badebassin til haven

Tag en dukkert efter skole og arbejde med et badebassin til haven

Badebassin til haven – Vores topvalg

Bedste badebassin til haven til den store familie: Swim and Fun Pool oval 6,1×3,6×1,2m

Her får du et skønt badebassin, der er velegnet til den store familie takket være kapaciteten på 23.000 liter vand. Det sikrer, at hele familien kan nyde godt af det dejlige vand uden problemer på samme tid.

Bedste stilrene badebassin til haven: Swin & Fun Basic pool rund Ø460 x 120 cm i trælook 17.450 liter

Med dette runde badebassin får du en elegant og stilren model i et imiteret trælook. Ikke nok med at bassinet er yderst rummeligt, så vil det også se rigtig godt ud i et moderne havemiljø med fokus på det naturlige.

Bedste prisvenlige badebassin til haven: Steel Pro Max Pool ø427x107cm

Rummeligt og lækkert badebassin til haven til en rigtig god pris. Badebassinet har et flot design og er lavet med en stærk konstruktion, så det kan holde i mange år frem i tiden. Desuden har det en kapacitet på 13.030 liter.

10 badebassiner til haven i forskellige prisklasser

Swim and Fun Pool oval 6,1×3,6×1,2m

Features:

Mål: 360 x 610 x 120 cm.

Farve: Hvid

Kapacitet: 23.000 l.

PRISER FRA
 

 

12.999,-

 

Her får du et stort fritstående ovalt badebassin i en hvid farve, der er velegnet til hele familien. Badebassinets væg er lavet i 0,4 mm. varmgalvaniseret stål, mens sidepanelerne er udført i kraftigt 0,6 mm. varmgalvaniseret stål. Herved får du et badebassin til haven, der er yderst hårdfør og kan holde i mange år.

Derudover har badebassinet en 0,4 mm. tyk liner, som er UV-behandlet. Det sørger for, at den bedre kan modstå solens stråler. På den måde bliver badebassinet ikke grimt eller affarvet, når det står udenfor i haven i solen.

Ved køb af dette badebassin får du blandt andet et poolunderlag, et sandfiltersystem, en sikkerhedsstige med en aftagelig front og meget mere. Takket være stigen kan både dig og din familie komme nemmere ind og ud af badebassinet.

Power Steel Pool 549x274x122cm

Features:

Mål: 549 x 274 x 122 cm.

Farve: Brun

Kapacitet: 13.430 l.Form: Oval

PRISER FRA
 

 

5.999,-

 

Med Bestway Power Steel får du et brunt rattaninspireret badebassin i høj kvalitet, som du kan nyde i mange år frem i tiden. Det rummelige og ovale badebassin har god plads til hele familien og er fremstillet i et kraftigt 3-lags Tritech-materiale, der er yderst modstandsdygtigt.

Ydermere er både stålrørene og samlestykkerne overfladebehandlede samt nemme at samle. Du skal herved ikke bruge noget værktøj til dette, så dig og familien i stedet hurtigt kan komme i vandet.

Modellen kommer desuden med vinduer i bassindugen. Vinduerne er ikke kun med til at gøre det ekstra sjovt for de små. Men forældre kan også nemmere holde øje med deres børn, når de er i badebassinet.

Efter brug skal badebassinets tømmes med hjælp fra den indbyggede aftapningshane. Samtidigt placerer du den medfølgende adapter på din haveslange, så vandet bliver ledt væk. Dette sikrer en nem og hurtig tømning af bassinet. Sidst men ikke mindst medfølger der en filterpumpe, en stige, en filterpatron samt et cover.

Steel Pro Max Pool ø457x122cm

Features:

Mål: 457 x 122 cm.

Farve: Hvid

Kapacitet: 16.015 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

2.999,-

 

Er du på udkig efter et rummeligt og prisvenligt badebassin i høj kvalitet? Så er dette badebassin et oplagt valg. Badebassinet er nemlig fremstillet i et kraftigt 3-lags DuraPlus-materiale, der er ekstra modstandsdygtigt.

Derudover er stålrørene og samlestykker overfladebehandlede, hvilket forebygger rustdannelser samt beskytter stålrammen. De er ydermere nemme at samle, så du ikke skal bruge lang tid på dette.

