El motorcykel til børn: De 5 bedste elscootere & motorcykler

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Bedste el motorcykel til børn 10 år: Azeno Street Fighter GT el motorcykel

Til de fartglade børn er denne el motorcykel med gashåndtag et oplagt valg med sine 15-19 km/t og realistiske design.

Bedste el motorcykel til børn 5 år: BMW F850 GS politi el motorcykel

I ægte BMW-design og med en fart på op til 6 km/t er der rig mulighed for at lege politibetjent og drøne derudaf.

Bedst el motorcykel til børn 3 år: PP Vespa til de mindste

Denne fine Vespa motorcykel passer perfekt til de mindste med dens lave hastighed på 3 km/t, det stabile design og de underholdende lyd- og lyseffekter.

5 af de bedste el motorcykler til børn

De fleste børn er fascinerede af hurtige motorcykler med god lyd på – og det er for mange børn en drøm selv at køre på motorcykel. Derfor er en el motorcykel til børn et oplagt gavevalg til fartglade piger og drenge.

Se 5 gode bud på motorcykler til børn fra 3 til 12 år nedenfor.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

 • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
 • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
 • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
 • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
 • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

PP Vespa el motorcykel til de mindste

Features:

 • Anbefalet alder: fra 3 år
 • Hastighed: 3 km/t
PP Vespa el motorcykel til børn

Til de helt små – der skal have deres første elmotorcykel – er denne model super fin. Den er god og stabil at sidde på, den er nem at styre, og den kører ikke særlig hurtigt. Til gengæld er meget moderne og til stor glæde for de fleste børn.

Der er også en smart topboks, så bamsen eller madpakken kan komme med på tur – og så ligner designet en ægte Vespa, hvilket for mange små drenge og piger er et stort hit. Motorcyklen kan desuden både køre forlæns og baglæns.

Aprilia Tuono V4 12V motorcykel

Features:

 • Anbefalet alder: fra 3 år
 • Hastighed: 5 km/t
El motorcykel til børn: De 5 bedste elscootere & motorcykler - Aprilia Tuono V4 12V motorcykel

Denne el motorcykel er designet på licens af Aprilia og minder altså om de rigtige Aprilia motorcykler. Hjulene er i gummi, der er mange flotte detaljer, og så er der støddæmpere og LED-lys i forlygterne.

Motorcyklen har både et fremadgear og et bakgear og kan køre op til 5 km/t. Den er altså oplagt til børn i 5-6 års alderen. Den er desuden udstyret med støttehjul, så barnet kan koncentrere sig om at have det sjovt frem for at holde balancen. De smarte lyd- og lyseffekter gør kun oplevelsen sjovere.

Azeno Street Fighter GT el motorcykel

Features:

 • Anbefalet alder: fra 8 år
 • Hastighed: 15-19 km/t
El motorcykel til børn: De 5 bedste elscootere & motorcykler - Azeno Street Fighter GT el motorcykel
PRISER FRA
 

 

2.199,-

 

Til de større børn på 8 til 12 år, er dette en rigtig sjov motorcykel. Den kan nemlig få rigtig god fart på med hele 15-19 km/t. Og udover ordentlig fart, er den udstyret med lædersæde og gode skridsikre PU-dæk.

Modsat de andre el motorcykler i guiden her, er der tale om et “rigtigt” køretøj med gashåndtag og kæde. Vær opmærksom på, at der hurtigt kommer fart på, og at motorcyklen er bedst til børn, der har prøvet noget lignende før – og desuden kræver ordentligt sikkerhedsudstyr.

Nordic Play Politi el motorcykel

Features:

 • Anbefalet alder: fra 3 år
 • Hastighed: 3 km/t
El motorcykel til børn: De 5 bedste elscootere & motorcykler - Nordic Play Politi el motorcykel

En rigtig fin el motorcykel til børn på 3 til 5 år. Den kan køre 3 km/t, så den er god til de små, til de forsigtige og til nybegyndere. Der er også et bakgear. Designet er flot og ligner en rigtig motorcykel, der dog er udstyret med små støttehjul for en bedre balance.

Udover at drøne afsted; både forlæns og baglæns, kan motorcyklen også spille musik og lyse, ligesom der er gang i sirenerne.

BMW F850 GS politi el motorcykel

Features:

 • Anbefalet alder: 3-6 år
 • Hastighed: 3-6 km/t
El motorcykel til børn: De 5 bedste elscootere & motorcykler - BMW F850 GS politi el motorcykel
PRISER FRA
 

 

2.199,-

 

Er barnet vild med politimotorcykler – eller med BMW-motorcykler generelt – er denne el motorcykel det oplagte gavevalg! Motorcyklen er nemlig licenseret af BMW og er altså en mini-version af de rigtige motorcykler.

Den har da også gummihjul (og små støttehjul for en bedre stabilitet), motorlyde, blinkende sirener og topboks. Der er to hastigheder på henholdsvis 3 og 6 km/t samt et bakgear.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan el motorcykler til børn køre?

Hastigheden for elektriske børne motorcykler kan variere, men mange har en maksimal hastighed på omkring 3-6 km/t.

Kan elektriske børne motorcykler køre på græs?

Det afhænger af det specifikke model og tilstanden af græsset. Nogle elektriske børne motorcykler er designet til off-road brug og kan håndtere groft terræn, mens andre er ment for asfalterede overflader og måske ikke fungerer godt på græs. Det er bedst at tjekke producentens specifikationer eller konsultere en salgsmedarbejder for at afgøre, om en bestemt model er velegnet til brug på græs.

Andre relaterede artikler:

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.