havemøbler til børn

Havemøbler til børn: De 7 bedste børne havemøbler

Vores topvalg:

Bedste udendørs møbler til børn: KidKraft bord- og bænkesæt med hynder og parasol

Super lækkert og rummeligt havemøbelsæt til børn. Der er to særskilte bænke med opbevaringshylder og hynder og et bord i en god størrelse med parasol i midten.

Bedste bord-bænkesæt til børn: Woodlii bord- og bænkesæt med parasol

Fint lille bord-bænkesæt med plads til 4 børn og parasol i midten. Bord og parasol fås i flere forskellige farver.

Bedste møbler til legehus: Alice & Fox bord og stole og bænk

Praktisk møbelsæt til værelse eller legehus med bord, 2 stole og en bænk med opbevaring. Sættet er hvidmalet og i en god kvalitet.

De 7 bedste havemøbler til børn

Woodlii bord- og bænkesæt med parasol

Features:

 • Mål: 89 x 79 x 50 cm
 • Fås i flere farver
 • Inkl. parasol
 • Vandresistent træ
PRISER FRA
 

 

439,-

 

Super fint lille bænkesæt til børn med en parasol i midten, der giver tiltrængt skygge på de varme sommerdage; uanset om det er frokosten, der skal nydes i haven, eller der skal tegnes eller leges. Bordet er i vandresistent træ og fås i en række forskellige farver, herunder natur, hvid, lyserød og grå. Bænkesættet fylder ikke særlig meget i have eller på terrasse, men kan alligevel rumme op til 4 børn.

KidKraft solstol med parasol

Features:

 • Mål: 93 x 50 x 53 cm
 • Inkl. parasol
 • Vandafvisende træ
PRISER FRA
 

 

859,-

 

Så flot solseng til de mindste, der matcher familiens øvrige solsenge. Bagpå solsengen er monteret en parasol med stof i matchende farver med hyndens stof i hvide og blå striber. Træet er vandafvisende, og hynderne er komfortable. Det vil uden tvivl være det perfekte møbel til barnet, der også godt kan lide at slappe af udendørs, når vejret er til det.

Solstolen fås også i en dobbelt model

Woodlii havestol

Features:

 • Mål: 45,6 x 44 x 50,5 cm
 • Hvidmalet træ
 • Meget robust
PRISER FRA
 

 

409,-

 

Sød havestol i hvidmalet træ, der er perfekt til terrasse eller have, men som også sagtens kan bruges som lænestol i legehuset. Stolen er solid og står godt fast, så selv de mindste kan kravle op og ned – uden risiko for, at stolen vipper. Kan med fordel bruges i sæt af 2 eller 4.

Woodlii picnicbord med sandkasse

Features:

 • Mål: 121 x 96 x 56 cm
 • Sandkasse under bordplade
 • Mørkebrunt træ
PRISER FRA
 

 

659,-

 

Der er ingen grund til at gå ned på leg, bare fordi haven har en begrænset størrelse. Til den lille have er denne løsning helt genial. Under bordpladen på bord-bænkesættet til 4 børn er der et rum, som kan bruges til sandkasse – eller til vandleg. Når legen er slut, kan bordpladen nemt lægges på igen, og så kan bordet bruges til anden leg eller til at spise frokost ved.

Little Tikes bord- og bænkesæt

Features:

 • Mål: 92.7 x 100.3 x 55 cm
 • Plastik
 • Nemt at slå sammen
PRISER FRA
 

 

737,-

 

Her er endnu en smart løsning til den lille have; et sammenklappeligt bord-bænkesæt. Sættet er i plastik, så det både er resistent over for vind og vejr, men også over for snavs og spildte drikkevarer. Det rengøres nemt med en fugtig klud. Der er plads til 4 børn, og det er nemt at slå sammen og stille ind, hvis der skal være plads til andet i haven – eller til pladsbesparende vinteropbevaring.

KidKraft bord- og bænkesæt med hynder og parasol

Features:

 • Mål på bord: 107 x 58 x 48 cm
 • Mål på bænk: 91 x 30 x 33 cm
 • Inkl. hynder og parasol
PRISER FRA
 

 

1.579,-

 

Super lækkert havemøbelsæt til børn med separate bænke og hynder, der matcher parasollen. Træet er vejrbestandigt og af høj kvalitet, og parasollen beskytter mod solen på varme sommerdage. Det smarte ved dette sæt er, at bænkene kan bruges separat ved behov. Der er desuden en praktisk opbevaringshylde under hver bænk. Her får du havemøbler til børn, der holder år efter år.

Alice & Fox bord og stole og bænk

Features:

 • Mål på bord: B60 x D50 x H49 cm
 • Mål på stole: B23,5 x D25,5 x H55 cm
 • Mål på bænk: B61,5 x D34 x H62,5 cm
 • Egnet til legehus
PRISER FRA
 

 

799,-

 

Selvom dette sæt ikke er et udendørs møbelsæt til børn, er det alligevel værd at tage med, da det er perfekt til legehuset. Det fylder ikke meget, men der er plads til, at hele børneflokken kan sidde med til bords – og der er desuden god opbevaringsplads i bænken.

Sættet er fremstillet i MDF og kan sagtens klare et glas spildt vand eller lignende. Hvis ikke legehuset er helt tæt, bør det dog tages med ind over vinteren.

Giv børnene deres egne havemøbler i børnestørrelse

Det ser sødt ud med havemøbler i børnestørrelse i haven, men der er faktisk også mange andre gode grunde til at investere i havemøbler til børn. Først og fremmest vil de helt sikkert falde i god jord. Børn kan principielt sagtens bruge havemøbler til voksne, men de passer ikke i størrelsen, og børnene vil sidde ukomfortabelt eller anstrengt.

Se også: Stole til børn

At købe møbler til sine børn, der passer i størrelsen, er en anerkendelse af dem og deres størrelse. Hvis voksne skal sidde godt, så skal børn naturligvis også. Det vil bidrage positivt til børnenes selvværd at vide, at deres behov også bliver prioriteret, og at det er vigtigt, at de også sidder godt på møbler, der passer til dem.

Skal jeg vælge et bord-bænkesæt eller havestole med bord til mine børn?

Hvilken type havemøbler til børn, du bør købe, er langt hen ad vejen en smagssag. Det smarte ved et bord-bænkesæt er, at det ikke fylder meget i haven, og at det er nemt at flytte rundt. Til gengæld kan havestole bruges separat.

Kan børnene ikke bare sidde på voksenmøbler?

Jo, det kan de i princippet godt. Men det er lige så ukomfortabelt for dem at sidde ved voksenmøbler, som det er for dig at sidde ved børnemøbler. Børnene vil elske møbler, der passer dem i størrelsen.

Er det nødvendigt med en parasol?

Mange af de udvalgte havemøbler i guiden her er med parasol – og det er ikke tilfældigt. Børn bør så vidt muligt opholde sig i skygge på solrige dage for at mindste mængden af UV-stråler, de udsættes for. Derfor er havemøbler med parasol altid at anbefale.

Se også: De fedeste havesofaer