På indersiden af det runde badebassin finder du bassindugen, der er lavet med et flot mosaikmønster. Desuden kommer badebassinet med en filterpumpe samt en indbygget aftapningshane. Det sørger for, at du kan tømme badebassinet efter brug nemt og hurtigt.

Ved køb af det hvide badebassin medfølger der også et cover samt en stige.

Swim & Fun Santorini XL pool Ø360 x 120 cm 10.800 liter

Features:

Mål: 360 x 120 cm.

Farve: Antracitgrå

Kapacitet: 10.800 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

4.700,-

 

4.799,-

 

4.700,-

 

Er du på jagt efter et stilrent badebassin til haven? Så bør du tage et kig nærmere på denne model. Med Swim & Fun Santorini XL får du et rummeligt og flot badebassin, der er velegnet til hele familien.

Dette badebassin er fremstillet af galvaniseret stål i en skøn antracitgrå farve, der passer perfekt ind i et havemiljø med en moderne indretning. Det galvaniserede stål er både multibehandlet og lakeret, så det kan klare det danske vind og vejr.

Den runde stålpool er lavet til at kunne stå udenfor året rundt, hvorfor du aldrig behøver at skulle døje med at tage den ind og ud. Ydermere kommer badebassinet med en stige samt et skimmerpumpefiltersystem. Samtidigt er poollineren lavet i UV-resistent 0,3 mm. vinyl.

Swim & Fun Basic pool rund Ø460 x 120 cm i trælook 17.450 liter

Features:

Mål: 460 x 120 cm.

Farve: Brun

Kapacitet: 17.450 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

12.995,-

 

Hvis du ønsker et smart og flot badebassin, får du her en rund model i et imiteret trælook. Det gør badebassinet lidt mere eksklusivt at se på og passer godt ind i et havemiljø, der fokuserer på de naturlige materialer. Det imiterede trælook er endda lakbehandlet, så det vil ikke falme med tiden.

Denne stålvægspool er både kraftig og multibehandlet, og så kommer den med et effektivt filtersystem, skimmer, en sikkerhedsstige m.m.

Badebassinet har ydermere en bred topkant samt en vertikalt sektioneret opbygning, hvilket gør, at den er yderst solid. Desuden er bassinets PC-dug på indersiden UV-behandlet, så den ikke bliver slidt eller bleget af solen.

Power Steel Pool 427x250x100cm

Features:

Mål: 427 x 250 x 100 cm.

Farve: Brun

Kapacitet: 7.250 l.

Form: Oval

PRISER FRA
 

 

2.799,-

 

Dette badebassin er i en fornuftig størrelse og er lavet i et kraftigt 3-lags Tritech-materiale, hvorfor bassinet ikke så nemt går i stykker. Du kan derfor se frem til mange års hygge og leg med dette badebassin i din have.

Når du køber dette grå og ovale badebassin, medfølger der desuden en stige. Herved kan du og dine børn eller gæster nemt komme ind og ud af bassinet. Samtidigt er badebassinet forsynet med en filterpumpe samt en indbygget aftapningshane. Den indbyggede aftapningshane sikrer, at det er nemt at tømme bassinet. Badebassinets stålrør og samlestykker er overfladebehandlede, så de er ekstra beskyttet. Desuden er de nemme at samle, så du hurtigt kan få en dukkert.

Swim & Fun Basic pool rund Ø460 x 120 cm i sort 17.450 liter

Features:

Mål: 460 x 120 cm.

Farve: Brun

Kapacitet: 17.450 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

10.413,-

 

Her får du et stilrent og elegant badebassin, der er perfekt til dig, som ønsker en mere eksklusiv model. Badebassinet har nemlig et skønt rattanlook i farven sort. Takket være det mørkere design vil vandet i bassinet blive opvarmet en smule hurtigere.

Derudover er det runde badebassin yderst kraftigt og har en stålvæg med en særlig UV-beskyttelse, så bassinet holdes pænt. Bassinet kommer ydermere med et effektivt filtersystem samt skimmer. Der medfølger også en 3-trins sikkerhedsstige, så det er nemt at komme ind og ud af bassinet.

