lampet

Få en lys og indbydende bolig med lampetter i dit hjem

Vores topvalg af lampetter

Bedste lampet til lys og dekoration: Ray Væglampe 20 x 60 cm.

Med denne anderledes lampet får du mulighed for både at få lys samt for at dekorere din væg. Lampetten fremstår smuk og unik og vil med stor sandsynlighed tiltrække alles opmærksomhed.

Bedste lampet med to lamper i én: House Doctor – Væglampe, club double, sort

Væglampen fra House Doctor har to lampetter i én og samme lampe, hvilket gør, at du kan få mere lys. De to lampetters arme kan desuden drejes fra side til side, så du kan få lys, hvor du har mest brug for det.

Bedste lampet til soveværelset: Eglo Hornwood væglampe

Denne lampet er et godt valg til soveværelset, da den kan vippes op og ned. Den kan derfor bruges både som stemningsbelysning og som læselys. Derudover passer lampens nordiske design godt ind i mange soveværelsesmiljøer.

5 smarte og fine lampetter til din bolig

Frandsen – Job væglampe mat hvid

Features:

Mål: 70,5 cm. (h)

Farve: Mathvid

Materiale: Metal

PRISER FRA
 

 

895,-

 

Med Job-væglampen fra Frandsen får du en industriel lampe, der er udformet som en arkitektlampe. Fordelen ved denne lampet er, at den ikke optager plads på eksempelvis dit skrivebord eller hobbybord, da den monteres på væggen.

Lampetten er også anvendelig i køkkenet, da du kan trække den hen over køkkenbordet, hvor du ønsker at få lidt ekstra lys. Det er altid dejligt med en god arbejdsbelysning, når du eksempelvis skærer grøntsager.

Ray Væglampe 20 x 60 cm.

Features:

Mål: 20 x 60 cm. (h x ø)

Farve: Sort

Materiale: Metal

PRISER FRA
 

 

Her får du en væglampe med skærm, hvor skærmen består af et matsort metalgitter.

Takket være den smukke skærm fungerer denne lampet som en form for vægdekoration, mens den samtidigt lyser godt op. Du kan derfor lege med lys og stemning således, at en ellers bar og mørk væg kommer til at tiltrække alles opmærksomhed.

Den sorte fatning og den sorte tekstilledning komplementerer denne lampet på bedste vis, da det fuldender lampens udtryk. 

Retro Messing Væglampe-Dreje-afbryder

Features:

Mål: 4 x 11 cm. (h x d)

Farve: Messing

Materiale: Metal

PRISER FRA
 

 

299,-

 

Søger du med lys og lygte efter en væglampe til stuen? Så kan det godt tænkes, at denne retrovæglampe i messing er den rette for dig.

Det er en super enkel væglampe, der passer godt ind i et moderne hjem. Derudover er lampetten også velegnet til en bolig indrettet i den bedste retrostil.

Den elegante og simple væglampe til stuen bliver yderst dekorativ, når du sætter en lækker pære i, der passer godt til lampen og din indretningsstil.   

House Doctor – Væglampe, club double, sort

Features:

Mål: 18/20 x 42 x 81 cm. (ø x h x l)

Farve: Sort

Materiale: Jern og messing

PRISER FRA
 

 

1.995,-

 

Alle rum i en bolig skal have lys, så rummet bliver lyst og venligt. Med denne flotte og elegante væglampe fra House Doctor i et industrielt design får du en dekorativ lampe til din væg.

Det sorte jern og det gyldne messing tilfører lampen et eksklusivt look, så den er bestemt værd at vise frem.

Du kan eksempelvis hænge lampetten ved en lænestol eller en sofa, hvor du ynder at sidde og læse. Du kan nemlig justere lampens arme fra side til side, så du kan målrette lyset.

Eglo Hornwood væglampe

Features:

Mål: 17 x 20 cm. (b x d)

Farve: Sort

Materiale: Træ og metal

PRISER FRA
 

 

419,-

 

Denne væglampe fra Eglo er fremstillet af træ og metal, hvilket altid er en god kombination. Det flotte nordiske design egner sig til stort set alle hjem og i alle boligens rum.

Den fine lampet er yderst velegnet som sengelampe, da den kan vippes op og ned, så du kan indstille lyset alt efter behov. Vipper du lampen op, har du en dejlig stemningsbelysning. Hvis du derimod vipper lampen nedad, har du en god læsebelysning.

Ved køb af lampetten skal du være opmærksom på, at der ikke medfølger en ledning med stik.

Lampetter – hvad er det?

Lampetter er den ældste form for belysning. Dog er der i dag ikke ret mange, der ved, hvad en lampet overhovedet er for noget. I rigtig gamle dage var en lampet en metalplade bag ved et stearinlys.

Relateret: Flotte sakselamper til huset

Men da elektriciteten kom til, blev en lampet til en væglampe med en lampeskærm i stof. Denne type væglampe findes stort set ikke i dag. Så skal du bruge en lampet, bør du i stedet søge efter en væglampe. Dette er nemlig den moderne udgave af lampetter.