10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vælg mellem en lang række af halloween kostumer

Det kan være svært at vælge det helt rigtige halloweenkostume. I og med at der er så mange muligheder, er det ikke nemt at indskrænke dem. Til at starte med er det en fordel at tænke på, hvad du rigtig godt kan lide. Måske er du helt vild med zombier eller pirater? I så fald skal du naturligvis vælge sådan et kostume. Er det noget helt andet, du elsker, skal du gå efter dette.

Derudover bør du overveje, hvilken effekt du prøver at skabe. Tænk over om du vil have folk til at grine, når de ser dig eller, om du ønsker at skræmme alle. Hvis dette er tilfældet, skal du tænke på at vælge et kostume, der for eksempel er fyldt med blod og andre hårrejsende detaljer.

Når først du har overvejet dine interesser samt fundet ud af, hvordan du ønsker, at folk reagerer, når de ser dig, vil det være nemmere for dig at finde det perfekte halloweenkostume.

Se også: Uhyggeligt halloween pynt til festen & DIY halloween pynt

Halloween kostume voksen

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Killer Klovn Kostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Killer Klovn Kostume
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Er du træt af de samme kedelige halloween kostumer år efter år? Så er det værd at overveje dette klovnkostume, der er så skræmmende, som det overhovedet kan være.

Pakken med dette kostume indeholder en heldragt, der er både sort og rød. Derfor er det kun en fordel, hvis du ydermere køber et våben samt en uhyggelig og skræmmende maske for at fuldende din halloween udklædning. Dette klovnkostume er lavet af 100 % polyester og kan fås i fire forskellige størrelser.

Kirkegårds Brud Kostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Kirkegaards Brud Kostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Skal du til halloweenfest, og leder du efter et eller flere uhyggelige kostumer til dig og dine veninder? Med dette kirkegårdsbrudkostume vil alle kvinder misunde dig din halloween udklædning.

Uanset om du tager afsted alene til en halloweenfest eller med en partner, vil dette helt klart være et af de mest uhyggelige kostumer til festen. Kostumet består af både en hovedbeklædning samt en kjole. Der er desuden sorte roser på hårbåndet samt sløret. Det er lavet af 100 % polyester og kan fås i fem forskellige størrelser.

Uhyggeligt Pirat Kostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Uhyggeligt Pirat Kostume
PRISER FRA
 

 

449,-

 

Som mand behøver du ikke altid at vælge de traditionelle halloween kostumer. Du kan nemlig i stedet forvandle dig selv til en uhyggelig pirat.

Dette kostume er den perfekte halloween udklædning for dig, der er vild med pirater. Dette er dog en pirat, som er endnu mere grufuld og skræmmende.

Ved køb af kostumet medfølger der en jakke, et par bukser og en hat. Det er lavet af 100 % polyester og kan fås i to forskellige størrelser. Ønsker du et våben til din udklædning, skal du tilkøbe dette.

Skelet Jumpsuit Kostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Skelet Jumpsuit Kostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

En af de halloween dragter, du aldrig vil gå galt i byen med, er dette skeletkostume. Denne uhyggelige skeletdragt er perfekt til halloween uanset, om du skal til et større eller mindre arrangement.

Derudover er kostumet ikke faconsyet, men i stedet syet på en måde, der fremhæver det tynde og høje raslende skelet. Vil du lave det til en endnu mere uhyggelig udklædning, bør du desuden male dig som et skelet i hovedet.

Kostumet er ydermere lavet af 100 % polyester og kan fås i tre forskellige størrelser.

Manden med Leen Kostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Manden med Leen Kostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Skræm alle og enhver, du går forbi, med et af de mest uhyggelige halloween kostumer. Her taler vi selvfølgelig om manden med leen-kostumet.

Kommer du til en halloweenfest udklædt som manden med leen, skal du nok være forberedt på, at de fleste vil undgå dig. Det vil nemlig være svært at finde nogle halloween dragter, der er mere skræmmende end denne udklædning. Køber du dette kostume, medfølger der både en maske, et bælte, en kutte samt en hætte. Kostumet er desuden lavet af 100 % polyester og kan fås i to forskellige størrelser.

Halloween kostume børn

Zombie Skolepige Børnekostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Zombie Skolepige Boernekostume
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Mangler du selv eller din datter idéer til halloween kostume, er det værd at tage et kig nærmere på dette børnekostume. Her får du et skolepigekostume, der er ekstra uhyggeligt. Der er nemlig ikke bare tale om en helt almindelig skolepige – det er en zombieskolepige.

