Papirblomster DIY: Sådan laver du skønne papirblomster

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Der findes ikke noget bedre end at have en eller flere buketter derhjemme. Det gør bare noget godt for dit sind og din indretning. Men det kan være dyrt i længden at blive ved med at skulle købe nye fine buketter. Heldigvis findes der en smart løsning på dette.

Du kan nemlig give dig i kast med at lave din egen buket af papirblomster. Virker papirblomster en smule kedeligt? Det er der mange, der tror. Dog kan papirblomster sagtens se yderst smukke ud, så de pryder dit hjem på fineste vis.

Hvis du gerne vil i gang med at lave dine egne papirblomster, skal du bare læse med videre her. Vi har nemlig fundet flere gode guides, så du frit kan vælge de papirblomster, du har lyst til at lave.

Det skal du bruge til papirblomster DIY

12 guides til smukke og fine papirblomster

Der findes en lang række af forskellige guides, der hjælper dig med at lave de fineste papirblomster. Dette er klart en fordel, hvis du aldrig har prøvet det før. På den måde kan du eksperimentere med at lave forskellige papirblomster, da du kan vælge mellem et utal af blomster.

Vi har fundet 12 forskellige videoguides med hver sin fine blomst. Alle disse guides viser dig præcis, hvad du skal gøre.

Så hvad venter du på? Du kan nu gå i gang med at lave din yndlingsblomst, så den kan pynte i dit hjem til alle tider. Der er frit valg på alle hylder, så du kan vælge den eller de blomster, du foretrækker.

Magnolia papirblomst

En magnolia er en meget smuk og charmerende blomst, der kan laves i flere forskellige farver og størrelser.

Solsikke papirblomst

Solsikken er en vaskeægte klassiker, der uden tvivl vil pynte i en vase på gulvet eller på bordet i dit hjem.

Hindebæger papirblomst

En hindebæger er en rigtig flot staude, som du vil sætte stor pris på at kunne kigge på hver dag.

Rose papirblomst

Hvis du vil forkæle dig selv eller en anden, findes der intet bedre end en rose i rød.

Anemone papirblomst

De fleste af os kender den fine hvide anemone. Men du kan også sagtens lave anemoner i andre farver.

Marguerit papirblomst

Det er de færreste, der kan få nok af margueritter. Er du vild med margueritter, kan du lave dem selv.

Kornblomst papirblomst

En kornblomst er en farverig og smuk sommerblomst, som du slet ikke vil kunne tage øjnene fra igen.

Kirsebærblomst papirblomst

Hvis du også er helt betaget af de smukke kirsebærblomster, så lav dine egne med hjælp fra crepepapir.

Tulipan papirblomst

Lav fine tulipaner i mange forskellige farver og put dem i en vase, så de står i sin fulde flor.

Påskelilje papirblomst

Til påske er det altid en fordel med påskeliljer. Hvis du har tid i påskeferien, så prøv at lave dem selv.

Vintergæk papirblomst

Vintergækken er en smuk, elegant og liljeformet blomst i en hvid farve, som du ofte ser i den danske natur.

Krokus papirblomst

Intet er så skønt som krokus. Når vi kommer ind i foråret, vil disse sætte prikken over i’et i dit hjem.

Derfor bør du vælge crepepapir til papirblomster DIY

Når du skal lave dine smukke blomster, er det uden tvivl nødvendigt med crepepapir. Men hvorfor kan du ikke bare bruge noget helt andet papir? Det er der flere grunde til. Crepepapir kan nemlig strækkes og formes mere end andre former for papir takket være de fine plisseringer i overfladen.

Det sikrer, at du uden problemer kan forme papiret til diverse naturtro blade med de rette former og så videre. Dog er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er forskel i både tekstur og kvalitet, når det kommer til crepepapir.

Det er en fordel, at du er bekendt med dette, så du vælger det helt rigtige crepepapir til formålet. For jo bedre crepepapiret er, jo mere autentiske vil dine papirblomster se ud. Og det er naturligvis altid et plus.

Helt generelt siges det, at du bør gøre brug af italiensk crepepapir, hvis du vil opnå de bedste resultater. Er du i tvivl, kan du prøve at henvende dig til den specifikke forhandler og få hjælp til at vælge crepepapir. Herefter kan du få hjælp, så du ikke ender med det forkerte papir.

Lav et hyggeligt blomsterværksted med papirblomster med venner og familie

Selvfølgelig kan du selv sidde og nørkle med at lave en masse forskellige papirblomster. Men sommetider er det bare rart at have noget selskab. Hvis andre i din vennekreds eller i din familie også elsker at være kreative, så inviter dem på besøg til et blomsterværksted.

Du kan eventuelt bede dem alle sammen om at tage deres egne redskaber med, så der er til alle. I kan altså have en hyggedag sammen, hvor I hver især laver en rigtig fin buket blomster. Samtidigt kan I hjælpe hinanden og snakke om alt mellem himmel og jord.

Det vil altså sige, at du med et blomsterværksted kan nyde godt selskab, mens du på samme tid får smukke blomster ind i din bolig.

Relateret: Sådan laver du selv din julepynt

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.