Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg

Flotteste Le Klint sakselampe: Le Klint Sax 224-6/17 Væglampe – Le Klint

Denne elegante og stilrene Le Klint sakselampe vil bestemt blive fokuspunktet i ethvert rum. Lampen er forsynet med en flot håndlavet skærm i enten plast eller papir og kommer med en arm i lækkert egetræ.

Bedste sakselampe i metal: Futura Swing Væglampe Black – Dyberg Larsen

Hvis du ønsker en flot og enkel sakselampe, er denne fra Dyberg Larsen måske lige noget for dig. Her får du en sort sakselampe i metal, der er lavet med fokus på både det nordiske og det moderne.

Bedste prisvenlige sakselampe: Alpe Design Sax væglampe-lyst træ

Her får du en prisvenlig og skøn sakselampe fra Alpe Design. Sakselampen kan fås i både lyst træ samt i lidt mørkere træ og vil passe godt de fleste steder i din bolig. Du kan ydermere tilkøbe en skærm alt efter ønske og behov. 6 lækre og flotte sakselamper til din bolig

Halo Design Vintage sakselampe

Features:

Mål: 13 x 70 cm. (h x l)

Farve: Sort og træfarvet

Materiale: Metal og valnødtræ

Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet - Halo Design Vintage sakselampe
PRISER FRA
 

 

1.449,-

 

Denne lampe fra Halo Design er en rigtig fin fortolkning af den klassiske sakselampe. Det vil sige, at du kan trække lampen ud i armen helt op til 70 centimeter.

Herved kan du montere lampen på væggen og altid få lys ved sofaen, i læsehjørnet eller andre steder, hvor du har brug for mere lys.

Sakselampen er udført i sort metal, mens armen er fremstillet i valnødtræ med en mørk nuance. Alt i alt er det en rigtig fin lampe med et dejligt lys. 

Le Klint Sax 223-120XS Væglampe – Le Klint

Features:

Mål: 31 x 20 cm. (h x d)

Farve: Kan fås i flere farver

Materiale: Egetræ og plast eller papir

Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet - Le Klint Sax 223 120XS Vaeglampe Le Klint
PRISER FRA
 

 

5.495,-

 

En Le Klint sakselampe er en tidløs klassiker, der uden tvivl vil pynte i din bolig. Denne model er den vaskeægte originale saxlampe, som du kan få i mange udgaver.

Her får du en moderne og elegant sakselampe med en håndlavet skærm. Skærmen er fremstillet af enten plast eller papir og vender nedad, hvilket giver et spændende og flot udtryk. Selve armen er lavet af egetræ, hvilket passer godt til skærmens look.

Derudover kan sakselampens arm fås i flere forskellige farver. Du kan altså vælge din favorit.

Le Klint Sax 224-6/17 Væglampe – Le Klint

Features:

Mål: 31 x 29 cm. (h x d)

Farve: Kan fås i flere farver

Materiale: Egetræ og plast eller papir

Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet - Le Klint Sax Vaeglampe Le Klint
PRISER FRA
 

 

5.495,-

 

Du finder flere forskellige sakselamper fra Le Klint, så du kan vælge den model, der passer bedst ind i din bolig. Her får du en Le Klint sakselampe, der minder meget om den ovenstående variant.

Forskellen er blot, at den håndlavede skærm her er vendt opad i stedet for nedad. Du kan selv vælge, om skærmen skal være lavet af plast eller papir. Når det kommer til armen, er denne fremstillet af egetræ.

Armen kan trækkes ud helt op til 60 centimeter og kan fås i flere forskellige farver alt efter dine præferencer.

Futura Swing Væglampe Black – Dyberg Larsen

Features:

Mål: 19,5 x 60 cm. (h x d)

Farve: Sort

Materiale: Metal

Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet - Futura Swing Vaeglampe Black Dyberg Larsen
PRISER FRA
 

 

1.029,-

 

Her er der tale om en enkel og stilren saxlampe fra Dyberg Larsen. Denne sakselampe kombinerer det nordiske med det moderne, hvilket giver et knivskarpt resultat.