Pakken med kostumet indeholder både en nederdel, en jakke med bluse og et slips. Den medfølgende grå jakke og hvide bluse har fine samt uhyggelige detaljer såsom blodpletter og lignende.

Fuldend kostumet med den rette sminke og lær, hvordan zombierne rigtigt går. Når først dette er klaret, vil alle blive skræmt fra vid og sans. Kostumet er desuden lavet af 100 % polyester og kan fås i fire forskellige størrelser.

Uhyggelig Død Børnekostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Uhyggelig Doed Boernekostume
PRISER FRA
 

 

129,-

 

Hvis du eller dit barn ønsker et simpelt, men stadig uhyggeligt og skræmmende, kostume, vil denne halloween udklædning falde i god jord. Dette kostume er nemlig et rigtig hårrejsende dødkostume til børn, som både børn og voksne vil blive skræmt af.

Ved køb af dette kostume medfølger der en kåbe, et bælte samt en maske, så det kan ikke blive mere uhyggeligt end det.

Dog skal der købes en le eller andet ved siden af, hvis det ønskes til kostumet. Kostumet er ydermere lavet af 100 % polyester og kan fås i tre forskellige størrelser.

Zombie Kirurg Børnekostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Zombie Kirurg Boernekostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Vil du gerne finde det perfekte kostume til din søn? Så kan du forvandle ham til den mest uhyggelige og skræmmende kirurg, der findes.

Kirurger er kendt for at redde liv, men denne kirurg vil højst sandsynligt kun skræmme og tage liv. Det er nemlig en vaskeægte zombiekirurg, der på ingen tid vil være klar til en halloweenfest.

Kostumet er fyldt med blod og kommer med både bukser, en top med print, en maske samt et stetoskop. Det eneste, der mangler, er sminken. Det er desuden lavet af 10 % plastic og 90 % polyester og kan fås i tre forskellige størrelser.

Mumie Børnekostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Mumie Boernekostume
PRISER FRA
 

 

159,-

 

Klæd dit barn ud som en uhyggelig mumie med dette skræmmende kostume. Dette er en af de mest perfekte halloween dragter, da det ikke kræver så meget.

Dit barn skal bare lære at gå som en mumie, hvorefter alle venner og familiemedlemmer vil blive skræmte. Dragten er desuden lavet af 100 % polyester samt strækbart stof og består af både en bluse og bukser, hvor der er elastik i taljen.

Der medfølger ydermere en maske, som er produceret af blødt gummi samt med en elastik i nakken. Ønsker du en hætte og handsker, skal disse dele tilkøbes.

Kostumet kan fås i fire forskellige størrelser.

Selvlysende Skelet Børnekostume

10 sjove og uhyggelige idéer til halloween kostumer - Selvlysende Skelet Boernekostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Hvis du mangler inspiration og idéer til halloween kostume til dit barn, behøver du ikke lede længere, når først du har fået øjnene op for dette kostume. Med dette selvlysende skelet vil du nemlig være et hit hos dit barn.

Bliver lyset slukket i et rum, eller går dit barn udenfor, når det er mørkt, vil kostumet lyse op i mørket. Det giver lige en ekstra skræmmende og (u)hyggelig effekt.

Kostumet kommer med både en heldragt, en maske samt handsker. Det er lavet af 100 % polyester og kan fås i fire forskellige størrelser.

Halloween kostumer til parret

Hvis dig og din partner gerne vil finde uhyggelige kostumer, der komplementerer hinanden, er der også mange muligheder. Vælger I at gøre dette, kan I begge klæde jer ud som superhelte, kendte personer, en brud og en gom eller noget helt tredje. Det er den perfekte mulighed for at komme som et par og lege med jeres kostumer.

Alternativt kan I selvfølgelig altid vælge halloween kostumer, der ikke er relateret til hinanden. Pointen er bare, at I har så meget sjov som overhovedet mulig samt, at I begge føler jer tilpas i jeres halloween kostumer.

Læs også: Mange sjove fastelavnskostumer til børn

Giv dit barn den rette halloween udklædning på til slik og ballade

Det er vigtigt at vælge det rigtige halloweenkostume, når dine børn eller dit barn skal ud at hygge sig med slik eller ballade. Ikke nok med at kostumet skal være uhyggeligt, så skal det også være sikkert.

Slik eller ballade foregår typisk, når det er mørkt, så du skal sørge for, at alle kan se dit barn. Valg af et selvlysende kostume eller lignende er derfor en fordel. Desuden er det en god idé at sørge for, at det er muligt tydeligt at se i alle retninger, når kostumet er på.

Se også: Pynt til nytårsfesten

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.