Skønne julekjoler til børn til den søde juletid

De produkter vi fremhæver er udvalgt efter grundig research og vurdering. Vi inkluderer primært produkter fra vores annoncører og samarbejdspartnere, hvorfor denne artikel bør betragtes som en annonce. Få mere at vide om vores brug af annoncelinks her.

Hvis du eller dit barn virkelig går op i julen med hud og hår, så er en julekjole til børn helt sikkert et hit. Der findes et stort udvalg af skønne julekjoler til børn, som dit barn kan have på i hele december måned.

Rigtig mange siger, at julen er børnenes og hjerternes fest. Der er heller ikke noget så rørende som at se et barn gå op i julen og alle dens små hemmeligheder. I juletiden bliver der hygget med alt lige fra pakkekalender til julesokker, nisser på loftet og så videre. Derudover kommer selveste julemanden også på besøg juleaften.

I og med at der er så mange forskellige julekjoler at vælge mellem, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Derfor finder du her 5 skønne julekjoler til børn, så du forhåbentligt kan finde den rette julekjole til dit barn.

5 dejlige og søde julekjoler til børn

Nissepige Børnekostume

Nissepige Børnekostume - 5 dejlige og søde julekjoler til børn
PRISER FRA
 

 

149,-

 

Piger er typisk vilde med mange af de ting, der sker til jul. Det er nemlig interessant at leve sig ind i julen og alle dens eventyr. Og kan det gøres bedre end med en julekjole til børn? Her finder du den sødeste lille julekjole med en nissehue til. 

Den fine julekjole er lavet af rød velour, hvide knapper samt hvide og bløde kanter. Denne julekjole er enhver lille piges store drøm. Du kan være sikker på, at der kan udleves rigtig mange juleeventyr i denne kjole.

Danefæ Kjole – Sage – Organic – Xmas Red

Skønne julekjoler til børn til den søde juletid - Danefae Kjole Sage Organic Xmas Red
PRISER FRA
 

 

199,-

 

Denne julekjole til børn fra Danefæ er bare så yndig. Kjolen har den helt rigtige julerøde farve, og så er nisse Freja printet lige midt på kjolens front. Det er en super enkel og sød julekjole til alle små piger, der skal klædes fint på til diverse julearrangementer eller til juleaften.

Denne kjole kan bruges til både julearrangementer i institutionen eller hos familien. Det er helt op til dig og dit barn. Alle vil i hvert fald beundre denne søde julekjole.

Julepige Børnekostume

Skønne julekjoler til børn til den søde juletid - Julepige Boernekostume
PRISER FRA
 

 

149,-

 

Med denne julekjole til børn kan din lille pige komme til at se både sød og fin ud. Den fantastiske julekjole er lige til at tage på sammen med det medfølgende sorte bælte og den flotte nissehue.

Hvis dit barn skal være en rigtig sød julepige til diverse julearrangementer eller til juleaften, er denne julekjole et rigtig godt bud.

Mini Rodini Kjole – Reindeer Woven – Blå

Skønne julekjoler til børn til den søde juletid - Mini Rodini Kjole Reindeer Woven Blaa
PRISER FRA
 

 

579,-

 

Der vil ikke være et øje tørt, når din pige bliver iført denne yndige julekjole fra Mini Rodini. Kjolen er lavet i en rigtig fin mørkeblå farve. Derudover er den prydet med masser af brune og hvide rensdyr samt hvide stjerner, der ligner Mælkevejen.

Julekjolen er fremstillet af 100 % bomuld, som er GOTS-certificeret. Ydermere har kjolen flotte lange ærmer med manchetknapper, hvilket gør, at den er helt perfekt til årstiden.

Julemandens Lille Hjælper Børnekostume

Skønne julekjoler til børn til den søde juletid - Julemandens Lille Hjaelper Boernekostume
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Alle ved, at julemanden har meget travlt op til jul. Derfor hyrer han hvert år et utal af små hjælpere. Har dit barn lyst til at hjælpe julemanden? Så er denne kjolekjole det helt rigtige valg.

Med denne julekjole vil dit barn være helt klar til at hjælpe julemanden med mange forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra at bage julekager til at pynte juletræet, hjælpe med julemaden eller julerengøringen.

Photo of author

Om Cecilie

Tekstforfatter hos Husmagasinet.dk og mor til to med stor interesse i boligindretning, praktiske hjælpemidler i en travl hverdag og det bedste udstyr til børn.