Sidst men ikke mindst har badebassinet en bred topkant samt en vertikalt sektioneret opbygning, så det er ekstra solidt.

Steel Pro Max Pool ø427x107cm

Features:

Mål: 427 x 107 cm.

Farve: Grå

Kapacitet: 13.030 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

2.299,-

 

Her får du endnu et lækkert rundt badebassin til en yderst god pris. Selvom bassinet er billigere end mange andre modeller, er det stadig fremstillet i et kraftigt 3-lags DuraPlus-materiale. Herved er du sikret et badebassin i høj kvalitet med en stærk konstruktion.

Badebassinet er lavet i et flot træinspireret gråt look, hvilket egner sig godt til en have, hvor der er fokus på at skabe en stilren indretning. Samtidigt er indersiden af bassinet lavet i et smukt mosaikmønster.

Både stålrørene og samlestykker i bassinet er overfladebehandlede. De er også lette at samle, hvilket er et plus for dig. Ved køb af dette bassin medfølger der en filterpumpe, så bassinet holdes rent. Desuden har badebassinet en indbygget aftapningshane, som gør tømningen af bassinet let som en leg.

Ydermere kommer badebassinet med et cover samt en stige.

Steel Pro Pool ø366x76cm

Features:

Mål: 366 x 76 cm.

Farve: Blå

Kapacitet: 6.473 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

799,-

 

Hvis du mangler et billigt og rundt badebassin i en blå farve, der er forholdsvis rummelig, er denne model et godt valg. Badebassinet kan købes til en god pris, men er stadig i rigtig god kvalitet og har en robust stålramme.

Udover den robuste stålramme er bassindugen lavet af et kraftigt materiale ved navn DuraPlus. Endvidere er samlestykkerne i kraftig plast, og så er stålrørene nemme at samle uden brug af værktøj. Når du er færdig med at bruge badebassinet, skal du tømme det for vand med hjælp fra den indbyggede aftapningshane. Adapteren, der medfølger ved køb, skal placeres på en haveslange, hvorefter vandet ledes væk.

Bestway Fast Set Pool ø457x84cm

Features:

Mål: 457 x 84 cm.

Farve: Blå

Kapacitet: 9.677 l.

Form: Rund

PRISER FRA
 

 

1.099,-

 

Med dette badebassin får du en oppustelig og rund model, der er meget nem at komme i gang med at bruge. Du skal blot placere bassinet på en plan overflade uden sten m.m., hvorefter den øverste ring skal pustes op med hjælp fra munden eller en pumpe.

Selve bassindugen er udført i et kraftigt 3-lags Tritech-materiale, så bassinet kan holde i mange år frem i tiden så længe, at du passer godt på det. Ydermere kommer badebassinet med en filterpumpe samt en indbygget aftapningshane.

Den indbyggede aftapningshane er både praktisk og smart, da den sørger for, at det er nemt for dig at tømme bassinet efter brug. Badebassinet er lavet i en skøn blå farve og tilbyder dig og din familie mange timers sjov og hygge.

Se også: Lækre liggestole til haven

Hvilket badebassin til haven skal jeg vælge?

I dag kan du vælge blandt rigtig mange forskellige former for badebassiner til din have. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser i forhold til, hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til et badebassin.

Du skal blandt andet tænke over, hvor stort badebassinet skal være, hvad det skal være lavet af samt, hvordan det skal se ud. Hvis du ønsker et badebassin, der er perfekt til små børn, eller som kun blive brugt i ny og næ, er det en god idé at vælge et helt klassisk badebassin til haven.

Ønsker du et mere stabilt, robust og større badebassin, bør du tage et kig på et badebassin med fast kant. Et badebassin med fast kant kan holde i mange år frem i tiden og vil stå rigtig robust placeret i din have.

Om du skal vælge den ene eller den anden model kommer i sidste ende an på dig og din families ønsker og behov. Det vigtigste er, at I ender med et badebassin, som I alle sammen bliver glade for at bruge. Der er nemlig ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang og varm dag i skole eller på arbejde og tage en dukkert i et badebassin i ens egen have.

Relateret artikel: Badebassin med rutsjebane