stumtjener

Stumtjener – 6 flotte stumtjenere til din entré

Vores topvalg af stumtjenere

Bedste stumtjener i træ: Pagino Stumtjener 47,4 x 47,4 x 175 cm.

Med denne flotte stumtjener i egetræ kan du få styr på dit overtøj i entréen på ingen tid. Stumtjeneren har god plads til diverse overtøj, og så vil den bare se godt ud i dette rum uanset indretningsstilen.

Bedste stumtjener i metal: Sprout Tripod Stumtjener 172 x 56 cm.

Her er der tale om en spændende og enkel stumtjener, der er lavet af hvidlakeret metal, mens toppen er fremstillet af gummitræ. Denne stumtjener er en fin model, hvis du ønsker en mindre variant til dit overtøj.

Bedste stumtjener til væg: Lastein | Bøgen 2 – Stumtjener til væg

Hvis du ønsker en stumtjener til væg, er denne model et rigtig godt valg. Den fås i fire forskellige kombinationer af materialer, så du kan vælge din favorit alt efter, hvad der passer bedst ind i din entré.

6 praktiske og dekorative stumtjenere

Act Nordic Ascot stumtjener – hvid træ

Features:

Mål: 42 x 42 x 178 cm. (d x b x h)

Materiale: Træ

PRISER FRA
 

 

295,-

 

Med denne smarte hvide stumtjener i træ kan du lyse din entré op på ingen tid. Udover at stumtjeneren har et fint og attraktivt look, så er der også god plads til jakker og andre former for overtøj.

Stumtjeneren er nemlig forsynet med otte knager, så du kan hænge alt lige fra jakker til tasker, halstørklæder og så videre op. Derudover består stumtjenerens fod af fire ben, så den står stabilt placeret.

Lastein | Bøgen 2 – Stumtjener til væg

Features:

Mål: 15 x 79 cm. (b x h)

Materiale: Flere forskellige

PRISER FRA
 

 

669,-

 

Vil du gerne spare endnu mere på pladsen i entréen, vil denne flotte og enkle stumtjener passe perfekt ind. Stumtjeneren er designet til at blive hængt op på væggen og kommer i fire forskellige kombinationer af materialer.

Herved kan du vælge den stumtjener, der vil komplementere din indretning på bedste vis. Denne stumtjener kan fås i et hvidt stel med egetræsknopper eller med et alufarvet stel med aluknopper. Derudover er det muligt at købe stumtjeneren i et sort stel med nøddetræsknopper eller i et sort stel med sorte knopper.

Kare Design Technical Tree Black stumtjener – sort stål

Features:

Mål: 30 x 91 x 201 cm. (d x b x h)

Materiale: Rustfrit stål

PRISER FRA
 

 

5.997,-

 

Hvis du ønsker en stumtjener, der vil sætte sit helt eget præg på din entré, er denne model fra Kare Design et oplagt valg. Stumtjeneren er fremstillet af sort pulverlakeret rustfrit stål, men det er ikke det særlige ved den.

Det specielle er, at stumtjeneren er formet som et træ og er fyldt med grene, der fungerer som knager. Det er en spændende og anderledes stumtjener i et yderst unikt design, hvor du kan hænge dit overtøj, dine tasker, dine halstørklæder og så videre op.

Rowico Allan stumtjener – hvid m. marmor

Features:

Mål: 47 x 47 x 180 cm. (d x b x h)

Materiale: Træ, metal og marmor

PRISER FRA
 

 

660,-

 

Her får du en stilren og elegant stumtjener, som du slet ikke vil kunne tage øjnene fra. Stumtjeneren er lavet af hvidlakeret træ og har fine detaljer i krom samt en yderst flot fod i marmor.

Takket være de 17 smarte knager er denne stumtjener perfekt til entréen. Herved kan du hænge lidt af hvert op på den, mens der samtidigt også er plads til andres overtøj, når du har gæster på besøg.

Pagino Stumtjener 47,4 x 47,4 x 175 cm.

Features:

Mål: 47,4 x 47,4 x 175 cm. (l x b x h)

Materiale: Egetræ

PRISER FRA
 

 

Er du på jagt efter en naturlig og dekorativ stumtjener til entréen, kan det være, at denne model falder lige i din smag. Her får du en fritstående stumtjener, hvor der er god plads til diverse overtøj.

Stumtjeneren er fremstillet af lakeret massivt egetræ. Takket være dens stilrene og enkle look vil den passe ind i de fleste hjem uanset indretningsstilen. Dog har stumtjeneren en lidt anderledes form, hvilket giver en fin kontrast til det simple design.

Sprout Tripod Stumtjener 172 x 56 cm.

Features:

Mål: 172 x 56 cm. (h x ø)

Materiale: Metal og gummitræ

PRISER FRA
 

 

Denne stumtjener i metal er noget helt særligt. Så når den ikke er fyldt med diverse overtøj, vil alle og enhver klart lægge mærke til den. Stumtjeneren har en enkel og spændende form og er, som nævnt, fremstillet af hvidlakeret metal, mens toppen er lavet af gummitræ.

Der er i alt tre knager, hvor du kan hænge jakker eller lignende op. Har du brug for meget plads, er denne stumtjener muligvis ikke det bedste valg. Men hvis du blot ønsker en fin model til et par jakker og lidt ekstra, bør du tage et nærmere kig på den.

Se også: Smarte hattehylder med bøjlestang

En stumtjener er en praktisk og stilren løsning til entréen

At have en stumtjener i entréen er yderst praktisk. På den måde kan du nemlig hænge overtøjet op på en smart måde, så det ikke ligger og flyder over det hele. Dog er en stumtjener ikke kun smart. Den er også stilren.

Relateret: Fede bøjlestænger til væggene

Derudover kan du få stumtjenere i et hav af forskellige design, så du kan vælge den model, der komplementerer din indretning på fineste vis. Det kan være alt lige fra en stumtjener i træ til en stumtjener i metal eller en stumtjener i stål m.m.