Varmepumpe til små rum (Luft-til-luft & Luft-til-vand)

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Har du et eller flere små rum derhjemme, der skal varmes billigt og miljøvenligt op? Der findes forskellige forhandlere på nettet, der er specialiserede i energivenlige varmekilder, som kan reducere dine udgifter i fremtiden. 

Herunder har vi samlet en liste af de bedste forhandlere online, der tilbyder et bredt udvalg af økonomisk, fornuftige varmepumper til små rum. Vi har sørget for at anmelde hver forhandler, så du får nemmeste ved at vælge dén webshop, du vil handle hos, når der skal spares penge. 

3 varmepumper til små rum

Toshiba Daiseikai 9-25

Varmepumpe til små rum (Luft-til-luft & Luft-til-vand) - Toshiba Daiseikai 9 25
PRISER FRA
 

 

11.995,-

 

Toshiba er kendt for at producere nogle af de bedste varmepumper til små rum og større. Daiseikai 9-25 kan være den rette løsning for dig, der har brug for at varme et lille værelse op på miljøvenlig og effektiv vis. Du får 5 års garanti med på din varmekilde, og du kan nyde godt af den økonomiske besparelse i fremtiden, da varmepumpen er klassificeret med A+++.

Toshiba Daiseikai 9-25 er støjsvag, hvilket er et betydningsfuldt element at holde øje med, når det kommer til at få luft-til-luft varmepumpe til et lille rum.

💡 Heatnow.dk har Danmarks største udvalg af varmepumper. De dækker hele Danmark, til nettets laveste priser.

Varmepumpe til små rum (Luft-til-luft & Luft-til-vand) - heatnow lille varmepumpe til smaa rum

Panasonic luft/vand Aquarea HP All-in-One (5kW)

Varmepumpe til små rum (Luft-til-luft & Luft-til-vand) - Panasonic 7kW
PRISER FRA
 

 

40.723,-

 

Panasonic producerer varmepumper i alle størrelser. Når det kommer til at finde en model, der egner sig til det lille rum, skal du holde øje med antal ”kW” (kilowatt). Des flere kW en varmepumpe har, des stærkere er den til at varme rum op. Den store fordel ved at vælge denne Panasonic luft-til-vand varmepumpe, at du er dækket af garanti på dit køb, og at alle dele til installation følger med. Dermed kan du hurtigt få sat din varmepumpe op, når du modtager den fra leverandøren.

Mitsubishi Ft25 Compact Fighter

Varmepumpe til små rum (Luft-til-luft & Luft-til-vand) - Mitsubishi Ft25 Compact Fighter

Vil du have en solid og effektiv luft til luft varmepumpe til små rum, skal du overveje én af de mange modeller fra Mitsubishi. Mitsubishi producerer flere udgaver af varmepumper til små rum, hvoraf Ft25 Compact Fighter er én af dem. Når du køber Ft25 Compact Fighter, får du som noget særligt også yderbeskyttelse med til pumpens udvendige del. Det er med til at sikre levetid og holdbarhed, at yderdelen af varmepumpen er beskyttet, så ventilatoren kan arbejde optimalt udenfor.

Dette skal du vide om valg af varmepumpe i forhold til antal m2

Før du køber varmepumpe, skal du forholde dig til, hvor mange m2 der skal varmes op. Antal m2 hænger sammen med omfang af kW. Derfor skal der være match imellem din varmepumpes ydeevne i forhold til kW samt størrelsen af det areal, der skal opvarmes.

Når det kommer til at finde den bedste varmepumpe til små rum, skal du gå efter modellerne, der har 5-9kW. Det vil som regel stå beskrevet, hvor mange m2 den pågældende varmepumpe er i stand til at varme op.

Relateret: Få billigt brænde med brændetårne

Sådan finder du den bedste varmepumpe til små rum

Der findes forskellige typer af varmepumper, der kan installeres i små rum. Den største forskel mellem de populære pumper handler om funktionsmetode. De mest udbredte typer er hhv. luft-til-luft samt luft-til-vand varmepumper. 

Er der indlagt rør i det rum, der skal opvarmes, kan det være luft-til-vand pumperne, der er det rette valg. Her anvendes luften udefra til at genere varme til vandet, som løber i rør og radiatorer. Er rummet derhjemme ikke opvarmet, og vil du have en simpel og smart varmekilde, kan det være luft-til-luft varmepumperne, du skal forholde dig til. 

Foruden funktionsmetode skal du også være opmærksom på, hvordan de forskellige varmepumper skal installeres og monteres. Pumperne består som udgangspunkt af en yderdel samt en inderdel. Den mest simple montering af varmepumper er i de tilfælde, hvor det er muligt at have et lige rør, der går gennem væg og mur, og som forbinder de 2 dele. 

FAQ

Hvad koster varmepumper til små rum?

Der er stor forskel på varmepumper i forhold til ydeevne, kvalitet, design og funktionsmetode. Du skal ase dit køb af varmekilde som en investering i sundt indeklima samt en oplagt mulighed for at spare penge i fremtiden på dine udgifter til opvarmning af bolig. Det er værd at købe en kvalitetspumpe, der kan varme det antal m3 op, som dit rum har, og som har en stærk motor.

Hvilke varmepumper er de bedste?

Det er pumperne fra de største producenter såsom Electrolux, Bosch og Sirius, der regnes for at være de bedste på markedet. Højkvalitetspumper er produceret med de bedste komponenter, så du kan få glæde af dine energivenlige varmekilde i mange år frem.

Hvordan installeres varmepumper?

Det anbefales, at du får uddannet fagfolk til at montere og installere varmepumper til små rum. Det kræver erfaring fra både tømrer- og VVS faget selv at stå for opgaven. Uddannede håndværkere kan klare arbejdet på få timer

Relateret: Varm op med hårdttræsbriketter

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.