Lav sprøde pommes frites nemt og hurtigt med en pommes frites maskine

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Pommes frites maskiner – Vores topvalg

Bedste pommes frites maskine til en stor familie: Tristar FR-6937 frituregryde dobbelt 2 x 1800 watt 2 x 3 liter

Denne store og rummelige pommes frites maskine er perfekt til en stor familie, hvor der er brug for at lave mange pommes frites på én gang. Takket være dens kapacitet på 6 liter kan du lave en del samtidigt. Dog er det også nemt at lave mindre portioner, da modellen består af to individuelle maskiner på 3 liter hver.

Bedste budgetvenlige pommes frites maskine: Princess Fritøse family castel

Budgetvenlig og god pommes frites maskine med en kapacitet på 3 liter. Maskinen er forsynet med flere praktiske funktioner, der gør det nemt for dig at lave hjemmelavede pommes frites uden, at du behøver at betale en formue for det.

Bedste pommes frites maskine med smarte funktioner: Tefal Oleoclean Digital Timer, Frituregryde

Med Tefal Oleoclean får du en smart og praktisk pommes frites maskine, der giver dig mulighed for at bruge olien igen og igen. Maskinen sikrer, at du kan lave helt op til 800 gram pommes frites på en gang, og så er den nem at bruge samt rengøre.

De bedste pommes frites maskiner

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

ProfiCook PC-FR 1038 – deep fryer – stainless steel/black

Features:

Effekt: 3000 watt

Kapacitet: 5 liter

Farve/materiale: Rustfrit stål og sort

Lav sprøde pommes frites nemt og hurtigt med en pommes frites maskine - ProfiCook PC FR 1038 1

Med ProfiCook PC-FR 1038 kan du helt selv lave dine pommes frites derhjemme. Denne pomfrit maskine er lavet i rustfrit stål og har en kapacitet på 5 liter. Denne dobbelte pomfrit maskine kan rumme to små kurve eller en enkelt stor kurv.

Derudover kan du selv indstille temperaturen fra 130 grader og op til 190 grader. Det er ydermere muligt at indstille tiden manuelt fra 0 minutter og op til 30 minutter. Herved kan du lave dine pommes frites på netop den måde, du ønsker.

Vil du lave andet end pommes frites i denne maskine, er dette også en mulighed. Endvidere kan du fjerne beholderen i rustfrit stål, så det er nemmere at rengøre maskinen efter brug. Desuden er låget forsynet med et indbygget filter, så lugten fra olien ikke spreder sig i dit hjem.

Sidst men ikke mindst er denne pommes frites maskine udstyret med en opbevaring til ledningen samt en kold-zone i bunden. Denne kold-zone sørger for, at alt det brændte bliver i bunden, så det ikke blander sig med den resterende mad.

Tristar FR-6937 frituregryde dobbelt 2 x 1800 watt 2 x 3 liter

Features:

Effekt: 1800 watt

Kapacitet: 6 liter

Farve/materiale: Rustfrit stål og sort

Lav sprøde pommes frites nemt og hurtigt med en pommes frites maskine - Tristar FR 6937 frituregryde dobbelt 2 x 1800 watt 2 x 3 liter

Her får du en stor og rummelig dobbelt pommes frites maskine, der er velegnet til en stor familie, som elsker pommes frites. Maskinen har en kapacitet på hele 6 liter og er fremstillet som to individuelle pomfrit maskiner.

Herved kan du gøre brug af begge maskiner på samme tid, mens de har separate temperaturer på maksimum 190 grader. Du kan også vælge bare at anvende den ene maskine.

Derudover kommer Tristar FR-6937 med en cool-zone. Det vil sige, at der er en smule plads under selve varmeelementet, hvor olien ikke bliver nær så varm. Herved brænder eventuelle rester fra dine pommes frites ikke på, hvorfor olien er friskere i længere tid.

Denne pommes frites maskine er ligeledes forsynet med en overophedningsbeskyttelse samt skridsikre fødder. Det sikrer, at maskinen står stabilt placeret på bordet. Efter brug skal maskinen rengøres, hvilket kan klares nemt og hurtigt. Du kan nemlig skille maskinen ad, så du kan rengøre den indvendigt. De aftagelige dele kan desuden vaskes i opvaskemaskinen.

