Flagermusstol: Få en møbelklassiker ind i dit hjem

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af flagermusstole

Bedste flagermusstol i koskind: Creative Collection Tilde Flagermusstol i koskind

Med denne klassiske og elegante flagermusstol får du en lidt anderledes model. Denne variant er nemlig fremstillet i koskind i en brun og hvid farve. Den vil uden tvivl være behagelig at sidde i efter en lang dag.

Bedste flagermusstol med et råt udtryk: Flagermusstol – Amazon – Brun / Rose Brown

Denne rå og flotte flagermusstol er lavet i brunt læder med et sort helstøbt stel. Desuden kommer stolen med grove syninger, der er med til at give den et mere råt look. Det er perfekt for dig, der ønsker en mere rå udgave af denne stol.

Bedste flagermusstol i sort: Trademark Living Flagermusstol sort læder

Denne flagermusstol er perfekt, hvis du gerne vil have en enkel og klassisk model ind i dit hjem. Stolen er nemlig udført i sort læder med et antikfarvet stel i metal. Derfor vil stolen passe rigtig godt ind i de fleste boliger.

5 klassiske og elegante flagermusstole

Flagermusstol i ægte læder

Fås i flere forskellige farver

Features:

Mål: 88 x 80 x 60 cm. (h x b x d)

Farve: Kan fås i flere farver

Materiale: Læder og jern

Flagermusstol: Få en møbelklassiker ind i dit hjem - Flagermusstol i aegte laeder faas i flere forskellige farver
PRISER FRA
 

 

999,-

 

Denne flagermusstol er designet i ægte læder af en høj kvalitet. Derudover er stolen lavet med henblik på ergonomi, så du kan sidde på bedste vis, når du har brug for at slappe af efter en lang dag.

Flagermusstolen har ydermere en kurvet rygstøtte samt et sæde, der giver dig en optimal støtte og komfort. Takket være det slidstærke materiale vil stolen holde i mange år frem i tiden.

Det robuste og stærke pulverlakerede jernstel er med til at sikre stolens holdbarhed samt stabilitet. Så hvis du gerne vil have en lækker og komfortabel stol ind i dit hjem, kan du kigge nærmere på denne flagermusstol, der fås i flere farver.

Cuero Pampa Mariposa Flagermusstol – Krom stel

Flere varianter

Features:

Mål: 93 x 86 x 86 cm. (h x b x d)

Farve: Kan fås i flere farver

Materiale: Læder og krom

Flagermusstol: Få en møbelklassiker ind i dit hjem - Cuero Pampa Mariposa Flagermusstol Krom stel Flere varianter
PRISER FRA
 

 

8.150,-

 

Der findes et utal af udgaver, når det kommer til flagermusstolen. Men denne model fra Cuero anses for at være den originale, hvor kvalitet er i højsædet.

Stolen er udført af vegetabilsk garvet læder, hvorfor det er mere bæredygtigt. Desuden har den et fint kromstel. Samtidigt sikrer det, at læderet har en høj kvalitet samt, at det får en skøn patina med tiden.

Når du sidder i den, vil du opleve, at du får en tilbagelænet stilling. Det gør, at stolen er utrolig hyggelig og rar at sidde i. Det er muligt at købe denne stol i flere forskellige farver, så du kan vælge din favorit.

Flagermusstol – Amazon – Brun / Rose Brown

Features:

Mål: 91 x 70 x 70 cm. (h x b x d)

Farve: Brun

Materiale: Læder og sort stel

Flagermusstol: Få en møbelklassiker ind i dit hjem - Flagermusstol Amazon Brun
PRISER FRA
 

 

2.397,-

 

Her får du en rå og flot flagermusstol i farven brun. Stolen er lavet i læder og er udstyret med et sort helstøbt stel.

Det brune læder og det sorte stel giver en rigtig fin kontrast, da disse farver blender utrolig godt sammen. Det er især på grund af de grove syninger, at stolen får et mere råt look. Ydermere er det en fordel at være opmærksom på, at da stolen er lavet af et naturmateriale, vil der ikke være to ens stole.

Udover at du kan få denne flagermusstol i farven brun med sort stel, fås den også i flere andre farver.

Trademark Living Flagermusstol sort læder

Features:

Mål: 90 x 74 x 40 cm. (h x b x d)

Farve: Sort og antikfarvet

Materiale: Læder og metal

Flagermusstol: Få en møbelklassiker ind i dit hjem - Trademark Living Flagermusstol sort laeder
PRISER FRA
 

 

2.399,-

 

Hvis du er på jagt efter en helt klassisk og enkel flagermusstol, er denne model fra Trademark Living et godt valg. Her er der nemlig tale om en stol, der er produceret i sort læder, mens stellet er lavet af antikfarvet metal.

Det er en yderst smart og lækker stol, der vil pifte din indretning op på ingen tid. Så hvis du ønsker en stol, der kan sætte prikken over i’et i din stue eller i andre rum i din bolig, er det værd at overveje denne flagermusstol.

Creative Collection Tilde Flagermusstol i koskind

Features:

Mål: 92 x 75 x 66 (h x b x l)

Farve: Brun, hvid og sort

Materiale: Koskind

Flagermusstol: Få en møbelklassiker ind i dit hjem - Creative Collection Tilde Flagermusstol i koskind
PRISER FRA
 

 

2.994,-

 

En flagermusstol kan fås i mange forskellige afskygninger. Er du interesseret i en lidt anderledes variant, kan det være, at denne model falder i din smag. Du vil bestemt ikke kunne tage øjnene fra denne flagermusstol.

Den er nemlig lavet af koskind i brun og hvid og ser ikke kun dejlig blød og behagelig ud, men også yderst stilren. Har du denne stol i din bolig, vil du uden tvivl sidde i den hver gang, at du skal komme helt ned i gear.

Stellet er sort med en fin detalje i guld og har en yderst særpræget udformning, der kun gør stolen endnu mere skøn at kigge på.

Se også: Øreklapstole – 6 raffinerede og klassiske modeller

Hvorfor vælge en flagermusstol til hjemmet?

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør overveje at investere i en flagermusstol til dit hjem. Først og fremmest er denne stol en vaskeægte klassiker, som aldrig vil gå af mode. Du vil få glæde af stolen i mange år frem i tiden, da du ikke vil blive træt af det elegante og flotte design.

Mere inspiration til stuen: Fede avisholdere til et tidløst look

Derudover er du med denne stol sikret, at du altid har et skønt og behageligt sted at sidde. Vil du gerne slappe af på en god måde efter en lang uge, er det perfekt at sætte dig godt til rette i en flagermusstol.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.