Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Nu kan du indrette dit barns værelse med flotte farver og fantasifulde motiver, som stimulerer leg og kreativitet.

Plakater til børn bør være en del af alle drenge og pigers værelse, da de pynter, underholder og giver energi til rummet. For selv om børn fødes med et syn i sort og hvid, udvikler de hurtigt en forståelse og fascination for farver, som følger dem fra babyårene til tumling og videre ind i deres liv.

Farver er vigtige for alle aldre. Tænk blot på, hvor meget vi voksne selv går op i at udtrykke vores påklædning med farvevalg og indrette vores hjem med de rette nuancer på tapet, møbler og billedkunst. De mindste skal naturligvis ikke snydes for de mange indtryk, farver og motiver skaber.

Her er 10 flotte bud på plakater til børn, som du kan du kan pynte børneværelset med.

Hos Husmagasinet er vi dedikerede til at give vores læsere de mest pålidelige anbefalinger. Vores produktudvælgelse er baseret på en nøje udvalgt proces, hvor vi kombinerer omfattende markedsforskning med ekspertanmeldelser.

Her er de vigtigste kriterier, vi fokuserer på:

  • Ekspertanmeldelser: Vi følger branchens førende eksperter og gennemgår deres vurderinger nøje for at sikre produktets kvalitet og pålidelighed.
  • Brugerfeedback: Selvom vi prioriterer ekspertudtalelser, tager vi også hensyn til feedback fra almindelige brugere for at få et holistisk billede af produktets ydeevne.
  • Tekniske specifikationer: Vi sammenligner produktets tekniske specifikationer med markedsstandarden for at sikre, at det lever op til, eller overgår, forventningerne.
  • Pris og værdi: Det bedste produkt er ikke altid det dyreste. Vi vurderer produkter baseret på den værdi, de leverer i forhold til prisen.
  • Tilgængelighed: Vi sikrer os, at de produkter, vi anbefaler, er lettilgængelige for vores læsere, enten online eller i fysiske butikker.

Plakat til babyværelset

plakater til børn
PRISER FRA
 

 

169,-

 

Når der er tale om en plakat til babyværelset, er det i mange tilfælde et spørgsmål om, at en forælder ønsker at dekorere. Derfor vælger mange en plakat, som er med til at markere det nye liv og byde den lille velkommen til verden på en sød måde.

Hertil er særligt fødselsplakater velegnede, fordi de er det første vægkunst en baby får, og fordi det potentielt kan være et minde for livet.

I dag er særligt personlige plakater på mode, fordi de er individuelle og fortæller en hel historie om det spæde barn. En fødselsplakat – som også kaldes en fødselstavle – indeholder oplysninger om barnets fulde navn, fødselsdato samt vægt og længde ved fødslen. Oplysningerne forenes naturligvis på en kreativ måde, hvor farver, motiver og opstilling af fakta forskydes for dynamik i billedet.

Alt i alt giver det en utrolig personlig plakat, som naturligvis også er perfekt som gave!

Plakat til børneværelse

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - BARTHOLIN LEOPLET PAa KLATREOeEN
PRISER FRA
 

 

175,-

 

Leder du efter en plakat til børneværelset, er kunstneren Hanna Bartholin et stærkt bud på en artist til jobbet!

Hanne Bartholins plakater er farverige, finurlige og fulde af liv. Herunder ser du plakaten ”Leoplet på klatreøen”.

Billedet med det skæve tårn på den lille ø, og tømmerflåden med en krokodille, er fantasifuldt og har mange detaljer, dit barn kan gå på opdagelse i. Plakaten er en del af en billedserie, som er skabt ud fra kunstnerens billedbogsillustrationer.

Der er fest og ballade at spore i temaerne, som du nok kan se på denne plakat. Billedet er derfor velegnet til det nysgerrige og livsglade barn, som har en fest på værelset og finder glæde i motiver med masser af humor og leg.

