10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Vælg mellem et utal af sjove fastelavnskostumer til børn

Fastelavn er en sjov og hyggelig festdag for både børn og voksne. Men i dag er det nok mest børnene, der glæder sig til lige netop denne dag. Her får børn nemlig mulighed for at klæde sig ud og vælge et af de mange forskellige fastelavnskostumer til børn på markedet.

I og med at der er så mange fastelavnskostumer til børn, kan det være svært at vælge. Derfor har vi fundet flere gode bud på fastelavnskostumer til drenge, fastelavnskostumer til piger og fastelavnskostumer til babyer, som alle vil egne sig perfekt til denne dag.

Det vigtigste ved valg af et sjovt fastelavnskostume er, at det er komfortabelt og afspejler lige netop det, du gerne vil være på dagen. Fastelavn giver dig nemlig chancen for at klæde dig ud som det, du altid har drømt om at være.

Da der er så mange muligheder, er chancen ligeledes stor for, at du kan finde lige præcis det kostume, du ønsker. Uanset om du vil være en superhelt, en prinsesse, et dyr eller noget helt fjerde, vil der være et sjovt og spændende kostume for dig.

Se også: Uhyggelige halloween kostumer til børn og voksne

Fastelavnskostumer til drenge

Ninjakriger Børnekostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Ninjakriger Boernekostume
PRISER FRA
 

 

119,-

 

Er du klar på at være en vaskeægte ninja for en dag? Så er dette ninjakriger fastelavnskostume det helt rette for dig. Ikke nok med at du skal kende til alle de rigtige tricks for at blive en ninjakriger, skal du også iføre dig det rette outfit. Og det er du sikret med dette ninjakriger fastelavnskostume til drenge.

Dette kostume består af både en hættetrøje, et par bukser, et bælte, en maske, et armbånd samt benbånd. Når du har taget alle disse ting på, er du klar til at være en sej ninjakriger. Det er dog værd at være opmærksom på, at nunchucks, sværd eller handsker skal tilkøbes, da det ikke følger med kostumet.

Kostumet er desuden lavet af 100 % polyester og kan fås til fem forskellige aldre.

Zombie Fange Børnekostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Zombie Fange Boernekostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Mens nogle fastelavnskostumer fokuserer på seje superhelte, fokuserer andre fastelavnskostumer til drenge på det uhyggelige og mere skræmmende. Og det er lige netop, hvad du får med dette seje og sjove fastelavnskostume.

Her kan du nemlig klæde dig ud som en uhyggelig og blodig zombiefange, hvilket vil skræmme både børn og voksne. Det er det perfekte kostume for dig, som er helt vild med alt, der har med zombier at gøre. Sminker du dig selv med skræmmende sminke, er kostumet helt i top.

Til kostumet medfølger der både bluse, bukser, hat og håndjern. Kostumet er desuden lavet af 100 % polyester og kan fås til fire forskellige aldre.

Spiderman Deluxe Børnekostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Spiderman Deluxe Boernekostume
PRISER FRA
 

 

299,-

 

Med dette seje Spiderman-kostume vil enhver drengs drøm gå i opfyldelse: Nemlig at blive til en superhelt. Spiderman-kostumet vil tage dig på fantastiske eventyr hele dagen – og måske vil du endda møde din helt egen Mary Jane.

Kostumet kommer selvfølgelig med både heldragten og masken, så ingen vil kunne kende dig. Det vil derfor være nemt for dig at gå fra at være Peter Parker til Spiderman på ingen tid. Selve kostumet er lavet af 100 % polyester, og det kan fås til tre forskellige aldre.

Fastelavnskostumer til piger

Frozen 2: Elsa Børnekostume Deluxe

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Frozen 2 Elsa Boernekostume
PRISER FRA
 

 

289,-

 

Hvis du er helt vild med Frozen-universet, vil dette kostume ikke være til at stå for. Her kan du nemlig klæde dig ud som selveste Elsa fra Frozen. Dette kostume vil passe perfekt til piger, der gerne vil være en sej og stærk pige.

Ved køb af dette fastelavnskostume medfølger der både en kjole og en kappe. Mangler du andre ting til kostumet, skal dette tilkøbes. Det kan være alt lige fra sko til en paryk eller lignende.

Derudover er Elsa-kjolen lavet af 100 % polyester og kan fås til fire forskellige aldre.

