flere aldre, findes der badebassiner med to pools, som er egnede til forskellige aldersgrupper.

Vandkapacitet: Det er altid en god idé at tjekke et badebassins vandkapacitet, så du kan få en fornemmelse for, hvis meget vand det kan indeholde. Herved ender du med et badebassin, der passer til dine børns behov.

Størrelse: Den mængde plads, du har i haven, er også vigtig at tænke over i forhold til badebassinets størrelse. Du bør også tænke på antallet af børn, som badebassinet er i stand til at rumme.

Tema: Dernæst tænk på temaet med hensyn til form og farve. Elsker dine børn noget specifikt? Så kan du eventuelt se, om du kan finde et badebassin med dette tema. I dag findes der nemlig mange forskellige typer af badebassiner.

Funktioner: Udover at vælge et badebassin ud fra ovenstående faktorer kan du også overveje, om det skal være forsynet med sjove funktioner såsom en vandsprøjte, spil, en rutsjebane og så videre.

Ekstramateriale: Ved køb af nogle badebassiner medfølger der en reparationslap eller et reparationskit, så du nemt kan lappe badebassinet, hvis uheldet skulle være ude.

Derfor bør du købe et badebassin til børn

Små børn nyder at hygge sig i vandet lige så meget som voksne og ældre børn. Med et soppebassin eller et badebassin til børn behøver de ikke at gå glip af vandsjov i haven, når vejret skriger på en strandtur.

Der findes badebassiner til børn i stort set alle aldre, så der er noget for ethvert behov. Det er den perfekte mulighed for at blive kølet ned i de varme sommermåneder uden overhovedet at skulle ud af døren.

Udover at et badebassin med rutsjebane kan give masser af sjov og underholdning, så kommer det også med andre fordele for de små. Badebassiner kan eksempelvis fungere som et springbræt for et barn, der endnu ikke kan svømme.

Det kan lære barnet en smule om at svømme, så dit barn er endnu mere komfortabel før, at en eventuel svømmeundervisning begynder. Med et badebassin i haven får dine børn mulighed for at vænne sig til følelsen af at være i vandet og plaske løs.

Ydermere er badebassiner også en fantastisk måde for forældre at sikre, at børn ender med at bruge flere timer udendørs om sommeren. Der er lagt op til mange former for leg i et badebassin, som dine børn kan lave alene eller, som I kan hygge jer med sammen som familie.

Læs også: Gode kameraer til børn

Hyg dig med sjove lege og aktiviteter med dine børn i et badebassin

Når det er varmt, er der intet bedre end at hygge sig udenfor som en familie. Hvis I endnu ikke har et badebassin, så er det værd at købe det inden, at det bliver alt for varmt.

Der findes nemlig mange forskellige sjove lege og aktiviteter, som I alle sammen kan hygge jer med i badebassinet alt efter børnenes alder. Her er et udvalg af fem sjove lege og aktiviteter, som du kan lege med dine børn i vandet:

Find på spændende historier sammen

Denne leg er ideel til at introducere de helt små til badebassiner. Find noget legetøj frem, der kan tåle at være i vandet. Det kan være gummiænder, både eller lignende og lav en historie med dem. Tilskynd dit barn til at hjælpe med historien og lad barnet styre, hvad der sker.

Flyder den, eller synker den?

Kan dit barn gætte, hvilke ting der vil synke eller flyde i badebassinet? Find forskellige ting frem, som I har i huset, som I sammen kan eksperimentere med. Nogle idéer til flydende genstande omfatter frugt, såsom æbler, appelsiner og bananer, bordtennisbolde, fjer eller tennisbolde. Ting, der gerne skulle synke til bunden, er sten, mønter eller kugler.

Ryk badet udenfor

På virkelig varme dage om sommeren kan I vælge at rykke badetiden udendørs. Du kan tilføje sæbe og varmt vand til badebassinet, så dit barn kan hygge sig, mens han eller hun bliver helt ren. Det gør hurtigt en hverdagsting til en sjov aktivitet.

Brug vandlegetøj

Selvom at du har et badebassin med rutsjebane samt andre sjove funktioner, er det altid et plus med diverse vandlegetøj. Der findes et stort udvalg af vandlegetøj på markedet, så det er muligt at købe en masse forskelligt. Det kan være alt lige fra en undervandskikkert til et fiskesæt eller badespande.

Find på sjove historier baseret på badebassinets tema

Har du et badebassin med et tema, såsom et livreddertema, et dinosaurtema, et prinsessetema eller lignende, kan I sammen finde på en historie baseret på temaet. I kan eksempelvis lege, at I er en del af dinosaurverdenen eller, at dit barn er en smuk prinsesse, der skal reddes af den søde prins.

Vandkamp

Vandkamp er en klassiker, der aldrig bliver kedelig. Men med et badebassin bliver det kun sjovere. I kan plaske løs i badebassinet og sprøjte på hinanden. For at gøre det endnu sjovere kan I finde en haveslange frem eller vandpistoler, hvis dine børn er gamle nok at bruge dem.

Fyld en spand hurtigst med vand

En anden sjov leg, som I sammen kan lave som familie, er at lave en konkurrence i forhold til, hvem der hurtigst kan fylde en spand med vand. Her kan I bruge en stor svamp, der puttes ned i vand, hvorefter I skal skynde jer hen til spanden og presse al vandet ud af svampen. Når den ene spand er fyldt med vand, er legen slut.

Boldlege

Køb et udvalg af bolde og leg med dem i badebassinet. Hvilken bold laver det største plask? Hvilke bolde drejer rundt på vandet og er mest glatte? Prøv at kast boldene til hinanden og se, om I kan gribe dem selv, når de er våde. Det kan være alt lige fra badebolde til tennisbolde, fodbolde eller lignende.

Se også: Badebassin til haven

Skal jeg rengøre et badebassin?

At rengøre et badebassin er vigtigt, da det forhindrer alger og bakterievækst, som du ikke vil have, at dine børn tumler rundt i. Derfor bør du regelmæssigt rengøre dit badebassin, så du kan være sikker på, at børnene plasker rundt i et rent bassin.

Hvor ofte skal jeg skifte vand?

Det anbefales, at du skifter vandet i badebassinet hver eneste dag efter brug. Dette kan dog for mange være ekstra dyrt og virke som spild af vand. Alternativt kan du investere i forskellige rensemidler, der rengør badebassinet uden, at du skal skifte vandet.

Hvor gammel skal et barn være for at bruge et badebassin?

Det er i bund og grund op til forældrene, hvornår de synes, at deres barn skal bruge et badebassin. Der vil altid stå en anbefalet alder ved køb af et badebassin til børn. Men så længe, at du holder opsyn med dit barn eller er med dit barn i badebassinet, vil barnet ikke tage skade af at være i vandet.

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.