Plakat til pigeværelset

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - H.C. ANDERSEN PRINSESSEN PAa AeRTEN. BOeRNEPLAKAT
PRISER FRA
 

 

175,-

 

Selvom alle børn er forskellige, er der ofte visse træk, der gør sig gældende. Derfor vælger mange ofte at udsmykke pigeværelset med en plakat, der er feminin i sine farvenuancer og har et sødt budskab. Piger i de yngre aldre er ofte opmærksomme på, at ting er f.eks. lyserøde, da det er en farve, de kan identificere som netop ’noget til piger’. Plakater er naturligvis ikke kønsspecifikke, men kan skabe det udtryk, den lille pige synes om.

Her ses plakaten ”Prinsessen på ærten” fra det folkelige H.C. Andersen eventyr, der fortæller om den ægte prinsesse, som ikke kunne sove på en hel stak af madrasser – fordi der som bekendt lå en ært under den første! Du kan give plakaten til din egen prinsesse derhjemme og evt. læse det fine eventyr op.

Billedet er lavet med fine pastelfarver, der har et blødt udtryk, hvilket føres til dørs af den drømmende skråskrift. Det giver et personligt touch til den smukke plakat. 

Plakat til drengeværelset

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - O vejbane
PRISER FRA
 

 

169,-

 

Mange drengebørn får hurtigt en fascination for biler, traktorer og store maskiner. Hvis du har en dreng, har han med garanti fortalt dig det, når I har været på tur og han har spottet en stor traktor, gravko eller andet.

Her ser du den flotte plakat ” O-vejbane”, som er håndtegnet. Plakatens motiv består af store arbejdsmaskiner, som kører i ring på en vejbane. Det giver et spændende motiv, der nærmest bevæger sig, når man ser på det.

Plakaten formår at bruge mange fine farver, som den organiske grønne på træerne, vejbanens grålige nuancer og selvfølgelig den flotte gule farve, man ser på de store industrimaskiner.

Plakater til de større børn

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - Stjernetegn loeven hvid – plakat
PRISER FRA
 

 

99,-

 

En del af at have børn, er at se den fantastiske udvikling, de går igennem. Den udvikling betyder også, at deres stil og præferencer skifter undervejs i deres opvækst. Derfor er det ikke altid, at den nuttede plakat får lov til at blive hængende.

Heldigvis findes der masser af gode plakater til de lidt større børn. Det kunne f.eks. være en selvforstærkende stjernetegnsplakat, som du kan se hele serien af her.

Ved at klikke dig ind på det enkelte stjernetegn, får du flere muligheder for at vælge en stilart, der passer til din dreng eller pige. Herunder ser du et eksempel fra kategorien til stjernetegnet løven.

Plakaten lister de særlige egenskaber og kendetegn, der er forbundet med løven i astrologiens verden. Ordene kan have en selvforstærkende effekt på det unge menneske, ligesom I sammen kan tale om, hvad ordene betyder.

Plakater med dyremotiv

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - verdenskort med dyr boerneplakat ur
PRISER FRA
 

 

175,-

 

Plakater til børn med dyr på, er altid et hit! Dyr er fascinerende og en del af børnelegen. Tænk blot på, hvor mange gange børn brøler som en farlig løve eller holder armene ud fra hovedet for at lave en elefantsnabel.

På denne plakat ser du et verdenskort med dyr. Plakaten er super god, fordi den har alle de spændende dyr, men også giver jer mulighed for at tale om, hvor dyrene har hjemme. Det åbner også for muligheden for at tale om, at nogle steder er varmt, og at landet ser anderledes ud og har en anden kultur, end vi selv kender. Dermed er der gode muligheder for ikke bare at lære om dyrene, men også verdensdele.

Plakaten har flotte farver, som passer perfekt til alle slags børneværelser.