Takket være lampens retningsbestemte lys er den god til både hygge og arbejde alt efter, hvor der er brug for mere lys. Sakselampen er fremstillet i sort metal og har en yderst elegant form, så du får en stilren form for belysning.

Fritz Hansen Kaiser idell™ 6718-W, white

Features:

Mål: 14,8 x 16,4 cm. (h x d)

Farve: Hvid

Materiale: Stål og messing

Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet - Fritz Hansen Kaiser idell
PRISER FRA
 

 

4.445,-

 

Hvis du søger efter en stilren og minimalistisk sakselampe i et enkelt design, er denne model fra Fritz Hansen et godt valg. Du får nemlig den helt klassiske sakselampe i en hvid farve med et simpelt og lækkert udseende.

Denne sakselampe er udført i stål og messing og kommer med en håndlakeret skærm i højglans. De forkromerede dele af sakselampen består af håndpoleret og sølvloddet messing.

Alpe Design Sax væglampe-lyst træ

Features:

Mål: 24 x 58 cm. (h x l)

Farve: Træfarvet

Materiale: Træ

Sakselampe: 6 flotte og praktiske lamper til hjemmet - Alpe Design Sax vaeglampe lyst trae
PRISER FRA
 

 

509,-

 

Leder du efter en billig sakselampe i et smart design? Så bør du tage denne model fra Alpe Design med i dine overvejelser.

Den klassiske og flotte saxlampe kan både fås i lyst træ og i lidt mørkere træ, så du kan vælge den lampe, du bedst kan lide. Ikke nok med at lampen er lavet i et lækkert design, så kommer den også med et godt lys.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du ikke selv er i besiddelse af en lampeskærm til denne sakselampe, skal du tilkøbe en. Du kan blandt andet tilkøbe en danskproduceret hvid PVC-plisseskærm i tre forskellige størrelser.

Armen kan desuden justeres til siderne samt ud og ind fra 25 centimeter og helt op til 58 centimeter i dybden.

Fordele ved at købe en sakselampe til boligen

Du får en del forskellige fordele, hvis du vælger at købe en sakselampe til din bolig. Med denne lampe får du først og fremmest en model med et smart og fleksibelt design. Sakselamper kan hænges på væggen, hvorefter du kan trække armen ind og ud alt efter, hvad du har brug for.

Det vil sige, at du eksempelvis kan sidde i din bolig og få trukket lyset lige præcis derhen, hvor du ønsker. Så selvom at der er en smule afstand fra væggen og hen til sofaen, vil det stadigvæk være muligt for dig at få lys. Det er klart den største fordel ved at vælge en sakselampe.

Flere designklassikere til hjemmet: Flagermusstolen

Udover at du kan placere en sakselampe ved din sofa, kan den også sagtens hænges andre steder. Det kan blandt andet være ved et læsehjørne eller andre steder i din bolig. Desuden kan du hænge lampen i alt lige fra din stue til i dit soveværelse, dit hjemmekontor m.m.

Den helt klassiske variant af denne type lampe er uden tvivl en Le Klint sakselampe, som du nok allerede har hørt om. Takket være lampens flotte design og alsidige funktion er lige netop denne variant populær i mange hjem. Men du finder også andre sakselamper, hvis du ikke er helt vild med modellerne fra Le Klint.

Dette er endnu en fordel, da du på denne måde kan vælge den lampe, du allerbedst kan lide. Herved får du en lampe, der passer perfekt ind til din eksisterende indretning. Derudover lyser disse lamper generelt rigtig godt og kommer med et mere målrettet lys, hvilket kan være et stort plus i mange tilfælde.

Relateret artikel: Flotte retro lampetter til hjemmet

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.