Princess Fritøse family castel

Features:

Effekt: 2000 watt

Kapacitet: 3 liter

Farve/materiale: Rustfrit stål og sort

Lav sprøde pommes frites nemt og hurtigt med en pommes frites maskine - Princess Fritoese family castel

Denne pommes frites maskine er for dig, der ønsker en prisvenlig model, som stadig er af en god kvalitet. Maskinen kan nemlig købes til en god pris, og så sørger den for en nem friturestegning af dine hjemmelavede pommes frites. 

Derudover er det en sikker maskine, der sørger for ingen stænk af brandvarm olie. Dette er muligt takket være det praktiske og smarte sikkerhedsoliefilter. Ydermere er denne pommes frites maskine forsynet med aftagelige pander, hvilket gør den både enkel i brug samt let at rengøre.

Maskinen har en mindre kapacitet på 3 liter, hvorfor den er god til en mellemstor familie. Designet er yderst stilrent og elegant i rustfrit stål.

Tefal Oleoclean Digital Timer, Frituregryde

Features:

Effekt: Ukendt

Kapacitet: 3,5 liter

Farve/materiale: Rustfrit stål, sort og blå

Lav sprøde pommes frites nemt og hurtigt med en pommes frites maskine - tefal oleoclean frituregryde m digital timer

Med Tefal Oleoclean får du en smart og praktisk pommes frites maskine, der helt selv filtrerer olien. Det vil altså sige, at du kan bruge olien igen og igen, da den altid vil være ren. Herved skal du ikke konstant bruge mere olie, hvis du er vild med at lave pommes frites.

Tefal Oleoclean kan rumme op til 3,5 liter, hvorfor du kan tilberede helt op til 800 gram pommes frites eller andre madvarer. Endvidere kommer den med en aftagelig skål i rustfrit stål, hvilket gør den nem i brug. Den er skam også let at rengøre, da det er muligt at skille maskinen ad samt vaske flere dele i opvaskemaskinen.

Takket være maskinens digitale timer kan du ydermere nemt holde øje med tilberedningen af dine pommes frites. Øverst finder du ligeledes et vindue, hvor du også nemt kan holde øje med, hvordan det går med dine pommes frites.

Relateret: Få perfekte pommes frites med et mandolinjern

FRITEL Starter FR 1355 – Fritureap1 part – 3 liter – 2.2 kW – rustfrit stål

Features:

Effekt: 2200 watt

Kapacitet: 3 liter

Farve/materiale: Rustfrit stål og sort

Lav sprøde pommes frites nemt og hurtigt med en pommes frites maskine - FRITEL Starter FR 1355 Fritureap1 part 3 liter 2.2 kW rustfrit staal

Denne pommes maskine fra Fritel er lavet i et stilrent design i rustfrit stål og kan tilberede pommes frites og andre madvarer uden brug af meget olie. Herved kan du lave sundere pommes frites.

Maskinen har en kapacitet på 3 liter, og du kan skille den ad, så den er nemmere at rengøre. Flere af delene kan desuden vaskes i opvaskemaskinen, så du ikke behøver at rense dem under vandhanen.

Der medfølger ydermere et låg ved køb af denne pommes frites maskine. Dette låg sørger for, at stænk fra olien ikke sprøjter ud over det hele under tilberedningen. Endvidere har maskinen en indbygget temperaturkontrol, hvilket betyder, at du kan indstille temperaturen fra 110 grader og op til 190 grader.

Fritel Starter FR 1355 har både en cool-zone samt nonskrid-fødder. Mens cool-zonen sikrer, at madvarerne ikke brænder og synker til bunden, sørger nonskrid-fødderne for, at maskinen står stabilt placeret på dit køkkenbord.

Se også: Emhætte med kulfilter – den bedste løsning

Hvilken olie er bedst til friture?

Skal du friturestege pommes frites, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige olie. Alle olier, hvor der står ”til stegning” er velegnet til dette. Du bør derfor gøre brug af en eller anden form for vegetabilsk olie.

Det kan være alt lige fra rapsolie til solsikkeolie, majsolie eller jordnøddeolie. Det er ikke en fordel at bruge eksempelvis palmeolie eller sojaolie til friturestegning.

Når du skal friturestege pommes frites, er det desuden en god idé at vælge en olie af høj kvalitet. Det giver ikke kun en bedre smag, men det sørger også for, at du kan bruge olien flere gange uden problemer.

Se også: De bedste sodastream maskiner

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.