Se også: Smarte stole til børn

Plakat med fodboldspiller

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - Fodboldspiller dreng – plakat
PRISER FRA
 

 

99,-

 

99,-

 

Mange børn finder allerede fra en tidlig alder ud af, at de elsker sport! Sport er med til at skabe drømme om sejr, holde kroppen sund og skabe fællesskaber med andre børn. Derfor er foreningslivet en integreret del af det danske sportsliv og forankret i alle lokalmiljøer.

Her ser du en plakat med en fodboldspiller, hvor du kan tilpasse navnet. Plakaten fås både med en dreng eller en pige, så du kan tilpasse til netop dit barn.

Plakatens fodboldspiller står flot som en tegnet figur, i tøj med Dannebrogs farver – som man kender det fra herre- og kvindelandsholdet.

Bemærk desuden den lille detalje i form af linjen ”Når jeg bliver stor…”. Denne lille linje giver plads til at tale drømme med dit barn – samtidig med at du får mulighed for at lære barnet vigtigheden i f.eks. at gøre sit bedste for at nå sine drømme.     

Plakat til gameren

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - MAN KAN IKKE BARE
PRISER FRA
 

 

126,-

 

Der er så meget, som forældre ikke forstår. F.eks. at man ikke bare kan pause et spil, fordi der er aftensmad – og da slet ikke hvis det handler om at forlade værelset for at rydde op efter sig selv!

Heldigvis kan dit barn – eller måske rettere teenageren – få sin helt egen plakat, så de godt gammeldags forældre kan lære, at et spil ikke bare kan pauses midt i kampens hede.

Her ses en minimalistisk og flot statement plakat, der passer perfekt til gamerens hellige gral: Værelset med spilkonsollen.

Humørplakater

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - Panda pa778 skooter sr
PRISER FRA
 

 

175,-

 

Humor er universal og perfekt til både drenge- og pigeværelset!  Med en sød eller sjov plakat, kan du være med til at skabe en stemning på børneværelset, hvor billedkunsten bidrager til bedre humør.

Husk på! Plakaten er til for, at der ikke bare er kedelige hvide vægge, så hvorfor ikke udnytte det og bringe lidt ekstra sjov ind i hverdagen?

Her ser du en fjollet panda, der drøner rundt på en lyserød scooter. Plakaten er sød og giver liv til væggene på børneværelset. Den skøre panda giver en elegant twist til traditionel indretning, hvortil du selvfølgelig kan tale med dit barn om, hvad den skøre panda mon nu har gang i.

Lærerige plakater

Plakater til børn – fantasifuld billedkunst til de mindste - PlakatsaetABCVerdenskort
PRISER FRA
 

 

169,-

 

Hvorfor ikke forsyne børneværelset med en plakat, der både er flot, spændende og lærerig? Her får du hele to af slagsen i et plakatsæt, som både rummer en ABC-plakat og et verdenskort.

Med ABC-plakaten kan du så småt begynde at lære dit barn om bogstaverne, deres lyde og deres repræsentanter på plakaten – f.eks. ”L for Løve” osv. Plakaten er lavet med flotte farver og sjove figurer, så det at lære naturligvis har et legende element.

På det medfølgende verdenskort har du ligeledes mulighed for at lære dit barn om dyr og deres oprindelige landetilhør. Samtidig kan du tale med barnet om de forskelle, der er imellem lande og kontinenter. Det åbner for spændende samtaler, som også lader barnet forstå, at verden er stor og forskellig – og at vi alle kommer forskellige steder fra.

Nyd det flotte plakatsæt, som pynter på alle typer af børneværelser. 

Relateret artikel: Få mere plads i børneværelset med en højseng med skrivebord

For at sikre vores læsere den højeste standard af anbefalinger støtter vi os op ad troværdige ekspertkilder og omfattende produkttests. Vi tror på vigtigheden af en transparent og informeret beslutningsproces. 

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de ekspertkilder og tests, vi har anvendt i vores evaluering, så du kan føle dig tryg ved de valg, vi præsenterer:

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.