el motorcykel til børn

El motorcykel til børn: De 5 bedste elscootere & motorcykler

Vores topvalg

Bedste el motorcykel til børn 10 år: Azeno Street Fighter GT el motorcykel

Til de fartglade børn er denne el motorcykel med gashåndtag et oplagt valg med sine 15-19 km/t og realistiske design.

Bedste el motorcykel til børn 5 år: BMW F850 GS politi el motorcykel

I ægte BMW-design og med en fart på op til 6 km/t er der rig mulighed for at lege politibetjent og drøne derudaf.

Bedst el motorcykel til børn 3 år: Alex’s Garage el motorcykel til de mindste

Denne fine motorcykel passer perfekt til de mindste med dens lave hastighed på 3 km/t, det stabile design og de underholdende lyd- og lyseffekter.

5 af de bedste el motorcykler til børn

De fleste børn er fascinerede af hurtige motorcykler med god lyd på – og det er for mange børn en drøm selv at køre på motorcykel. Derfor er en el motorcykel til børn et oplagt gavevalg til fartglade piger og drenge.

Se 5 gode bud på motorcykler til børn fra 3 til 12 år nedenfor.

Alex’s Garage el motorcykel til de mindste

Features:

  • Anbefalet alder: fra 3 år
  • Hastighed: 3 km/t
PRISER FRA
 

 

289,-

 

Til de helt små – der skal have deres første elmotorcykel – er denne model super fin. Den er god og stabil at sidde på, den er nem at styre, og den kører ikke særlig hurtigt. Til gengæld er høj musik og diskolys en del af oplevelsen – til stor glæde for de fleste børn.

Der er også en smart topboks, så bamsen eller madpakken kan komme med på tur – og så ligner designet en politimotorcykel, hvilket for mange små drenge og piger er et stort hit. Motorcyklen kan desuden både køre forlæns og baglæns.

Aprilia Tuono V4 12V motorcykel

Features:

  • Anbefalet alder: fra 3 år
  • Hastighed: 5 km/t
PRISER FRA
 

 

1.749,-

 

Denne el motorcykel er designet på licens af Aprilia og minder altså om de rigtige Aprilia motorcykler. Hjulene er i gummi, der er mange flotte detaljer, og så er der støddæmpere og LED-lys i forlygterne.

Motorcyklen har både et fremadgear og et bakgear og kan køre op til 5 km/t. Den er altså oplagt til børn i 5-6 års alderen. Den er desuden udstyret med støttehjul, så barnet kan koncentrere sig om at have det sjovt frem for at holde balancen. De smarte lyd- og lyseffekter gør kun oplevelsen sjovere.

Azeno Street Fighter GT el motorcykel

Features:

  • Anbefalet alder: fra 8 år
  • Hastighed: 15-19 km/t
PRISER FRA
 

 

2.199,-

 

Til de større børn på 8 til 12 år, er dette en rigtig sjov motorcykel. Den kan nemlig få rigtig god fart på med hele 15-19 km/t. Og udover ordentlig fart, er den udstyret med lædersæde og gode skridsikre PU-dæk.

Modsat de andre el motorcykler i guiden her, er der tale om et “rigtigt” køretøj med gashåndtag og kæde. Vær opmærksom på, at der hurtigt kommer fart på, og at motorcyklen er bedst til børn, der har prøvet noget lignende før – og desuden kræver ordentligt sikkerhedsudstyr.

Nordic Play Politi el motorcykel

Features:

  • Anbefalet alder: fra 3 år
  • Hastighed: 3 km/t
PRISER FRA
 

 

699,-

 

En rigtig fin el motorcykel til børn på 3 til 5 år. Den kan køre 3 km/t, så den er god til de små, til de forsigtige og til nybegyndere. Der er også et bakgear. Designet er flot og ligner en rigtig motorcykel, der dog er udstyret med små støttehjul for en bedre balance.

Udover at drøne afsted; både forlæns og baglæns, kan motorcyklen også spille musik og lyse, ligesom der er gang i sirenerne.

BMW F850 GS politi el motorcykel

Features:

  • Anbefalet alder: 3-6 år
  • Hastighed: 3-6 km/t
PRISER FRA
 

 

2.199,-

 

Er barnet vild med politimotorcykler – eller med BMW-motorcykler generelt – er denne el motorcykel det oplagte gavevalg! Motorcyklen er nemlig licenseret af BMW og er altså en mini-version af de rigtige motorcykler.

Den har da også gummihjul (og små støttehjul for en bedre stabilitet), motorlyde, blinkende sirener og topboks. Der er to hastigheder på henholdsvis 3 og 6 km/t samt et bakgear.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan el motorcykler til børn køre?

Hastigheden for elektriske børne motorcykler kan variere, men mange har en maksimal hastighed på omkring 3-6 km/t.

Kan elektriske børne motorcykler køre på græs?

Det afhænger af det specifikke model og tilstanden af græsset. Nogle elektriske børne motorcykler er designet til off-road brug og kan håndtere groft terræn, mens andre er ment for asfalterede overflader og måske ikke fungerer godt på græs. Det er bedst at tjekke producentens specifikationer eller konsultere en salgsmedarbejder for at afgøre, om en bestemt model er velegnet til brug på græs.

Andre relaterede artikler: