vækkeur til børn

Vækkeur til børn – 5 Sjove vækkeure med musik og lys

Vores topvalg

Bedste vækkeur med lys: Mini Cloud vækkeur med lys

Fint lille vækkeur formet som en sky med bevægelsessensor og smart nattelys, der slukker, når der ikke længere er bevægelse eller lyd i nærheden.

Bedste vækkeur til behagelig vækning: Bescent Sensor vækkeur med lyd, duft og lys

Vil du gerne give dit barn en behagelig start på dagen? Så lad det vågne ved tiltagende lys, skøn duft og rolige lyde.

Bedste “lær at sove længe”-ur til små børn: Kid’sleep rejsevækkeur med dag/nat funktion

Et smart “lær at sove”-ur, der viser barnet, om det stadig er nat, eller om det er tid til at stå op, hvis barnet vågner tidligere, end uret ringer.

De 5 bedste vækkeure til børn

Er det svært for dit barn at stå op om morgenen? Et smart vækkeur kan være en hjælp! Nedenfår får et udvalg af nogle af de bedste vækkeure til børn, der dækker over vækkeure med sjove motiver, specielle funktioner, lyd og lys.

Paw Patrol vækkeur med lyd

Features:

 • Aalarmfunktion
 • Viser klokken digitalt
 • Snoozefunktion

Til alle Paw Patrol-elskende børn er dette den perfekte hjælp til at stå op om morgenen. Uret er udstyret med de to fantastiske Paw Patrol-hunde Chase og Marshall og et billede af nogle af de øvrige redningshunde.

Som en sjov funktion har vækkeuret projektor, som viser klokken i loftet, men klokken kan også ses digitalt på selve uret. Uret har lydfunktion ved tryk, og så er der indstillelig alarm - og også en snooze-funktion, så barnet lige kan få et par minutter på den anden side også, inden det er tid til at hoppe ud af dynen.

Djeco vækkeur med astronaut

Features:

 • Alarmfunktion
 • Lysfunktion med knap
 • Flere farver og motiver

Det helt traditionelle vækkeur - blot med sjove motiver. Dette er med rummet og en astronaut, men uret fås også med en pige med en kat og en åkande med en pige. Uret viser klokken som et traditionelt ur med visere, og ved hjælp af en lille knap kan der tændes lys, så klokken også kan ses i mørke.

Der er naturligvis alarmfunktion, så barnet kan komme op om morgenen, og så er det typisk bare sjovere med et vækkeur med motiv, når man er barn.

Bescent Sensor vækkeur med lyd, duft og lys

Features:

 • Lyd-, lys- og duftfunktion
 • Med snooze-funktion
 • Nænsom vækning

Dette er ikke et sejt vækkeur til børn med motiv. Det er til gengæld en rigtig god hjælp til børn, der har svært ved at stå op om morgenen. Uret vækker nemlig ikke barnet uhensigtsmæssigt med en høj og øredøvende lyd, men ved at vække sanserne lige så stille i form af rolig lyd, tiltagende lys og duft.

Især til børn, hvor det er en konflikt at stå op, er dette vækkeur værd at prøve. Faktisk er det en rigtig god idé at blive vækket på en måde, der føles som at vågne naturligt, for både børn og voksne.

Hele vækningsprocessen tager 3 minutter; først en selvvalgt duft, så er tiltagende lys, og dernæst en rolig melodi.

Relateret: Væglampe til børn

Kid’sleep rejsevækkeur med dag/nat-funktion

Features:

 • Kan indstilles til “stå op”-tid
 • Kan tages med på rejse eller tur
 • Alarmfunktion

Mange børn vågner alt for tidligt om morgenen - og især i sommerhalvåret, hvor det bliver tidligt lyst, kan det være svært at forstå, om det er tid til at stå op eller ej. Dette smarte ur kan vise selv mindre børn, der ikke kan klokken, om det er tid til at sove videre eller tid til at stå op.

Uret indstilles til den periode, det er nat. Det kan f.eks. være fra kl. 19.00 til kl. 07.00. I det tidsrum viser uret en nat med stjernehimmel og et får, der ligger og sover i sin seng, hvis uret åbnes. Er klokken mere end 07.00 (eller anden indstillet tid), viser uret i stedet, at det er dag med høj sol og et får, der er ude at gå tur.

Uret kan også indstilles som vækkeur med hanegal, når det er tid til at stå op.

Se også: Smartwatch til børn

Mini Cloud vækkeur med lys

Features:

 • Alarmfunktion
 • Bevægelsesdetektor
 • Natlys

Fint sky-vækkeur, der fås i forskellige farver. Det viser klokken digitalt, har alarmfunktion og lyser ved hjælp af en bevægelsesdetektor. Der sidder desuden en magnet i uret, så det f.eks. kan hænge.

Om morgenen behøver barnet - eller du - ikke at fumle efter en knap. Vækkeuret skal blot rystes en smule, så stopper alarmen.

Som en smart ekstra funktion har uret også natlys. Det vil sige, at det kan bruges som vågelampen om aftenen, og det slukker selv, når der ikke længere registreres bevægelse eller lyd.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe ringer et vækkeur?

Det afhænger af, hvor længe ringetiden er sat til på vækkeuret. Normalt kan man indstille ringetiden til et bestemt antal minutter, ofte mellem 1-20 minutter.

Er vækkeur med lys en god ide?

Ja, et vækkeur med lys kan være en god ide, da det kan hjælpe dig med at vågne op gradvist i stedet for at blive vækket af et pludseligt højt ringen. Lyset kan simulere solopgang og hjælpe kroppen til at forberede sig på at vågne, hvilket kan gøre det nemmere at vågne op og føle sig mere udhvilet.

Se også: Sjove og interessante robotter til børn