løghakker

Løghakker: Hak løg nemt og hurtigt med en minihakker

Vores topvalg

Bedste løghakker i stål: WMF Kitchen Minis minihakker 0,4 liter

Denne løghakker i stål passer ind i alle køkkener uanset indretningsstil.

Bedste løghakker med et stilrent look: Philips minihakker

Med en Phillips minihakker får du en stilren løghakker til den moderne indretning.

Bedste løghakker til hakning og purering: KitchenAid minihakker - Black

Har du brug for både at hakke og purere, er denne minihakker den bedste til formålet.

5 løghakker, du vil elske at have i dit køkken

WMF Kitchen Minis minihakker 0,4 liter

Features:

Mål: 21,5 x 13,5 x 15 cm.(h x b x l)
Mærke:
WMF
Farve: Sølv
Kapacitet: 0,4 l.

Du kan gøre din madlavning meget nemmere med denne smarte løghakker fra WMF. Minihakkeren klarer mange opgaver for dig, da den kan hakke både løg, nødder og urter.

Beholderen er fremstillet af BPA-fri tritan og er på 0,4 liter. Stålkniven er to-bladet og lavet af rustfrit stål. Kniven har desuden både en WMF perfect cut-teknologi og en sikkerhedslås.

Når du er færdig med at bruge løghakkeren, kan alle løse dele puttes i opvaskemaskinen.

OBH Mainstream minihakker

Features:

Mål: Ukendt
Mærke:
OBH
Farve: Sort
Kapacitet: Ukendt

Med denne minihakker fra OBH har du en rigtig god hjælper i dit køkken, når du skal hakke løg, nødder, persille m.m. Løghakkeren står stabilt på køkkenbordet, selv når den hakker på livet løs med cirka 5.000 omdrejninger i minuttet, takket være de praktiske gummifødder.

Knivbladet i løghakkeren er fremstillet af en blanding af rustfrit stål og nikkelfrit stål. Dette knivblad samt løghakkerens låg og skål kan komme i opvaskemaskinen efter brug. Ledningen på 0,9 meter er heller ikke til besvær, da maskinen er forsynet med ledningsoprul.  

Philips minihakker

Features:

Mål: Ukendt
Mærke:
Philips
Farve: Sort
Kapacitet: 700 ml.

Med denne minihakker fra Philips kan du let som en leg få hakket både løg, urter, nødder og meget mere på ingen tid. Det sørger kniven i rustfrit stål nemlig for sker i en håndevending.  

Den kraftfulde motor på 450 W er med til at få kniven i omdrejninger, så du kan få hakket den mad, der ligger i skålen. Skålen har en kapacitet på 700 ml. Rengøringen af maskinens løse dele skal du desuden ikke bekymre dig om, da du blot skal putte delene i opvaskemaskinen.

Leifheit 239730

Features:

Mål: 13,5 x 77 x 24,5 cm.(h x b x d). De oplyste mål er inklusive emballage.
Mærke:
Leifheit
Farve: Hvid
Kapacitet: 500 ml.

Skal du have hakket en masse løg i en fart, har du brug for en løghakker eller en minihakker som denne model fra Emerio. Du kan også bruge den, når du skal hakke nødder og krydderurter nemt og hurtigt.

For at sikre at maskinen står stabilt under hakningen, er den udstyret med gummifødder. Derudover er løghakkeren forsynet med en motor på 400 W, der får de fire stålklinger op i omdrejninger. Stålklingerne er fremstillet af rustfrit stål, så de er yderst holdbare.

Når du er færdig med at bruge løghakkeren, kan du nemt skille den ad, hvorfor den er let at rengøre. Sidst men ikke mindst er det værd at fremhæve, at minihakkeren er fremstillet af BPA-fri materialer.

KitchenAid minihakker - Black

Features:

Mål: 22 x 14 x 14 cm. (h x b x d)
Mærke:
KitchenAid
Farve: Sort
Kapacitet: 830 ml.

Har du en minihakker fra KitchenAid i dit køkken, betyder det, at du er udstyret med en god hjælper, når du skal hakke løg, nødder, krydderurter m.m. Der er derfor ingen grund til at bruge en masse tid og kræfter på at hakke det ene eller det andet.

Denne løghakker er dog ikke kun en minihakker. Den er skam også i stand til at purere mad. Ved hjælp af en one-touch-betjening kan du enkelt og ligetil vælge mellem hakning og purering.

I den store BPA-fri plastskål på 830 ml. finder du en universalkniv, der er fremstillet af rustfrit stål. Kniven er forsynet med små mikrotænder, så du også kan hakke mindre mængder af kød samt friske eller tilberedte frugter og grøntsager. Maskinens skål og kniv kan rengøres i opvaskemaskinen.

Derfor bør du købe en løghakker til dit køkken

mand hakker løg og græder

Det er de færreste, der kan undvære en løghakker eller en minihakker i køkkenet. Det er nemlig en yderst hjælpsom maskine, når du skal hakke løg, nødder, krydderurter m.m. i en fart.

En løghakker er yderst god til at hakke mange madvarer. Den er dog særdeles perfekt, når du skal hakke løg. Med en løghakker behøver du ikke at bruge en masse tid og kræfter på at hakke løg, og du vil samtidigt spare dig selv for at stå med tårer i øjnene.

Mere til køkkenet: pommes frites maskine til nemme fritter

Det er ydermere en fordel at have en løghakker, da den ikke fylder ret meget hverken på køkkenbordet eller i skabet. Du kan altså nemt opbevare den, når den ikke er i brug, da det er en mindre maskine. Derudover er den nem at rengøre, da du typisk kan putte de løse dele i opvaskemaskinen.

Relateret: Hvad er et mandolinjern, og hvad bruger man det til?