Rockstjerne Børnekostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Rockstjerne Boernekostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Fastelavnskostumer til piger er ikke kun prinsessetøj. Mange fastelavnskostumer til piger er helt andre ting som for eksempel en rockstjerne. Med dette seje og vilde kostume bliver du forvandlet til en rockstjerne på ingen tid.

Alle seje piger fortjener dette fastelavnskostume, der består af en glimtende top og en smart jakke. Den flotte top har en smuk og stor stjerne på maven samt en pinkfarvet glitrende kant. Den pinkfarvede jakke er lavet i blødt latexlignende stof, så den minder om en smart læderjakke.

Hvis du ligeledes ønsker en guitar eller en smart paryk, skal du være opmærksom på, at dette skal tilkøbes. Alt i alt får du ikke et af de helt almindelige fastelavnskostumer til piger lige her. Du får i stedet et kostume, der er perfekt til den vilde rockstjerne.

Kostumet er desuden lavet i 100 % polyester og kan fås til to forskellige aldre.

Vikingepige Børnekostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Vikingepige Boernekostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Vikingerne er kendte for at være seje krigere, der tog på togt gennem hele Europa. Du har sikkert allerede hørt en masse om vikingerne og drømt om at være en del af den tid. Nu behøver du ikke længere at drømme, da du selv kan blive forvandlet til en sej vikingepige for en dag.

Med dette smarte og sjove fastelavnskostume vil du ligne en vaskeægte viking. Ved køb af kostumet medfølger der både kjole og armbånd. For at fuldende looket er det dog en fordel at tilkøbe en hjelm samt et våben.

Kostumet er lavet i 100 % polyester og kan fås til to forskellige aldre.

Fastelavnskostumer til babyer

Sød Kanin Babykostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Soed Kanin Babykostume
PRISER FRA
 

 

129,-

 

Med dette søde kaninkostume til babyer vil det lille pus ikke være til at stå for. Din baby vil nemlig blive lavet om til en nuttet kanin, der er udstyret med en lyserød mave samt lyserøde ører.

I selve kroppen finder du fiberfyld, hvilket giver den mere vamsede effekt, mens der også er et let for inderst. Desuden er dragten lavet uden hverken ben og ærmer, og så er der elastik i taljen. Selve hætten er foret med tynd skumgummi.

Til dette kostume medfølger der en overdel samt en hætte. Der medfølger derfor ikke hverken ærmer eller bukser. Kostumet er ydermere lavet af 100 % polyester og kan fås i en enkelt størrelse.

Abe babykostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Abe babykostume
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Hvis du er på jagt efter et af de sjoveste fastelavnskostumer til babyer, vil du ikke gå galt i byen med dette. Her får du nemlig et rigtig sjovt og fint abekostume, der er perfekt til de frække babyer.

Dette kostume består af en heldragt i farven brun. Heldragten er forsynet med en hale samt print på fødderne og maven. Desuden er der en hætte med små fine ører. Giver du din baby en banan i hånden, er dette kostume perfekt til fastelavn.

Kostumet er desuden lavet af 100 % polyester og kan fås i en enkelt størrelse.

Djævel Babykostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Djaevel Babykostume
PRISER FRA
 

 

129,-

 

Er din baby en lille djævel, der holder mor og far oppe om natten? Eller synes du bare, at det vil være sjovt at iføre dit barn et lidt anderledes kostume? Så skal du kigge nærmere på dette søde djævlekostume til babyer.

Dette kostume består af en overdel, der er forsynet med flammetryk midt på maven. Derudover er der vat i maven for at give kostumet form og en rigtig fin hale bagpå. Dit barn vil bestemt ligne en vaskeægte djævel med dette kostume.

Kostumet er ydermere lavet af 100 % polyester og kan fås i en enkelt størrelse.

Baby Fange Børnekostume

10 sjove og flotte fastelavnskostumer til børn - Baby Fange Boernekostume
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Er din baby en smule fræk og uartig i hverdagen? Eller har din baby lavet en masse unoder på det seneste? Så kan det være, at dit barn trænger til at ”komme i fængsel” for en dag og opleve at være en rigtig fange.

Med dette kostume vil dit barn ikke bare blive forvandlet til en fange. Dit barn vil nemlig blive lavet om til en rigtig sød og bedårende fange, der næsten slet ikke fortjener sin titel. Ved køb af kostumet medfølger der både bluse, bukser og hat. Det vil altså sige, at du ikke behøver at købe yderligere for at fuldende kostumet.

Kostumet er desuden lavet af 100 % polyester og kan fås i fem forskellige størrelser.

Læs også: Halloweenpynt til halloweenfesten

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.