Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vores topvalg af indskudsborde

Bedste indskudsbord i glas: Kare Design Clear Club Nest indskudsborde – glas, kvadratisk (3/sæt)

Disse indskudsborde i glas er anvendelige i alle hjem takket være deres neutrale udseende. Du kan derfor bruge dem, hvor du vil, og til hvad du vil. De pynter uanset, hvad du gør med dem. 

Bedste indskudsbord i marmor: Nordal | Timeless sideborde

Marmor er blevet populært igen. Så er du vild med marmor, er disse indskudsborde det perfekte valg til din bolig. I og med at bordene er fremstillet af naturmateriale samt er delvist håndlavede, er hvert bord helt unikt.   

Bedste indskudsbord i træ: Gusto Scandinavia Adora indskudsborde – brunt akacietræ (sæt af 2)

Er du vild med et rustikt udtryk, bør du tage et kig på disse indskudsborde. De lever op til både en rustik og en nordisk inspireret indretningsstil. De robuste borde kan du nyde godt af i mange år frem i tiden.

6 funktionelle og smukke indskudsborde

Kare Design Clear Club Nest indskudsborde – glas, kvadratisk (3/sæt)

Features:

Mål: 42 x 42 x 42 cm. (h x b x l)

Farve: Gennemsigtig

Materiale: Glas

Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her - Kare Design Clear Club Nest indskudsborde glas kvadratisk
PRISER FRA
 

 

2.997,-

 

Uanset hvilken farve du har på dine vægge eller andre steder i et rum, passer disse fine indskudsborde i glas fra Kare Design godt ind.

De gennemsigtige borde sætter sit eget præg på din indretning, da du kan placere hvad som helst på dem. Det kan være alt lige fra en bordlampe til en vase med blomster eller andre dekorative ting.

Bordene er ideelle ved siden af en lænestol eller som sideborde ved sofaen. Når du har brug for mere bordplads, har du altid et par ekstra borde at gøre godt med, da sættet indeholder tre borde i forskellige størrelser.

Nordal | Timeless sideborde

Features:

Mål: 60 x 45 x 38 cm. (h x b x d)

Farve: Hvid, grå og messing

Materiale: Marmor og messingforgyldt jern

Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her - nordal timeless sideborde

Disse smukke og elegante indskudsborde kommer i et sæt med to borde. De er forsynet med et messingforgyldt jernstel samt flotte marmorplader i hvide og grå nuancer.

I og med at bordene delvist er håndlavede samt fremstillet af naturmateriale, er de helt unikke. Det vil sige, at to borde ikke ser ens ud, når det kommer til farve, størrelse m.m.

Bordene kan placeres i stuen ved en sofa eller en lænestol, mens de også sagtens kan bruges som sengeborde.

Gusto Scandinavia Adora indskudsborde – brun akacietræ (sæt af 2)

Features:

Mål: 45 x 45 x 30 cm. (h x l x b)

Farve: Brun

Materiale: Akacietræ

Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her - Gusto Scandinavia Adora indskudsborde brun akacietrae
PRISER FRA
 

 

945,-

 

Med disse indskudsborde bliver der tilføjet noget mere rustikt til din indretning. Det brune akacietræ fremstår smukt, så bordene vil give dig glæde i mange år frem i tiden. Du kan placere indskudsbordene alle steder i din bolig alt efter, hvor du har brug for ekstra bordplads.

Det er også muligt at sætte bordene hver for sig, hvis du gerne vil have det ene bord et sted og det andet bord et andet sted. Det er helt op til dig. Bordene vil være et hyggeligt element i hjemmet uanset, om du stiller en potteplante, en lampe eller noget helt andet på dem.

Thyra indskudsborde, grå/sort

Features:

Mål: 90 x 45 cm. (ø x h) og 75 x 35 cm. (ø x h)

Farve: Grå og sort

Materiale: MDF og metal

Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her - THYRA INDSKUDSBORDE
PRISER FRA
 

 

1.999,-

 

Har du brug for et indskudssofabord, kan du tage et nærmere kig på disse Thyra-indskudsborde. Deres grå og sorte farve passer ind i rigtig mange hjem, hvorfor det også sagtens kan være en mulighed som værende dit sofabord indskudsbord.

Med et indskudssofabord har du mulighed for at spare på pladsen i hverdagen. Når du så har gæster og brug for mere bordplads, kan du stille bordene hver for sig. Det er simpelthen genialt.

Se også: Flere runde sofaborde der passer til ethvert hjem

Act Nordic Bolton indskudsborde – hvid marmorprint glas og sort metal (sæt af 2)

Features:

Mål: 50 x 45 x 45 cm. (h x b x d)

Farve: Hvid og sort

Materiale: Glas og metal

Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her - ACT NORDIC Bolton indskudsborde
PRISER FRA
 

 

1.045,-

 

Leder du efter et par enkle og fine borde, vil disse Bolton-indskudsborde fra Act Nordic helt sikkert vække din begejstring. Bordene passer perfekt ind i et moderne hjem med hang til det minimalistiske.

De fine og stilrene indskudsborde har bordben fremstillet af sort pulverlakeret metal og en bordplade i hvidt krystalklart glas med marmorprint. Det er en kombination, der komplementerer hinanden på fornemste vis.

Canett Aston sofabord – sort egetræsfiner og metal

Features:

Mål: 50 x 140 x 61 cm. (h x l x b)

Farve: Sort

Materiale: Egetræsfinér og metal

Indskudsborde – Se 6 geniale indskudsborde her - Canett Aston sofabord
PRISER FRA
 

 

4.297,-

 

Du kan nyde godt af dette stilrene Aston-indskudssofabord derhjemme, men også i sommerhuset, hvis du har brug for et nyt bord. Det er det danske firma Canett, der har designet dette smukke indskudsbord.

De praktiske borde er fremstillet af et sort pulverlakeret stel med sort egetræsfinér som bordplade. Da der er tre borde i sættet, er det alletiders sofabord indskudsbord, hvis du vil have muligheden for hurtigt og nemt at få mere bordplads.

Hvad er indskudsborde?

Indskudsborde er et sæt af mindre borde, der typisk består af to eller tre borde. Bordene kommer i hver deres højde og bredde således, at de kan skubbes ind under hinanden.

Sådan et indskudsbord fylder derfor ikke mere end det største af bordene, når de er samlet. Derfor er indskudsborde en god løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at få mere bordplads af og til uden at gå på kompromis med gulvpladsen.

Du kan bruge indskudsborde som et sofabord, men også som et sidebord eller et sengebord. Der er altså mange muligheder, når du vælger at have indskudsborde i din bolig.

Relateret: Flotte væghængte sengeborde

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.