oppustelig spa

Stress af i haven med et oppustelig spa

Vores topvalg:

Bedste oppustelig spa til 2-4 personer: Lay-Z Spa Havana Airjet

Oppustelig spa med en diameter på 180 cm, boblemassage, opvarmning til 40 grader og vinterfunktion.

Bedste oppustelig spa til 4-6 personer: Mspa Super Camaro P-CA069 Premium Spabad

Stort oppustelig spam med en diameter på 204 cm, boblemassage, opvarmning til 42 grader og fjernkontrol.

Bedste oppustelig spa med massage: Lay-Z Spa Hawaii HydroJet Pro

Rummelig spa med en diameter på 180 cm, massagefunktion, boblemassage og opvarmning til 40 grader, samt vinterfunktion.

4 gode bud på det bedste oppustelig spa

Lay-Z Spa Havana Airjet

FEATURES

 • Kapacitet: 2-4 personer
 • Diameter: 180 cm
 • Vandkapacitet: 669 liter
 • 120 airjets

Oppustelig Lay-Z Spa Havana Airjet
PRISER FRA
 

 

2999,-

 

Mindre oppustelig spabad til 2-4 personer, der dog er rummeligt med fin benplads. 120 airjets i bunden sørger for en god mængde bobler, og vandet kan opvarmes til 40 grader. Spabadet kan desuden stå ude hele året takket være den geniale Freeze Shield-funktion, der gør, at vandet holdes et godt stykke over frysepunktet; selv på kolde vinterdage.

Ved brug tilsluttes spabadet strøm, og det pustes automatisk op på kun 10 minutter. Efterfølgende kan du styre det via en app på telefonen, hvor du blandt andet kan kontrollere temperatur, airjets og cirkulation. Vandet opvarmes med 1,5-2 grader i timen.

Sættet indeholder spa, cover, pumpe, kemikaliedispenser, filter og reparationssæt.

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium Spabad

FEATURES

 • Kapacitet: 6 personer
 • Diameter: 204 cm
 • Vandkapacitet: 1200 liter
 • Antibakterielt materiale
 • 138 jethuller

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium Spabad 6 pers oppustelig
PRISER FRA
 

 

7999,-

 

Rummeligt spabad med god plads til 6 personer, der kan rumme op til 1200 liter vand. Vandet kan opvarmes til hele 42 grader og egner sig derfor som udendørs spa på alle tider af året. Spabadet tilsluttes en almindelig stikkontakt og pustes automatisk op på blot 10 minutter.

Temperatur og massage styres via fjernkontrollen, så du kan gøre spabadet klar inde fra stuen. Der er 3 forskellige boblefunktioner, og der er desuden indbygget ozonrengøring.

Sættet indeholder spa, oppusteligt låg, isoleringstæppe, filter og pumpe.

Lay-Z Spa Hawaii HydroJet Pro

FEATURES

 • Kapacitet: 4-6 personer
 • Diameter: 180 cm
 • Vandkapacitet: 795 liter
 • 8 indstillelige hydrojets i sider
 • 140 airjets i bund

Lay-Z Spa Hawaii HydroJet Pro oppustelig
PRISER FRA
 

 

6199,-

 

Spabad med en god massagekombination af indstillelige hydrojets i siderne og hele 140 airjets i bunden. Alt i alt en virkelig god oppustelig spa, der blot tilsluttes strøm og automatisk pustes op på blot 10 minutter.

Hawaii HydroJet Pro er med det såkaldte Freeze Shield-system, der medvirker, at spabadet kan stå ude hele året, da temperaturen kan indstilles, så ikke vandet fryser til; selv i hård frost. Vandet opvarmes med 1,5-2 grader i timen, og vandet kan maks. varmes op til 40 grader.

Sættet indeholder spa, cover, pumpe, kemikaliedispenser, filter og reparationssæt.

Bestway Lay-Z Honolulu Airjet

FEATURES

 • Kapacitet: 4-6 personer
 • Diameter: 196 cm
 • Vandkapacitet: 916 liter
 • 140 airjets i bunden

Bestway Lay-Z Honolulu Airjet spa oppustelig
PRISER FRA
 

 

4199,-

 

Smart oppustelig jacuzzi med airjet boble-system, der kan bruges sommer som vinter. Der er nemlig automatisk opvarmningsfunktion, der holder vandet mellem 6 og 10 grader, så det ikke fryser til is; selv i frostvejr.

En anden smart funktion er, at spabadet kan programmeres til et tilstrækkeligt klorindhold op til 40 dage inden brug. Skal spabadet stå i sommerhuset, kan det altså både klormæssigt og temperaturmæssigt være klar til ankomst – på et hvilket som helst tidspunkt af året.  Spabadet varmer op med 1,5-2 grader i timen, og det har en maks. temperatur på 40 grader.

Sættet indeholder spa, pumpe, kemikaliedispenser, filter og reparationssæt.

Hvilket udespa skal jeg vælge?

Når du skal vælge et udespa; oppustelig med bobler og eventuel massage – kan du starte med at overveje, hvor mange personer, der skal være plads til, og hvor meget spaen må fylde. De mest gængse udendørs spabade er til enten 2-4 eller 4-6 personer. Størrelsen afspejler typisk diameter og vandkapacitet.

Har du på forhånd planlagt, hvor din nye udespa skal placeres, vil du sikkert også have en nogenlunde optimal størrelse til det sted, og så er det naturligvis nemmere at finde det helt rigtige spa, der passer i størrelsen.

Udover størrelse, er der ret store forskelle på, hvad spabadene kan rent boble- og massagemæssigt. Typisk laves boblerne via airjets i bunden, mens hydrojets i siderne byder på en massagelignende oplevelse. Mange oppustelige spabade har kun airjets i bunden, og denne type spa har dermed ikke massage i anden form end bobler. Jo flere airjets, des flere bobler.

Hygiejnen er også værd at overveje. Dels bør du købe et cover til din udespa, hvis det ikke følger med i pakken, men det er også nemmere at vælge et spabad, hvor der følger filtreringsystem og pumpe med, og hvor det er nemt at dosere den kemi, der skal bruges til rensning.

Nogle spabade har fjernstyring. Det betyder, at du inde fra huset eller via en app på din telefon kan styre funktioner som temperatur, massage, cirkulation, osv. Skal spaen stå i sommerhuset, kan du f.eks. opvarme den hjemmefra, så den er klar til brug.

Se også: De bedste fodspa’s

Fordele ved oppustelig spa

Én af de største fordele ved at oppustelig spa frem for et stationært ét af slagsen er, at du kan pakke det væk, når det ikke bruges. Ønsker du kun at bruge det i sommerhalvåret, kan du slippe for rengøring og vedligeholdelse i løbet af vinteren, da du blot kan tømme spaen for vand og luft, når sæsonen er slut, og opbevare den tørt over vinteren.

Udover selve fordelen ved en oppustelig løsning, er der store fordele ved et spabad generelt. Både varmt vand og massage har en afslappende og afstressende effekt på kroppen, og det kan dermed afhjælpe både fysiske spændinger, ømheder og træthed, men også stresstilstande.

Læs også: De bedste hængekøjer med stativ